Szerintem te nem érted, de ezen nem veszünk össze! Nincs jelenleg jobb reális, kormányképes alternatíva. Miért gond az neked, hogy nekem megfelel? Azt sem igazán értem, hogy mivel van gondod! Ha a politikai ideológiával, akkor miért keverted eddig bele a gazdaságot? No, jól van, feladom. Ha te nem tudod, akkor nem akarom én sem megfejteni a problémádat! :)
Figyelemre méltó újítás e téren a „liberális” szó ötvözése a „nyák” szóval, megalkotva a „libernyák” kifejezést mint nyelvstratégiai innovációt. Egyesek mindezt az angol „loopy liberal” magyar megfelelőjének tartják. Ez is egy lehetséges értelmezés, ha mondjuk a „bumburnyák” és a „liberális” szavak összevonásából eredeztetjük a kifejezést. Sokaknak viszont csak a „nyák” mint biológiai váladék sejlik fel mögötte. Kóstolgassuk csak tovább „nyák” végződéssel az egyes politikai meggyőződéseket. Hogyan is hangozna, ha mondjuk a közéletben csak „konzervnyák”, „dékányák”, „szocnyák” vagy „fidnyák” embertársainkról beszélnénk? Ezzel magunk is az undorpropaganda szintjére züllenénk. https://qubit.hu/2025/03/20/undorpropaganda
Az a hithű fityeszeseknél általános, hogy ők nem is néznek tévét, mégis úgy ismerik és nyomják a propagandát, ahogy azt elvárják tőlük. Fityeszes rokon is ezt hajtogatja, majd aztán azt mondja: " hallottam valahol". Aha,, én is szégyelném, ha az MTVA hazudozását kellene hallgatnom vagy néznem. Gyáva banda.
Ó dehogynem, nagyon is érti a rendszer lényegét! Nagyon is érti, csak nem akarja tudomásul venni, mert számára a fidesz az egyetlen kormányzóképes erő. Igaz se gazdasági,sem társadalmi megoldásuk, programjuk nincs arra a romhalmazra, amit 15 év alatt szisztematikusan kialakítottak ebben az országban, de legalább egy másiknak sincs esélye a hajánál kihúzni ezt a fuldokló nemzetet abból a pöcegödörből, amiben már nyakig vagyunk. Ezért is kár vele vitatkozni, minden egyes neki szánt hozzászólással csak a táptalajt adjátok neki.
"Nem szoktam TV-t nézni, különösen köztévét, mert tudom, hogy mit mikor és miért mondanak és mutatnak." Szóval azt is tudod, hogy ez is elvesztette "köz" jellegét, valamiért mégsem akarod érteni az Orbán-rendszer lényegét.
"Inkább javasolnám René Descartes Értekezését a módszerről c. tanulmánya első részének első bekezdését a tolerancia és egymás megértése érdekében a címkézés és a másik véleményének tiszteletben tartása jegyében!" Igen, ebben élen járnak a fasiszta haverjaid. Gratulálok!
Újabb érv, hogy mpre szavazz, a tisza kormány alatt a bajszos kretén nem fog büntetni képviselőket ha nem tetszik neki a máshogy gondolkodók vélemenye.
A momósok kedvenc időtöltése a füstgyertyázás és a füstgránátozás. Hogyan is volt az a rendőrök közé hajított füstgránátos ügy Fekete-Győr ügyében? Nekik ennyi a mondanivalójuk és csodálkoznak, hogy a messiáshoz vándorolnak a szavazóik. :)
Pogi! Nem szoktam TV-t nézni, különösen köztévét, mert tudom, hogy mit mikor és miért mondanak és mutatnak. De szerintem ez a ti "retinátokat égette ki", mert ezek szerint azon csüngtök. :) Egyébként ne magatokból induljatok ki, mert az én információforrásaim eléggé "diverzifikáltak", a szó átvitt értelmében. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!