Érdekes, eddig “tiszteltem” “becsültem” emiatt hogy ő legalább nem szűri a népet a fb oldalán:D Gyökér döbrögi! Ez a tiltósdi kihaláshoz vezet, lásd origo fb oldal.
Ha még nem volt: "A HVG
számára készített felmérést a pártok támogatottságáról a Medián. Ebből
az derül ki, hogy a megkérdezettek 46 százaléka a Tiszára szavazna,
ezzel szemben pedig csak 37 százalékuk voksolna a Fidesz-KDNP-re. Ez
alapján a tavaly év végi lemaradásából alig tudott lefaragni a Fidesz, a
Tisza Párt 9 százalékponttal vezet a kormánypárt ellen a „biztos”
szavazók között. A Medián tavaly novemberi felmérésében a két párt közötti különbség még 11 százalékpontos volt a Tisza javára.A
közvéleménykutatás szerint „a Tisza-szimpatizánsok a legelkötelezettek,
90 százalékuk egy vasárnapi szavazásra biztosan elmenne”, ezzel szemben
a fideszes szavazóknak csak 80 százaléka ilyen biztos a dolgában.A válaszadók 56 százaléka jobban örülne egy kormányváltásnak, 35
százalékuk pedig a jelenlegi kormányt preferálja. A Medián felméréséből
az is kiderül, hogy a kispártok közül jelenleg csak a Mi Hazánknak van
esélye bekerülni a Parlamentbe."
Segítséget szeretnék kérni, mert Orbán Viktor letiltott… Pedig csak azt kérdeztem, hogyan lehet a 36 éves vejének, Tiborcz Istvánnak 151 EZER MILLIÓ forint vagyona…. Én is szeretném lecserélni az opel kadettet, mint Tiborcz 10 éve Akinél van bármi infó, az ossza meg velem! Köszönöm! (Tiltott még valakit a Fidesz mostanában? )"
Most nézem, valamikor engem is letiltott a potrohos kommunista. Akkor ezért volt az, hogy az utóbbi hetekben kevesebb volt jóval a röhögős smiley a posztoknál. Furcsa is volt, azt hittem, vettek még pár ezer likeot kamu profilokkal, de ezek szerint nagytakarítás volt. Felkerültünk a Pedofidesz kommunista párt fekete listájára. :)
Az aki nem vetemedik arra, hogy elhallgattassa azokat, akik nem értenek egyet vele, az tiltja azokat, akik röhögő emojit tesznek a bejegyzéseihez a facebookon!!!!! Tudjátok kire gondolok? Csüng a hasa, mint a disznónak! (a harcibékekolostormalac az!)
Azok. amiket említettél, nem a rendeleti kormányzás részei, akkor sem, ha nem fogod fel, ugyanis a rendeleti kormányzás lényege, hogy a kormány az országgyűlés/törvény helyett hoz rendeleteket, és amikre hivatkoztál, például a nyelvvizsgákra, azt nem törvény szabályozza eredetileg sem, ergo az nem függ össze a rendkívüli jogrenddel! Remélem, sikerült megértened! Ha nem az nem az én hibám, hanem a felkészületlen vagdalkozásodé!
Ja hogy itt háború van? Okés, te tudod:D nem, te csak magyaráztad/magyarázod/magyarázni fogod a fidesz bizonyítványát, hogy milyen nagyszerű dolog a rendeleti kormányzás és hogy szükség van rá. Legyen az migráncsos, covidos vagy háborús. Leszarom kinek hány nyelvvizsgája van, csak hoztam egy példát arra, hogy mennyire nem kapcsolódnak az aktuális rendeletek az aktuális veszélyhelyzethez, amit a korábbi hozzászólásodban magyaráztál, hogy az aktuális veszélyhez kapcsolódnak.
Ki kell ábrándítsalak, 2010-ben közelében sem voltunk államcsödnek. Söt, hála a Bajnai-kormány jó intézkedéseinek, elég erös alappal vághatott neki a kormányzásnak a 2. Orbán-kormány.
"...nehogy visszatérjen egy olyan rendszer, ahol vak vezetett világtalant a mi kárunkra, és aminek 2010-ben majdnem államcsőd lett a vége." Gratulálok, a fő probléma, hogy csak pont az nem látod, hogy az a rendszer már rég visszatért, és afelé a csőd felé tartunk most is, amitől tartasz. Csak nem államcsődnek hivjuk (mivel tudjuk,hogy szó szerinti csőd forintban nem tud megtörténni, tehát 2010-ben sem lett volna államcsőd),hanem gazdasági és társadalmi csődnek. És jöhetsz mindenféle humbuk statisztikákkal, meg "majd kinőjük GDP arányosan az államadósságot" szöveggel, minden másban csőd felé tartunk, csak még magadnak sem mered beismerni,hogy a fidesz nem tudja és nem is akarja ezeket a problémákat megoldani. EÜ, oktatás, közlekedés, születésszám, halálozás, munkaerőpiac, kivándorlás,mezőgazdaság, élelmiszeripar,és a sort napestig lehetne sorolni. Sehol nincs megoldás, tűzoltás folyik minden szektorban, és a fidesz, aki szerinted az egyetlen kormányzóképes párt, 15 éve nem tud megoldást találni ezekre a problémákra. Egyikre sem.
Még szerencse, hogy most nem az államcsőd felé tartunk az évi 5-6 ezer milliárdos hiányokkal, zéró növekedéssel. Nagy szerencse, hogy itt van nekünk idióta Marci is Minden rendben.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!