Így megy ez autorbániában! Még az osztrák szervezők szeme is elkerekedett Orbán Viktorék bécsi rongyrázásától címmel közölt cikket Ungár Péter LMP-s politikus lapja, az Azonnali. Vizsgálódni kezdett az Alkotmányvédelmi Hivatal, majd elbocsátottak egy Bécsben szolgáló vezető beosztású diplomatát. Néhány nap múlva az Azonnali megszűnését is bejelentették. https://www.valaszonline.hu/2022/08/22/orban-viktor-becs-nagykovetseg-azonnali-ungar-peter-sztori/
Lehet, hogy a hatvanpusztai "majorságban" teszteli a katasztrófahelyzetet. Vannak aggregátorok 20 ezer literes gázoljtartalékkal és elkészültek a napelemek is.
nem mert haza jönni 20.ai estére, lehet félt, hogy a nagy durrogtatásban, neki is lőnek egyet(?)...most bújdokolhat tovább legalábbis ami majd a szombat estét illeti(?)...őrjöng is a lakájmédia, hogy szegény izének még egy hétig a zabszemet kell szorongatni a valagában..(?) szvsz
Természetesen mindenki úgy fejezi ki magát, ahogy gondolja, de én fikarcnyival sem tudok jobban azonosulni ennek a videónak a készítőivel, mint a mostani bandával. Valamiért nem érezném a minőségi váltást.....
" (Legtöbbször persze valaki unatkozik annyira, hogy megteszi. Bocs Peterbond. :) " . Nem vettem zokon :). Én is tudom hogy én vagyok hülye hogy megnézek mindent és még próbálok is cáfolni. Túl sok időmet is baszom el de ha ilyen hülye természetem van hogy bosszant. És bármily hihetetlen egyáltalán nem hiszem tévedhetetlen vagyok ezért megnézem a legtöbbször amit linkelnek hátha valamit én tudtam rosszul vagy valamiről nem tuddtam. az esetek 90%-ában persze kiderül hogy nagy hülyeség de a 10% esetében azért lehet olyan infóhoz is jutni ami valós és nem jutna el az emberhez ha csak a saját körén belül mozog. . Ettől függetlenül a mentális egészségem érdekében vannak oldalak amiket nagyon ritkán nézek meg ( origo pl teljesen ilyen lett )
Úgy látom, hogy a teljes ipar leállítása nem lesz szükséges, de akár simán meg is úszhatjuk. Ha időben előrevetítünk abból ez jön ki az előttünk álló fűtési szezonra. Lakossági (védett fogyasztói) korlátozás pedig egyáltalán nem lesz, ezt Orbánék is így kalkulálhatták, ezért is léptek ki az uniós szolidaritásból (ha kiléptek, a fene se tudja már), mert ha egy szomszéd ország eljutna ide, akkor kötelességünk lenne kisegíteni, hogy ne kelljen a lakosságot korlátoznia. Ez fordítva is működne, tehát előbb korlátoznák miattunk a szomszéd ország ipari fogyasztóit, hogy mi elkerüljük a lakossági korlátozást. . A kormánynak kellene nyugtatnia és felkészíteni az embereket és érdemi intézkedéseket tenni, hasonlóan a németekhez, (bár ők meg nagyon biztonsági játékosok), ha már elcseszték az egész energiapolitikát. Az egész világnak az lenne a legjobb, ha még a tél beállta előtt az oroszok ki lennének zavarva Ukrajnából a 2013-as határokon túlra, mert akkor gyorsan új vezetés lenne náluk, akinek első dolga lenne, hogy helyreállítja a nyersanyag szállításokat. (Putyin ezt már nem teheti meg, de elzárni mindent nem fog. Gazdasági és fizikai képtelenség). . Ha valakit érdekel, a gázkorlátozási (havária) tervről itt írnak: https://g7.hu/kozelet/20220717/van-nyilvanos-gazlekapcsolasi-terv-hiaba-titokzatoskodik-a-kormany/
Nem kell belemenni a "körökbe". A magyartudat.hu pl. közismerten átverős/kamu/propaganda oldal, amit meg se nyitok. Már a címből megállapítható (lásd. Peterbond is, hogy olyasmit állít ami nem igaz, mert a Déli-Áramlat megvalósult, csak éppen Török és Balkáni néven. Rögtön látszik a linkelő tájékozatlansága is, ami olyan mértékű, hogy nem érdemes több szót vesztegetni rá. (Legtöbbször persze valaki unatkozik annyira, hogy megteszi. Bocs Peterbond. :) Persze már korábban látszott a 63 milliárd m3 kapcsán, ahol felkínáltam neki egy "menekülési utat" a 6,33 tárolási kapacitással, de nem élt vele. Amiket meg berakok, másoknak is szánom, hátha nem ismeri mindenki. Megérné ez az energiapolitika a szakmai megközelítést, de elég nehéz ez egy OT nevű topikban.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!