Egyetértek, 715 milliárd forintba kerül, ebből 49 százalék az állami rész, kidobott pénz. A fennmaradó kedvezményes hitel lesz, amit az állam garantál. Úgy néz ki, hogy a Fidesz szerint az egészségügyben minden rendben, gazemberek.
A radarkép az aktuális időjárást mutatja, egy két órát még ki lehet következtetni, de hogy holnap el mehetsz-e csónakázni a családdal, arra már kevésbé alkalmas. Főleg ha egy csoportos kirándulásról lenne szó kb 25 ember részvételével, több egész napos program több ponttal. Például szalonnasütögetéssel és túrázással megspékelve, erdész kíséretében.
fidesz s.ggnyalok tudása már kevés az adótornyok üzemeltetéséhez. ezek soha nem fogják az egészségügyet és az oktatást rendberakni, nem marad rá pénz ilyen vodafone felvásárlások miatt
Miért kell értetlenkedni 12 év után az ilyenen? Azért, mert csurran-cseppen, rájött Ocsmány V., hogy kicsi lesz a Hatvanpusztai uradalom, a lemondása után is biztosítani kell a hátország tőkéjét. Ezért van az, hogy időről-időre a grandiózus beruházásokból lehet tolvajkodni, mert ezt szereti csinálni!
Voltak repülőjáratok törölve??? Érdekes, én azt olvastam, hogy éppen a repülőjáratok ritkulása miatt rossz az előrejelzés, mert sokkal kevesebb repülő adatait tudják feldolgozni, összehasonlítani.
Én már azon vagyok, hogy remélem minél előbb lesz szavazás a huxitról, amin a kilépésre szavaznék, mert ennek az országnak ez kell. Na persze előtte már elhúznék külföldre.
Tévedsz. Több mindennel egyetértek Viktorunkkal, de hogy mindent alárendeljen a lopásnak, az azért nekem is sok. Amit művelnek, az Magyarország történelmének legnagyobb lopása, lölö világbajnok gazdagodása meg példa nélküli a világon.
Hihetetlen már, ami itt folyik. Agyrém, rossz álom. Ha 1% az esélye, hogy olyan vihar lesz, hogy agyoncsaphat bárkit a villám, akkor is az a helyes döntés, ha elhalasztják. Most 50%-nál is nagyobb esély volt rá. Váltsák le az ESTOFEX -et is, ami az európai vihar előrejelző szolgálat, a repülőterek is ezt használják.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!