Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Kívülálló vagyok Mr. Macska nagyuram , csak néha lesegetem az apáca populációm ( kufár szekció ) ténykedését ámulattal persze és bizva parókiánk szponzorjainak bőkezűségében !
Bölcs gondolat .....D) Hősiesen szembe menni a trenddel, majd csodálkozni , hogy a trend nem kér bocsánatot igaz hitre vall. Amúgyis felmegy egyszer , addig meg minősítsd át magad befektetőnek osztjónapot. Nincs itt semmi látnivaló kérem minden a régi ( vicc vóótt)....DD)) https://www.youtube.com/watch?v=Pfwo6TFvY_A
mert a trend ellen mentél várható volt a tegnapi hírekből, hogy rommá vernek mindent, így is lett. én meg mégis olaj shortoltam. Amúgy szemét a piac. WTI 96-ról "pikk-pakk" felpattant 99-re, majd rommá verték 94,2-ig....... Most meg amikor ismét olaj shortom van, oldalazgat felfele. Most meg megint m5 oldalazgatás fefele, robotkák szépen lerealizálták a nyerőt, mi meg pislogunk, hogy mi a lópikula történik........ Tökéletesen látható az AI-MI : robotizált kereskedés, hogy pont addig esnek, ameddig a fő trendet nem sértik. Kisöpörték a shortokat, vételt generáltattak velük, kipörgettek mindent, amit csak lehetett. Realizáltak egy izmosat, és amint elfogyott a mana, újra m1-m5 aljakat a végtelenségig pötypörészik felfele, majd jön a VAGY rakéta +2% vagy a -2%, kb. fingunk sincs merre van az arra. Pánikban olaj -5% korrekció 30 perc alatt, előtte meg "bármi áron" öntés...... mert Csipkerózsika magára aggatott egy bombát, aztán úgy ment a bevásárlóközpontba.
https://www.investing.com/commodities/brent-oil kellene egy izmos brent korrekció, akkor dax tudna menni 23100-23200-ra. én itt kiszállnék, ha ki nem stoppol lentebb, ahol nyitottam.......
dörögnek az ágyúk. Ilyenkor kell venni részvényeket. Én 120nál magasabb olajárat nem várok persze egy 150es felütéssel. Már 50éve semmi nem történik véletlenül. A londoni city és a tuggyukkik pontosan ismerik a számokat. Eléggé kiszámítható volt irán lépése ha megtámadják..főleg ha volt hírszerés is és belső informátorok. Kérdés az mi a céljuk..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?