Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
csdobos? ha azt látod,h az előző csúcs 24550 megtartja, és jön fel egy 200 pötyikét? Tartod akkor is? Kíváncsi vagyok a hozzáállásodra, a kitartásodra.
90 körül megvolt. nq-nak van egy inverz fej váll feelingje: korrekcióra jó lenne. 24940 (fej)-25010 (bal-jobbváll) TP1: 25080 (előző alj) TP2: ha kicsit elillan a pánik: 25270.
Nekem is van longom, csak nq. amit hígítottam, miután elindult északra lentebbről. tehát kivártam, hogy mikor fordul "talán", nesztee is megerősített, hogy Na most itt az alkalom. köszönöm!
https://kephost.net/p/MjI1ODE4Mw.png dax m5 és nq m5. dax azóta volt 24610 is ha m5 tetőig felmegy és megtolja, katt át m15-re. Nesztee, mekkora korrekciót vársz? 100 pötyi? (kétlem..)
én most annak örülök, leírom őszintén, remélem csdobos olvassa, hogy a dax beszakad a picsába és hogy az "erős long trend" ellenére nem futamodik meg. És kivárta, és boldogság van a részéről, mert hitt benne. örüljünk együtt. Bonti: longolsz, 2-3 nap alatt 1000 esés. Javaslom mindenkinek megtekinteni a 18800-24000-ig tartó emelkedés "részleteit" +2000-1000 + 2000-1000, ezt csinálta, ahogy Trump fintorgott, tehát kb. bármi lehet.
tegnap a nyitás utáni réstöltési kísérlet tetején lehetett volna nagyon max nyitni annak, akinek nem volt múlt hétről magasabbról short, de 24950-25000 környékén valóban nem volt jó nyitó hely....
hát nem. De tegnap 24900-950 között oldalazgatott, ott minek állt volna be valaki shortra? https://www.investing.com/indices/volatility-s-p-500-chart közben a vix 2db gap-et hagyott, piroslik kicsit. és elég magasról. Ha ellillan a pánik, akár fél napra, "olcsó", akkor mi van?
azért valljuk be, hogy ezt a DAX esést most nagyon nem érezted.....Már tegnap se gondoltál ilyen esésre, főleg arra nem, hogy ma újabb réssel le és 24550 lesz...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?