Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
25620-ig ugrott meg először :mintha a longokat dobták volna ki, és 25550.. 1h ma 25500 / 4h ma50. 25300: 4h ma200 = emelkedő 4h alj napos ma50 25350, tehát a 300-al szép korrekciót csinálna, napos ma50 visszateszt, és észak (bár én délre várom:D)
nasi egyenlőre 4h ma50: tartja. 4h közép felett van. viszont visszajött 25650 alá, vagyis itt nézelődik. napos közép & ma50 van alatta 200 pontra. legalább oda várnám, ha nagyon pattanni akarnak. 25440 volt korábban a támasz, ez a logikus. 25830>25440 > 26k.
Az utolsó majdnem egy hónapban a dax ballagott sacc 23850tól..25220 körüli ath-ra , a forgatókönyv az évek óta megszokott ....:) A buta pénzt telebacta shorttal a daxot (is) kis sc majd kisebb oldalazás kisebb sávban és megint jött a "most már tuti esnie kell" szekció újra aztán szépen hullámzott felfelé . Elszedték emlékül sokaktól a gubát, persze a történetet megfűszerezve a xar világvégés hírekkel tele cikkekkel amit a verebek benyaltak megszokott módon ( szeretnek foschni a dolgozók szívesebben kattintanak az ilyen cikkekre).Persze a zöm nem objektív tényeket néz ami fontos lenne , így könnyen szépen kifosztható. Ez persze nem azt jelenti , hogy nem lesz taknyolás , hiszen a nagyok szeretnek olcsón venni és szép drágán adni....:) "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen." Albert Einstein.
Ajánlgasd csak, de ha mégis beszakad, a te bűnöd, ha Bonti letérdel!:). Én azt írtam, meg kell várni a reggeli kilövéseket, utána Short. Bejött volna ma? Be.
Pomperj kolléga várta az összeomlást, HA 23383 alá benéz, benézett, 1 napra, azóta meg +2300 (22900-25200), mondhat itt bárki bármit, ez egy SC: aminek ki kell várni a végét. Mi olyan történt a világban, ami ezt a bődületes hirtelen rallyt alátámasztja?
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart TP1: 24970-24920 (GAP1) TP2: 24550-24640 (GAP2) 1x már visszanézte a 24400-et, fentebb kellene megfogniuk, ha meg akarják fogni,. Amúgy mire volt ez a rally? Ki várja és mire a 25900-at?
Dax h4 célára egyesek szerint 25.900 is lehet.. Az esésekbe bele kell venni.. Én meg higítottam a shortot.. Most 25.000-ig,esetleg 24950-ig jöhet vissza..állítólag..Ott 0-ba zárni tudnám a shortjaim egyik felét,de még ott van a többi.. Szóval nem jól indítottam ezt az évet,hiába volt a sok fogadalom,ugyanazok a hibák továbbra is..
Érdekes TA szemmel nézni a dax-ot, 25000-nél "pöccintette" az emelkedő 1h bolialjat... és meglökték 25200 fölé, majd 3-4 óra múlva ismét 25000 közelében. szép kis SC: kívánom a shortoló brigádnak, az ittlévőknek,h rommá verjék még a héten.
DAX-nak 24960 alatt meszelnek. 4h tetőről szőnyegbombázza a 4h közepet. napos közép a világban 24400... kioldalazza? a DAX esés ellenére a sentiment longosodik (bár még -20), de már nem annyira shortos, vagyis realizálnak, vége van, mint a botnak. 25000-re visszavárom.
Nálam az NQ tp jelenleg 24820 : napos ma100. Egy idő után elkerülhetetlen a napos ma50 "bevétele", úgy,h a napos közép fogja metszeni. Vagy kioldalazzák, vagy kilőnek, long-long, kb. ez az egyetlen esélyük. 25820-850 újra megállította, úgy,h magasabb a felső napos kanóc (700 vs. 815) vagyis van egy kis lendület. Erre vártam. DAX 25000-at visszatesztelte, jött egy 25220, mi az indoklás? semmi. Egy kis SC. Látod bonti, erre írtam, meg kell várni a reggeli DAX felrántásokat, és nem longban kell gondolkodni, hanem a megrántások után SELL, SHORT, már 140-150 pont esésben van, és elég masszívan csordogál. 25000-ra visszaborul szerintem vagy megtartják 25000-25000 dupla alj, és tol egy korrekciót (figyelni kell,ha fordul, eladás, ha nem fordul, tartani) én miért nem csinálom, ha ez jónak tűnik, nincs rá keret...ennyire egyszerű. várom az nq-t 25k alá.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?