Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem hiszem, hogy a tőzsdék ez miatt korrigáltak, max a média fogja erre a hírre a korrekciót. A Goldman már tavaly év végén kiadott egy elemzést, amely szerint nyár elején ekezd halvnyulni a Trump rali és ők teljesen más indokokkal álltak elő. Szerintem a piacok akkor is estek volna, ha nincs ez az ügy, csak akkor találtak volna más sztorit.
Azért a tőzsde se csak a semmire esett be. Nehéz amúgy ezt jól megítélni és hinnék Trumplinak de a kampányában pont ő kért nyilvánosan segítséget HC ellen. Azért ez elég árulkodó volt. (és persze csöppet sem szimpatikus lépés)
Én csak azon röhögök, hogy mindenkit kapcsolatba hoznak az oroszokkal, aki nem a szokásos mainstream, polkorrekt lózungokat puffogtatja. Unalmas már ez az orosz sztori. Ezt a vonalat tolják azóta, mióta Trump feltűnt a politikában. Amúgy, amikor kiderült az, hogy Khadafi finanszírozta Sarkozy kampányát, akkor sem lett az ég világon semmi, azon kívül persze, hogy a demokrácia és a világbéke nevében a francia és brit vadászgépek még az ENSZ határozata előtt elkezdték szétbombázni Líbiát. Egyébként hoztak már nyilvánosságra dokumentumot az orosz szállal kapcsolatban Trump győzelme után, de semmi konkrétum nem volt benne, beszéltek róla pár napot, aztán szépen elült a téma.
És innen egyenes út vezet a lemondatásig.Van elég baj nélküle is,lásd Észak-Korea.Csak nehogy valami sokkal komolyabb baj legyen belőle.Vészterhes időkben különösen fontos egy karakán,erős,határozott vezető,aki a kezében tartja az irányítást.Hát ő nem az.
Ez az Orosz szál egyre inkább valószínű. Szerintem csak idő kérdése, hogy az USA biztonsági szervei nyilvánosságra hozzák, hogy hogyan támogatták az oroszok a Trumplit.
Nem vagyok egy Amerika-szakértő,de nem hiszem ,hogy lett volna még egy ilyen idióta elnöke az USA-nak.Derülnek még itt ki izgalmas dolgok vele kapcsolatban.Mi lesz itt,ha esetleg megindul ellene az eljárás ? És mi lesz itt,ha lemondatják ? Nagy Marginok és stop-loss-ok legyenek mindenkivel !
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?