Topiknyitó: zotyó 2011. 10. 26. 13:05

HUNMINING -- a magyar bányászatért  

"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)

Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?

Üdv:
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
URANUSZ 2022. 06. 09. 06:37
Előzmény: #7052  Civinjanos
#7060
Üdvözlöm! Ezen felületen kívül volna alkalom beszélnünk?
Qwertzuio
Qwertzuio 2022. 06. 07. 12:11
Előzmény: #7054  Civinjanos
#7059
No cement, csak a barit vagy az arany hozhatja vissza a kisbefektetők pénzét itt már. Remény örökké. Ez a jó ebben
Qwertzuio
Qwertzuio 2022. 06. 07. 12:08
Előzmény: #7057  Qwertzuio
#7058
rózsika 2022. 06. 07. 10:09
Előzmény: #7046  VUK1980
#7056
Ha egy pszichiáter nagydoktorit szeretne, ez nagyon hálás téma lenne a disszertációjához... :-DDD
vezer1947 2022. 06. 06. 11:02
#7055
No cemment
Civinjanos 2022. 06. 05. 13:13
Előzmény: #7053  vezer1947
#7054

Annak is sok éve már, hogy leírtam az aktivitásom részleteit a Hun Mining-ban.
A rövid összefoglalása ennek annyi, hogy Varga István egy szép napon az igazgatósági ülésen lemondott és minden kapacitálás ellenére ragaszkodott ennek jegyzőkönyvbe vételére és közzétételére. Mivel egy hónapja már a board tanácsadója voltam, írtam egy dolgozatot, miképpen lehet(ne) rendbe hozni azt a katyvaszt, amelyet Varga és Rényi urak összehoztak. A dolgozat része volt egy time-table, ami szerint bizonyos résztvevőkkel felvettem a kapcsolatot és tárgyaltam velük.
Egy héttel a lemondása után Varga lemondott vezérigazgató úr felütötte ismét a fejét a cég irodájában, leültetett többünket, és tiltakozott az ellen, hogy én bárkivel beszéljek. A tucatnyi résztvevőnek, köztük nekem, szokása szerint kb.: két órás monológot adott elő. Én úgy másfél órányi fejtegetést türelmesen hallgatva elnézést kértem és távoztam. Az udvaron kifelé mentemben még két másik résztvevője ennek az ülésnek egy fél órát kapacitált, hogy várjam ki a végét, de nemet mondtam.
Viszont másnapra nekem még hátra maradt egy fontos tárgyalásom Hun-Mining ügyben egy meglévő (csendes) tulajdonostársukkal. Mivel ezen úr további befektetéseire hivatkozva monologizált Varga István az előző napi meetingen (is); csak elmentem meghallgatni a befektetőtárs véleményét az üzleti renovációs tervemről. Főként arra voltam kíváncsi, ad-e még több pénzt az újraindításhoz. Meghallgatott és közölte a két Vargáról, hogy „…. higgyen nekem, ez a két ember szélhámos”. Isten bocsássa meg nekem, de az „üzlet az üzlet” alapon mentegettem egy darabig a két nevezett urat, de a befektetőtárs hajthatatlan volt.
 Nota bene: Kétségkívül igaz az, hogy az igazgatóságnak, amely mellett Varga István felkérésére még akkor is tanácsadó voltam, a dolgozatomat vezérigazgatói pályázatként írtam meg, hiszen ez a pozíció Varga István hisztérikus lemondásával üres volt. De, hogy ő mondott-e, mondhatott-e nemet nekem, az non sense, hiszen ő akkor és ott senki sem volt a Hun Mining-ban.   
Őszinte hívük
vezer1947 2022. 06. 04. 22:37
Előzmény: #7052  Civinjanos
#7053

T. Részvényesek!
Civin János a Hun Mining Nyrt. vezérigazgatói állás betöltésére jelentkezett, mivel dr. Rasztovit Zsolt vezérigazgató a likviditási gondok miatt lemondott!
Civin János pályázati munkáját a mai napig őrzöm, igen komolyan felkészült kiváló tőzsdei szakember.
Ennek ellenére nem vettem fel, mert Ő sem tudott megoldást adni az elmaradt - világszabadalom - a Baritmix sugárvédő nehéz beton exportjára.
2010-óta, immár 12 éve nem tudták beindítani a törökországi Akkuyu atomerőmű beruházást, sem  a Paks-2 beruházást politikai okokból!
Mindkét projektre vételi szándék nyilatkozatunk és előszerződésünk volt cca 60 m € értékben!
Az apportokról csak annyit, hogy a felszámoló zárómérleg értéke 20 Mrd Ft, az adósság 2,5 Mr Ft! A rudabányai külszíni fejtés újra nyitásával cca. 100 millió tonna sugárvédő nehéz beton bányászható ki , mely termék neve - szabadalommal védett - baritos vasérc. Az export ára cca. 140-150 €/ tonna.
Amennyiben elindulna a Paks-2 beruházás cca 500 000 tonna sugárvédő nehéz betonra van szükség!
Azért támadtam meg a felszámolói zárómérleget, mert a hitelezők és a részvényesek kárára, csalással át akarják játszani a vagyont a rényinek.
Mellesleg a bányász alkotó / K+F+I / csapatom a Hun Mining felszámolása megkezdése  óta megteremtette a Börzsöny hegységben a világ legnagyobb aranybányájának a koncessziós bánya nyitás feltételeit:
- 42 km2 területen végzett / NASA projekttel a georadar és geoszkenner vizsgálattal / 500 méteres mélységig: 3 000 tonna aranyat és 3 000 tonna ezüst kitermelését teszi lehetővé,
- 500- 1100 méter között minimum 3 000 tonna arany és 3 000 tonna ezüst bányászható ki 50 év alatt.
A fenti mennyiség nagyságrendben 120 ezer milliárd forint  értéket jelent, az államadósság ma cca. 45 ezer milliárd forint.
Csak egy beteg elme tud cca 30 fős tudós csapatával ilyet produkálni! Igaz van Civin Jánosnak!
Mellesleg elkészítettük a Börzsöny régió 50 éves területfejlesztési tervét:
- Márianosztrán új börtönt építünk,
- a Pálos Kolostor restaurálása után Kitábel Pál Bányászati, Geológiai Műszaki Egyetemet alapítunk a cca. 1100 dolgozó részére. Mérnök, technikus, szakmunkás, vájár, gépkezelő és betanított munkásszakmai szinteken.
- 3 faluban bányász kolóniát építünk cca 3 x 80 családi házat a letelepedni kívánó szakemberek és családjaik  részére szolgálati lakásként 3 szoba összkomfortos kertes családi házakról beszélünk!
- Szent Borbála templomot építünk Márianosztrán a feldolgozó üzem épültében  hívő bányászok részére,
- Márianosztrán nemesfém feldolgozó üzemet építünk, itt kerül a nemesfém, az aranyrudak és az ezüst rudak 12 kg-os  banki kokillákba öntése, mint késztermék!
-Minden tevékenység, a bányászat, a feldolgozás, a szeparálás és az öntés a föld alatti üzemekben történik. A NATURA 2000 és a Duna-Ipoly Nemzeti Parkba nem lépünk be, mert a 4 lejt akna lejárat a nem védett önkormányzati területekről indul a Nagyíráspuszta és a Kuruc patak föld alatti / 64 méter mélyen/ lévő bánya üzemekbe.
Lásd: http://www.aranybanyaborzsony.hu, ; http://www.hungoldmining.eu honlapokat!
Meg van a NEMZET ARANYA! Mátyás király uralkodása óta nem volt ilyen nagyságrendű bányászati beruházás! Meg van az arany fedezetű forint és az ezzel járó nemzeti szuverenitásunk!
Vezér1947
Civinjanos 2022. 06. 03. 16:33
#7052

Már arra sem igen emlékszem, hogy melyik évben történt, olyan régen volt. A két Varga, István és Imre meghívott, hogy segítsünk a tőzsdei vonalon, mert Rényi szabotál és vitatkozik. Rényivel jól kijöttünk addig a pár óráig, amíg az apport felelősséget nem említettem Neki. Rényi ugyanis a váltó-trükkön kívül még egy dél amerikai őserdő darabot is apportált a cégbe úgy 800 millió körül – ha jól emlékszem. Ellenérveire felvetettem, hogy az addig keletkezett közel 4 milliárdos mérleg szerinti veszteségért, ami a bányászok bekerülése előtt keletkezett a cégben, ő, mint igazgatósági tag (és vezérigazgató is talán) személyesen felelős – hadd ne adjam Vargáéknak azt a tanácsot, hogy az igazgatóság nevében indítsanak ellene két polgári és egy büntetőpert.
Eddig Rényi tevékenységéről.
A Jansen ügy rém egyszerű. Németországban szervezett bulijából szerzett pénzt és garanciát. Meghirdette, hogy egy csendes németországi völgyben ún.: Themen Park-ot hoz létre, ahová felépíti Noé bárkájának „eredeti másolatát”. Néhány százezer háziasszony 20-50 euróval ebbe a projektbe beszállt.  Mivel a számlával, amire a Frau Müllerek befizettek ő (Jansen) rendelkezett lett arra pénze, hogy lefizesse a környékbeli környezetvédőket, hogy tiltakozzanak a Themen Park létesítése ellen, a nagy idegenforgalom okozta károk okán. A pénzt a Themen Park akadályoztatása miatt befektette – a Genezisbe természetesen – amely aztán már Hun Mining néven egy off shore vállalatnak kölcsönadta a pénzt, váltókért cserébe.  A néhány 10 millió euró így aztán Jansen és Rényi pénze lett.
 Varga István meg dél afrikai stróman bányászok nevében apportálta a – mint az elmúlt tízegynéhány évben ez világossá vált – teljesen értéktelen dolgait – bányák, Baritmix, technológiák. Tette ezt egy tucat cég nevében, amelyek ma már sehol sincsenek.
 Három-négy szélhámos egymásra talált. Ez a cég a BÉT egyik szégyene. A másik a Nutex-Humet. Ennek vezetői kb.: 4 milliárd forintnyi vagyont vittek el Belize-i off shore cégbe és a Reanal mindhárom ingatlanját ide ezek közé értve. A Reanal ingatlanokra volt egy bank, amely 3,5 milliárd hitelt adott nekik; az okozott kár így összesen 8 milliárd, meg a részvényesek bukója.
Peanuts.
Nehogy félreértés legyen, ez nem az első írásom ezekről az ügyekről – és nemcsak itt, de e tárgyban készült dolgozataim több erre felkent hatóságnál is elfekszenek, még a 2009-es és a 2010-es évek elején írtam és küldtem el őket.
Sok minden változott 2008 Karácsonya óta, amikor is nekem ebből a cirkuszból elegem lett. Varga István kivételével – mert ő beteges – a többiek gazdag emberek lettek.
 Aki teheti adja át üdvözletemet azoknak, akik felelősek azért, hogy ez a két cég még nincs felszámolva és a vezetői nem ülnek (RIP, dr. Galamb).
 Őszinte hívük.
Qwertzuio
Qwertzuio 2022. 06. 03. 14:17
Előzmény: #7050  psgoirgio52
#7051
Tökmindegy már, vagy lesz olyan, aki verekedni fog az elbukott pénzéért?
Mindenki benyelte ezt már, de a remény szép dolog. Sohasem lesz pénz, de bízni benne jó lenne 🤔🤫😊
psgoirgio52 2022. 06. 03. 14:11
Előzmény: #7048  vezer1947
#7050

Tisztelt  Vezér!
Tudhatnák többet arról, hogy ki is tulajdonképp a "Genesisben  Herald Jansen főrészvényes", aki 2,5 Mrd forinttal tőkét emelt, majd pedig "másnap Jahnsen hitelként visszakapott és helyette fedezetlen  váltókat tett le a Rényi székhelyén a Társaság páncélszekrényében." Szabadlábon van ő, vagy lett következménye ennek a manővernek?
Tisztelettel:
psgiorgio52
Qwertzuio
Qwertzuio 2022. 05. 30. 14:25
Előzmény: #7048  vezer1947
#7049
Mikor lesz pénz? Mikulás? Karácsony? Soha?
🤔🤯
Ki hisz még ebben a f.a. papírban?
Egyébként sok sikert...
Reménykedni egy ideig lehet, utána már nem túl reális. Mutassa meg V Úr, hogy legalább Ön nem szivatja meg a részvényeseket. Miért nem keres befektetőt jobb oldali pártokban?
RG nem jött be, azt írja...
A kisreszvenyesek nagy része le...ja az egészet. Miért kell reményt kelteni? Írja meg, ha buktak, írja meg, ha nem, illetve írja le a végső dátumot, mert itt tilitoli megy X éve. 
Lehet szidni mindenkit, de a kisreszvenyesek pénzt akarnak mondatok, szavak helyett. Sok sikert
vezer1947 2022. 05. 28. 12:41
#7048

Tisztelt Hun Mining Nyrt. fa. részvényesek!
A felszámolói maffia és bíróságok között vélelmezett törvénytelenségek sorozata bizonyítható!
Lesz egy Schadl ügy -II a végrehajtók után a felszámolóknál? Lesz!
A Hun Mining Nyrt. fa . esetében:
- Rényi ki akart menekülni a tőzsde karmaiból 2009-ben és ki akarta vezetni a tőzsdéről a Genezist - miután becsapott vagy 1000 részvényest.Tőkét emelt a Genesisben  Herald Jansen főrészvényessel 2,5 Mrd forinttal, mely összeget másnap Jahnsen hitelként visszakapott és helyette fedezetlen  váltókat tett le a Rényi székhelyén a Társaság páncélszekrényében. Mindehhez falazott Rényi, Kunovots és Prazsák a pénzügyekét felelős vezérigazgató és helyettesei.
- Taggyűlésen döntöttek a cég tőzsdei kivezetéséről, de akkor tudták meg, hogy a kivezetésnél ki kell fizetni a kisrészvényeseket! Ha nem fizetnek, akkor mennek a börtönbe.
- Rényi országos kampányt szervezett arra, hogy a pénzügyi - szakmai befektetőket - keressenek
 a " kiüresített Genesis Nyrt " - be, befektetőt!
- A Pólus Cégcsoport a bányász portfólióval pont ilyen - a már tőzsdén lévő " üres" céget keresett és apport útján cca 20 Milliárd forinttal tőkét emelt és megmentette a korábbi vezérigazgatót Rényit a börtöntől! Rényi a társulásért 1 millió EURÓT fizetett készpénzben a bányász befektetőknek, hogy társuljanak!!
- Amikor megtörtént a tőke emelés és átvette a bányász befektetői csoport az IT vezetését 2010.08.01. -én kiderültek a fedezetlen váltók - a svájci banki váltó avalálás sikertelen volt-  gyakorlatilag a régi IT falazott a Herald Jahnsennek Társaság vagyonának a kimentésében és a részvényesek becsapásában.
- Az új IT dr. Esztó Péter elnök vezetésével büntető feljelentést tett a BRFK Gyorskocsi utcában a Rényiék ellen.
- Az érinthetetlen Rényit és Társait " bűnszervezetben " nem találták bűnösnek!?????? Ez a magyar jogállam!
- Mivel a jelentős értékű bányász apport tőke  emelés likviditás nélkül maradt - Rényi és Herald Jahnssen elsikkasztották a készpénzt - és a Paks-2  és az Akkuyu atomerőmű beruházás folyamatos csúszása  - a szerződések ellenére nem történhetett árbevétel realizálás a HUN miningben - vezetett a felszámoláshoz.
A kitermelt sugárvédő nehéz beton exportja- a Baritmix termék világszabadalom volt -  nem valósult meg a Paks -2 projekt - , elmaradt az árbevétel!
- Ki indította el az ' elégedetlenséget' és a felszámolást?  A  Rényi csahosai Kunovits és Prazsák Hun Mining Nyrt. vezérigazgató helyettesei!
- Rényi - még be sem adták a felszámolási kérelmet már több tanú előtt dicsekedett vele, hogy a dr. Hetényi Géza felszámolóval - régi harcos társával és barátjával - megoldják a felszámolás gondját és a Rényi kezébe kerül a vagyon!
- Ennyit és a "független bíróságok " által  létrehozott számítógépes sorsolási rendszerről - mellyel összefonódás mentes felszámolói kijelölés történik - láss csodát a dr. Hetényi és tsa Felszámoló KFT nyerte a felszámolás menedzselését! Ez a magyar jogállam!
- Panaszt tettem a Fővárosi Törvényszék elnökéhez, aki válaszlevelében azt közölte: " Minden a törvények betartásával  szerint történt"
- 2015-ben elindult a felszámolás!
- Minden létező bűncselekményt elkövetett a felszámoló:
   a,  15 alkalommal hamis adatokkal - az árverésre bocsátott az EÉR GOUVERMENT rendszerben- Baritix _ alapanyagot  " per, teher és igénymentesnek igazolta" -ami hamis állítás volt, mert 15 esetben tértivevényes levéllel jelentettük be a felszámolónak az igényünket!
   b, A londoni befektetőnk , aki vissza akarta fordítani a felszámolást - törvényszáki engedéllyel 90 napos pénzügyi moratórium alatt - Rényi mint a hitelezői választmány elnöke és  dr. Csaba Árpád felszámoló biztossal közzé tett egy EÉR GOUVERMENT  hirdetményt- ezzel a Hun Mining nyrt fa. teljes fedezetét elvonta a Befektetőnktől! A Befektető látva magyarországi törvényes rendet kivonult a piacról!
    c, A kifogásomra a Törvényszék megnyilatkoztatta a dr. Csaba Árpád felszámolót, aki azt nyilatkozta - az írásos nyomok ellenére, hogy NEM ÁRVEREZTETETT a moratórum alatt! A felszámoló írásban félre vezette a Törvényszéket!
- Újabb panasszal éltem a Fővárosi Törvényszék elnökéhez, aki ismét a szőnyeg alásöpörte az ügyet: Minden törvényesen történt! / azért leváltotta a bírót és a felszámolót szép csendben!
ez az elnök érintett a végrehajtó Shandl  - Völlner ügyben is!
- Az új felszámoló - maga a felszámoló cég maradt, melynek tulajdonos a leváltott dr. Csaba Árpád- azonnal beadta a felszámolói zárómérleget, melyet a Törvényszék elutasított első és másod fokon.
- Még a felszámoló meg se kapta a végzést, azonnal ismét beadta a felszámolói zárómérleget, melyet az I. fok elutasított, a másodfok elrendelte a felszámolás lezárását és a Hun Mining törlését!
Természetesen fellebbeztünk az alábbi törvénytelenségek miatt, melyek lehetetlenné teszik a felszámolás végrehajtását!
- cca 3,3 milió tonna Baritmix alapanyag egy  5 millió tonnás depóniában van Rudabányán, a felszámoló a Baritmix anyagát nem mérette ki, nem kerítette le, nem táblázta ki ,  nem lehet a 11 többi  tulajdonos mellett megmondani a Hun Mining és a Rudaferrox KFT Baritmix tulajdonának a pontos helyét.
 Szaharában homokot eladni 1 millió négyzetkilométeren!
A felszámoló IN SITU akarja kielégíteni a hitelezőket a kerítésen kívülről! Érdekes és végrehajthatatlan az ítélet!
Ez Magyarországon a végrehajtható ítélet, a jogállam!
- A Rudaferrox KFt a Hun Mining nyrt fa. 100%-os tulajdona hamis zárómérleget készített, melyet beépítettek a Hun Mining nyrt fa. felszámolói zárómérlegébe, ezzel a Hun Mining nyrt fa zárómérlege is hamis!
- A Rudeferrox KFT ingatlanjain 220 millió forintos állami jelzálog szerepel, sem a Rudaferrox KFT mérlegében sem a Hun Mining zárómérlegében ez az állami jelzálog NEM szerepel!!
- Rényi mint a Hun Mining nyrt fa. hitelezői választmány elnöke a felszámolókkal vélelmezve összejátszottak és a 15 darab  EÉR Gouverment árverési rendszerben - vélelmezett csalással - 15 lépésben a cc. a 20 000Ft/ tonnát érő Baritmix-I alapanyagot leértékelték 120.- Ft/tonnára.
- az csak hab a tortán, hogy minden vagyon elem törvényesítve - per, teher és igénymentesen -  a Rényi kezébe hullott kijátszva a hitelezőket és a részvényeseket!
2022.július első hetében lesz a II. fokú tárgyalás!
A végzés az ügyvédeink szerint a Rényinek fog kedvezni, minden részvényes cca. 1200 ember veszít!
A végzést nem lehet törvényesen végrehajtani, természetesen Brüsszelben folytatjuk!
Nem lehet egy - kikopott ügynök, mely tényt Rényi az ifjú titán Hun Mining Nyrt titkárságán 3 tanú előtt dicsekvésből mesélt el  - érdekében 1200 részvényest tönkre tenni.
Hiába mutattuk be a Törvényszéknek, hogy a Hun Ásványfeldolgozó KFt a Baritmix-I alapanyagot 2019-2020- 2021 években jelenetős mennyiséget, 100 000 tonnát  20 000 Ft-ért adott el - banki átutalásokkal igazolva - nem törvényes trükkös leértékelésekkel 120 Ft/ tonna áron Rényinek ezt átjátszani!
- Rényi ezzel a vagyon kiosztással több száz millió EURÓT keres a hitelezők és a részvényesek kárára!
EZ MA MAGYAR JOGÁLLAM TISZTELT DR: VARGA JUDIT miniszter asszony!
Brüsszelben találkozunk! 22 milliárd forintról beszélünk!
1200 részvényes kisemmizéséről beszélünk egy hálózati kiöregedett ügynök javára, a Kádár rendszer szégyenének a Rényi Péter újságíró  Kádár kártyapartnerének a fiának a jogtalan, törvénytelen és gyalázatos bűncselekmény sorozatának a szentesítéséről!
Vezér1947
 
don_king
don_king 2022. 05. 25. 06:13
Előzmény: #7046  VUK1980
#7047
Valamint a 2300 tonna aranytartalékból 3000 tonnát az oroszok is piacra dobtak.
Mindenesetre minden tiszteletem az övé! Csak tanulni lehetne tőle! 
VUK1980
VUK1980 2022. 05. 25. 05:24
Előzmény: #7040  vezer1947
#7046
"Eddig 3 000 tonna arany és 3 000 tonna kibányászható ezüst készlete jeleztek a NASA technológiával működő 7 műholdról kibocsátott nagyfrekvenciás szenzorok"
Jesszus
don_king
don_king 2022. 05. 24. 15:07
Előzmény: #7044  Qwertzuio
#7045
Én ennek az embernek az igazában hiszek, nem abban hogy ez fa cég feltámad. Akik végig mondták, hogy létezik a gravitációs energia, végül több száz év után kiderült, hogy igazuk volt. 
Hiszek ennek az embernek. Hiszem, hogy igaza van, de abban már nem vagyok biztos, hogy az elkövetkező 100 évben ez bebizonyosodik.
Qwertzuio
Qwertzuio 2022. 05. 24. 12:48
Előzmény: #7042  don_king
#7044
Hány éve hiszel és szerinted meddig kell hinni? Jó lenne hinni, de miben...
Istenben inkább hinnék, mint abban, hogy f.a cég feltámad. Ez egy vélemény. Remélem igazad lesz ... Eladva, bebukva, elkoltve jobb lenne, mint remélve
vezer1947 2022. 05. 22. 10:20
Előzmény: #7041  HuTi
#7043

Kedves HuTI!
Nyilvánvalóan a részletek bizalmas információk!
vezér1947
don_king
don_king 2022. 05. 17. 22:19
Előzmény: #7040  vezer1947
#7042
Én hiszek önnek!
HuTi 2022. 05. 17. 22:02
Előzmény: #7040  vezer1947
#7041
"A nemzetközi multinacionális bankok azonnal un. BOND kötvényeket bocsátanak ki a Börzsöny aranybánya megnyitásához szükséges cca. 1,5 Mrd EURÓ biztosítására" Ezt ki tudná fejteni bővebben?

Topik gazda

zotyó
3 2 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek