Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Ne nálam reklamálják a Hun Mining Nyrt bukását, hanem tárgyaljanak Rényi Gáborral, aki átverte Önöket!
Rényi mentségére legyen mondva:
1, Részvényeket mindenki a saját döntése alapján önként vásárol, ebben a nyerészkedés és a mammon kapzsiság is szerepel, beleértve saját magamat is. Én 10 m db részvényt buktam!
2, A Genesis Nyrt tőke emelésénél a teaser közzé tételénél szerepelt a záradékban az, hogy részvényt vásárolni kockázatos dolog!
3, Egy gazdasági vezetőt a projekt sikertelensége miatt nem lehet hibáztatni, mivel ha a PAKS-2 atomerőmű építése és a törökországi Akkuyu 4 blokk építése nem csúszik 9 évet, akkor milliárdos lenne az 53 millió darab Hun Mining részvényes többsége! Ezt hívják üzleti kockázatnak!
A http://www.aranybanyaborzsony.hu és a http://www.hungoldmining.eu projektnek SEMMI köze nincsen a Hun Mining fa. projekthez!
A HUN - BÁNYÁSZAT Kutatási, Fejlesztési és Innovációs KFT projektet 2018-ban alapítottam a Börzsöny hegység alatt fekvő nemesfém készlet kutatására!
A JÓISTEN tette le az asztalomra a Börzsöny aranybánya szenzációs - 20 évig egy bécsi bankban elzárt - kutatási anyagot a - második nagybátyám és az egyetemista fia - családjának kiirtása után ! Drága vitéz Farkas János nagyapám bátyja, vitéz Farkas Imre fia volt a LONE STAR KFT alapító tulajdonos farkas István és fia.
Érdekes módon a Farkas család kiirtása után a volt MSZMP PB titkárok lettek a LONE STAR KFT tulajdonosai:
-Dr. Lakatos Ernő,
- Berecz János a Kádár János volt helyettesei. Forrás: LONE STAR KFT cégtörténet. Milyen ismerős a módszer?
Az én családom már életük elvesztésével megszenvedték a világ legnagyobb aranybánya nyitás lehetőségét, én magam is 7 napig pár hete - a Honvéd Kórházban feküdtem patkány méreg mérgezéssel, természetesen "tettes" nélkül! Nyilvánvalóan titkosszolgálati módszerrel mérgeztek meg az egyik fiam 50. születésnapi fogadásán!
Egyszerűen ki akarnak iktatni "ezek " ebből a szenzációs üzletből - NEM TUDNAK - mivel a felfedezés VILÁGSZENZÁCIÓ! A kutatás és annak technológiája szabadalommal védett, azt elvenni nem, csak megvenni lehet!
ELADÓ a projekt!
Természetesen el kell - de nem lehet - titkolni és a kutatási eredményeket jelentéktelennek beállítani, de a tények és a bányászati kutatások nemzetközi szinten már ismertek!
A NASA által kidolgozott 7 műholdas - finom hangolású - 3 dimenziós- kutatással a teljes Börzsöny hegység - 45 km2 területe 3 szinten:
- 65 - 500 méter kutatási mélységen,
- 500 - 1100 "
- 1100- 2500 " összesen cca. 9000 tonna arany és cca. 9000 tonna ezüst kitermelése prognosztizálható!
A szellem kiszabadult a palackból!
A NEMZET ARANYÁT MÁR NEM LEHET ELLOPNI!
400-500 ezer milliárdos nyereség 35 év alatt - a koncesszió ideje alatt - vissza hozza az ÁRPÁD - háznak a "csodáját" az akkori EU nagyhatalmát!
ISTEN SEGÍTSE ÉS ÁLDJA MEG MAGYARORSZÁGOT ÉS A MAGYARSÁGOT!
Vezér1947
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: