vezer1947

Regisztráció: 2018-11-26 10:18:24

Hozzászólások száma: 49

Utolsó hozzászólás: 2021-12-23 12:13


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

HUNMINING -- a magyar bányászatért 2021. 12. 23. 12:13

Tisztelt Részvényesek!
Sajnos a politika - Orbán Győző bácsi kapzsisága, mert nem adtam el neki 200 Ft-ért a Baritmix-i anyagot  - tette tönkre a Hun Mininget és a mai napig a felszámolói maffia áldozata az összes részvényes!
Meg kell vizsgálni a PELATON Zrt csődbűntett gyanús felszámolását is, mert csőd büntett esete és fedezet elvonás áll az eset mögött!
Érdekes módon Győző bácsi strómanként áll az ügy mögött!
Az nem elfogadható, hogy Rényi15 db  EÉR GOUVERMENT közzé tételi csalással több száz millió €- ót kaszáljon a hitelezők és a részvényesek kárára! Rényi a 22.000 Ft/tonna értékű  most kitermelt Baritmix-I sugárvédő nehéz  alapanyagot most 140.-Ft/tonna áron kapná meg! Győző bácsi megint nyerne!
Be fogom bizonyítani, hogy a végrehajtói maffia mellett a felszámolói maffia is működik sajnos bírói összefonódással!
Rényi kijelölte a felszámolóját előre - még a felszámolást kérő beadvány előtt-  DR. Hetényi Gézét a Bíróság számítógépes felszámolót kijelölő programja a dr Hetényi és Tsa Felszámoló KFt-ét "sorsolta" ki!
Több súlyos - bűncselekmény elkövetése után- a levelemre a Fővárosi Törvényszék elnöke válasz levelében " minden jogszerűen történt"  nyilatkozat mellett lecserélte a bírónőt és a dr. Csaba Árpád felszámolót!
Sokat  elmond az összefonódásról, hogy a dr. Hetényi és Tsa KFT tulajdonosa dr. Csaba Árpád!
dr. Csaba Árpádból makulátlan ügyvéd lett VÁCOTT!
A Pest megyei Ügyvédi Kamara - A bizonyítottan dr. Csaba Árpád a bíróság félrevezetésével lett meggyanúsítva - de a Kamara az nyilatkozta, hogy a csalást dr. Csaba Árpád nem ügyvédként tette!
Ez pedig a maffia kamara esete!
 
A leváltott felszámoló dr. Csaba Árpád tulajdonosként kinevezte az új felszámolót, Hirth Balázs  az új felszámoló azonnal - figyelem nélkül hagyva a lezáratlan kifogásokat és pereket - kétszer is beadta a felszámolói zárómérleget, melyet mindkétszer az I. fok elutasított!
Rettegnek attól, hogy a fidesz választási veresége után esetleg rend lesz a bíróságokon is!
Szerencsére az UNIO semmiféle kifizetést nem telesít a jogállamiság helyre állításáig!
Betelt a pohár a végrehajtói maffia összefonódva a bíróságokkal,
a felszámolói maffia összefonódva a bíróságokkal! Az egész számítógépes felszámoló kijelölés visszaélésekkel teli maffia módszereket bizonyít!
Rendszert kell váltani, mert ebből polgárháború lesz!űű
Vezér 
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2021. 12. 18. 23:53

T. Qwertzuio! Ön a földön él? Hogy írhat ekkora marhaságokat?  A felszámolói polip egy az egyben a Wölner ügy másolata! Egy felszámolót már leváltattam, a z első bírónőt lecseréltettem! Tudja egyáltalán, hogy a fidesz mit csinált ezzel az országgal?
A felszámoló és a rényi a cca 20-22.000.-Ft/tonna -os Baritmix sugárvédő nehéz beton alapanyagot 140.-F-tért akarja megkapni? Nanaá, hogy nem hagyom! Csalásért mennek a sittre!
Vezér
Börzsöny-Aranybánya 2021. 12. 16. 23:30
#47

Tisztelt Érdeklődők!
  Most sajnos 2022 január közepéig semmi nem fog történni az ünnepek miatt!Áldott Karácsonyt és BUÉK minden kedves üzletembernek!
Vezér
Börzsöny-Aranybánya 2021. 12. 09. 18:43
#45

Kedves Érdeklődők!
Ma nyílt meg a profi angol honlapunk a http://www.hungoldmining.eu.
Innen minden autentikus információ beszerezhető!
Üdv Vezér
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2021. 12. 09. 18:18

Tisztelt Részvényesek!
Aki követi a felszámolási eljárás menetét, akkor tudja, hogy addig nem lehet egy felszámolást jogerős felszámolói mérleggel lezárni, ameddig a kifogások és a perek le nem zárulnak jogerősen!
Bepereltem a Hun Mining nyrt fa. céget elmaradt területhasználati díjért, mivel a Hun Ásványfeldolgozó KFT Rudabányai telkén tárolt 1,8 m tonna Baritmix anyagáért nem hajlandó fizetni. A perérték cca.240 m Ft
Bepereltem a Rudaferrox KFT-ét dr. Rényi Gábort, mert szintén nem akar fizetni1,5 m tonna Baritmix anyag tárolásáért. A perérték cca.280 m Ft
Várhatóan csak a jövő év második felében lesz, vagy később ítélet! Addig nem lesz - törvényesen - felszámolási zárómérleg!
Eddig mindent a dr. Rényi irányított, a felszámolási eljárás előtt már két hónappal tudta, hogy kit fog a "számítógépes felszámoló kisorsolás" kijelölni. Tiszta Vollner ügy!
Most Rényi készülhet a Bíróságra.........
Van esély a felszámolás visszafordítására, mivel az újabb kutatások a Börzsöny hegység arany bánya mezőin cca. 65-70 km2 területen / georadar és geoszkenn kutatás 7 db műholddal / 3 000 tonna aranyat és 3 000 tonna ezüstöt jeleztek előzetesen. Ez az érték messze felülmúlja az eddig végzett kutatásainkat / melyet a hatóságok túlzónak tartottak / igen túlzónak, mert a Bányahatóságnál a politika 1995-2003 között eltüntette a Börzsöny kutatási jelentéseit, a korábbi LONE STAR KFT bécsi tulajdonosait vélelmezve meggyilkolták Farka István bányamérnököt és a fiát, hogy két szoci politikus vegye át a bánya tulajdonosi
jogkört. "Ezek" az új tulajdonosok Berecz János és dr. Lakatos Ernő volt 2 MSZMP PB titkárok voltak! Lásd LONE STAR KFT cégtörténetét.
Ez a hatalma arany és ezüst vagyon tiszta nyeresége 50 ezer Mrd Ft, cca 20 év alatt lehet kitermelni, ismert, hogy a Magyar Állam adóssága ma cca. 40 ezer Mrd Ft.
Itt is megindult a harc az aranyért!
Bővebbet:  http://www.aranybanyaborzsony.hu  ; és a http://www.hungoldmining.eu honlapokon olvasható!
Ez a zöld mezős bányanyitás Magyarország történelmének eddigi legnagyobb projektje!
Vezér
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2021. 11. 02. 12:01

Tisztelt Részvényesek!
Tudom, hogy már mindenki  - minden részvényes - szkeptikus a Hun Mining Nyrt fa. felszámolásból történő visszafordítására, de van még esély!
A Hun Ásványfeldolgozó KFT-nak egy kézben cca. 10.000.000 db részvénypakettja van, a várható rendkívüli közgyűlésen a kapcsolat vállalkozások és baráti szándékú , józan gondolkodású bányász részvényesekkel együtt 53%-os többséget tudok garantálni!
Nekem van a legnagyobb veszteni valóm, tehát az ostoba fikázást, meg a rényivel való összehasonlítgatást kérem mellőzni!
A bányászok nem fehérgalléros bűnözők, ma szakszerűen nem intellektuális  bűnözők, hanem becsapott befektetők!
Szinte mindenki az 2006 körüli időszakban vásárolt a rényi - féle bagázstól félrevezetés és csalás útján vélelmezett hatalmas nyereség reményében részvényeket! Ne akarják már ezt a bányász befektetők nyakába varrni!
Az esély a Hun-Bányászat K+F+I KFT 100-os, vagy többségi részvényeinek értékesítéséből keletkező forrás felhasználása a Hun Mining Nyrt. fa. hitelezőinek  kifizetésére valós lehetőség!
A felszámolási eljárás jelenlegi állása:
1, A felszámoló az első visszautasított / először az I. fok, majd a II. fok utasította el, mert nyitott kifogások jogerős lezárásig nem lehet zárómérleggel lezárni a felszámolást -  zárómérleg után azonnal - változtatás nélkül - ismételten beadta a 2. zárómérleget. Értelemszerűen ez is ellesz utasítva!
2, A Hun Ásványfeldolgozó KFT a Rudabánya HRSZ 099/1 bányaingatlan 1/1 tulajdonosa két keresetlevelet adott be a Bíróságra:
- Hun Mining Nyrt fa. tulajdonát képező 1,8 m tonna Baritmix-I alapanyag rendkívüli felmondása és az anyag elszállítási kötelezettségnek a felszámoló nem tett eleget, ezzel a terület jogtalan használata - beruházás akadályozása -miatt keletkezett cca. 220 m Ft perérték terheli a felszámolót.
- A Hun Mining Nyrt fa. 100% tulajdonában lévő Rudaferrox KFT dr. Rényi Gábor ügyvezető önkényesen megtagadta a korábbi 5  leány ügyvezetői által aláírt  - és tartozás elismeréssel megerősített tartozásokat - összesen 1.5 m tonna Baritmix-I alapanyag tárolási díj kifizetését. Erre rendkívüli felmondással felmondtam a tárolási szerződéseket és köteleztem az anyag elszállítására az ügyvezetőt.
A Ptk. szerint ez időszakra is - idegen tulajdon önkényes használata - miatt terület használati díjat számláztam ki a Rudaferrox KFT részére. Az ügyvezető a számlát visszaküldte vitatta, ezért keresetlevél lett belőle és cca. 290 m Ft elmaradt tárolási díj és terület használati díjat kell a Bíróságnak megítélni!
Összefoglalva: A a kifogások , a perek jogerős végzéséig a felszámolást nem lehet lezárni!
A BRFK és a NAV Nyomozók kiemelten foglalkoznak a telje Hun Mining Nyrt fa. felszámolási eljárás átvilágításával, mert:
- bizonyítani tudom azt, hogy nem a számítógépes felszámolói sorsolással döntötték el a felszámoló kijelölését, hanem a dr. Rényi már hónapokkal előre eldicsekedte a dr. Hetényi kijelölését!
- Bizonyítani tudom a dr. Csaba Árpád felszámoló biztos és dr. Rényi a hitelezői választmányi elnök törvénytelen összefonódását,
- az EÉR Gouverment hírdetményekben 15 alkalommal - 5 év alatt - hamisan és félrevezetően állították be azt, hogy a tulajdonukban lévő Bartimix-I alapanyag per, teher és igénymentes.
- Törvénytelenül - a törvényesség látszatát keltve 120.-Ft/tonna árra értékelték le a Baritmix-I alapanyagot.
- A Baritmix-I alapanyag mai világpiaci ára - az EURÓ változása miatt - 20.000 - 22.000.- Ft / tonna körül mozog, tehát a 120.- Ft/tonna helyett a valós érték ennek sokszorosa.
- A Hun Ásványfeldolgozó KFT az elmúlt 3 évben cca. 100.000 tonna anyagot értékesített a Baritmix-I alapanyag készletéből - bank átutalással fizetve - 57.-€/tonna áron.
- Nyilvánvalóan Rényit akarják kistafírozni és cca. 200 m € nyereséget kivenni a Hun Mining Nyrt-ből a felszámolással és a hitelezőket és a részvényeseket  akarják kifosztani!
NEM FOGJÁK!
BÖRTÖNBE FOGNAK MENNI!
A VÁRHATÓ BÜNTETÉS 3-6 ÉV LETÖLTENDŐ!
Vezér
Börzsöny-Aranybánya 2021. 10. 30. 23:08
#29
Börzsöny-Aranybánya 2021. 10. 30. 23:02
#28

  BORS MAGAZIN  2021.09.17. A Magyar Eldorádó
  Valóságos aranylázban égnek a a Börzsöny környéki falvak lakói egy most napvilágot látott kutatás miatt, ami azt állítja, hogy 1075,8 tonna aranyat és 909 tonna ezüstöt rejt a hegy gyomra melynek összértéke több mint 37 milliárd euró azaz több mint 13.000 milliárd forint.   Álmosan nyújtóztak a  falvak a Börzsöny peremén. Tornácos házaik között az őszi szél vigyázva botlott. Csak egy két börtönőr és a pálos kolostor harangjai törték meg a csendet a Márianosztrán, no meg egy a helyiek között sutyorogva terjedő szóbeszéd miszerint több száz tonna aranyat és ezüstöt rejt a föld a falu alatt.   - Hallottam, hogy újra aranyat találtak, de nem új dolog ez itt. Rengeteg arany van a falu alatt, miközben nincs pénzünk sörre. Pedig ha felszínre lehetne valahogy hozni akkor aztán kolbászból lehetne itt a kerítés.- Panaszkodott az egyik falusi a helyi kocsmában.   Az itt lakók kissé szkeptikusak a hírek hallatán. Bár több száz éve hallják a legendákat a mesés kincsről és időről időre szárnyra kapnak hihetetlen történetek és históriák arról, hogy ki hogyan és hol talált csillogó rögöket de valahogy mégsem láttak ebből soha semmit. Eddig!   -  A területen már a késő Árpád-kor óta termeltek ki nemesfémet, geológiai és geofizikai megkutatottságának bőséges az irodalma. Az 1930-as években már bejegyeztek Párizsban egy bányászati társaságot melynek feladata az itteni arany és ezüst kitermelése lett volna, de a háború akkor közbeszólt. Aztán a szocializmus idején újabb próbafúrásokat és vizsgálatokat végeztek és a rendszerváltás utáni kormányok is foglalkoztak a területtel, majd a kutatási eredmények a Horn kormány alatt rejtélyesen eltűntek és csak pár évvel ezelőtt került elő egy pontos számokat tartalmazó tanulmány egy Frankfurti banktrezorból. - Kezd bele a történetbe Varga István a Hun-Bányászat Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Kft. tulajdonosa és kutatási igazgatója aki gigantikus vállalkozásba vágná csákányát.   A cég azonban nem csak a történelmi feljegyzésekre alapoz. A rendelkezésre álló adatok, valamint újabb kutatások elvégzése után földmintákat küldtek a világ három, ezzel foglalkozó legjobb független laborjába ahol kimutatták, hogy a Börzsöny alatti földrétegekben világviszonylatban is magas az arany jelenléte.   - Az általam feltárt és szakemberek által leigazolt számítások szerint 450- 60 Milliárd euró értékű ezüst és arany van a hegy alatt ebből 36-37 milliárd euró a tiszta nyereség ami kitermelhető és ehhez jönnek még az egyéb fémek és ásványi anagok amelyeket a kitermelés során a felszínre tudnánk hozni. Ennek a forintra átszámolt tiszta nyeresége19.000 milliárd forint, tehát a jelenlegi magyar államadósság több mint 40%-a. Arról nem is beszélve, hogy ha beindul a bányászat, az biztos munkahelyet teremt majd a térségben. - Avatott be Varga úr, aki terveit és számításait tavaly elküldte a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálathoz (MBFSZ), azt kérve, hogy végezze el a koncessziós bányászati engedély kiírását megelőző érzékenységi és terhelhetőségi vizsgálatot ami után elindulhat a munka.   Mindeközben a Nagybörzsönyi kisbolt eladója az ebédszünetét tölti ezért a közért épp zárva volt a mellette lévő étterem meg már réges-rég. A szieszta nem zavarja meg az itteniek életét a mindössze 676 lelket számláló településen. Csak a kutyák ugatnak a portákon mikor elhalad a kapu előtt egy két lézengő helybeli nem is sejtve, hogy alatta az út is arannyal van kikövezve.   - Maguknak pestieknek minden olyan nagy szám. A Rózsa-hegyen már kisgyerek koromban is működött az aranybánya, de abból sem láttunk semmit aztán a kommunisták a 70-es években berobbantották. Azóta is járnak ide a bolondok szitával meg fémkeresőkkel, hogy majd belenyúlnak a tutiba, de itt még aki csórón ment föl a hegyre az úgy is jött le onnét.- meséli mosolyogva Menyes Ferenc, akivel a kocsma, fodrászüzlet, a posta által határolt bermudaháromszögben futottunk össze.   Ennek ellenére egy két helybeli már az arany bűvöletében él. Ottjártunkkor  épp egy aranyszínű luxusautó körözött egy bányacsille körül a központba míg Terike a dohánybolt előtt felvetette, hogy mostantól lehetne ingyen a kevert. Mások azonban a környezetért és fákért aggódtak.
- Itt minden, ameddig a szem ellát a nemzetiparhoz tartozik. Sokan járnak ide kirándulni és pihenni mi lesz itt ha jönnek a markolók meg a teherautók? - Kérdezte aggódva István, aki szerint úgysem látnának ebből semmit a falusiak mert a nagyemberek eltesznek majd mindent.
- A munka egy 44,23 négyzetkilométeres területen folyna, a Nagyirtás és a Rózsa-hegy kutatási zónában vegyi anyagok és cián felhasználása nélkül, szigorúan a föld alatt egy környezetbarát úgynevezett vízmosásos technológiával. A Börzsöny Natura 2000-es természetvédelmi terület és a Duna- Ipoly Nemzeti park része, ezért úgynevezett lejt aknákat fúrnánk a hegy gyomrába Nagybörzsöny, Márianosztra és Kóspallag határából kiindulva ezzel érintetlenül hagyva a területet.- Hangsúlyozta a Hun-Bányászat Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Kft. tulajdonosa   Varga Istvántól azt is megtudtuk, hogy a teljes termelés, tehát a bányászat és a három fázisú dúsítás is a mélyben történne és csak a kész aranyrudak kerülnének a felszínre egy elektromosan hajtott kisvasúthálózat segítségével. A vállalkozó hozzátette, hogy mielőtt bármilyen bányászat kezdődne, a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálatnak jóvá kell hagynia az érintett terület érzékenységi és terhelhetőségi vizsgálatát. A Hun-Bányászati Kft. ezt az engedélyt októberben megkérte. A többi már szerencse kérdése.
Börzsöny-Aranybánya 2021. 10. 30. 22:51
#27

Sajnos nem tudta a rendszer - vagy én - lekicsinyíteni a csatolt dokumentumokat, de megnézhető a közjegyző által hitelesített eredeti dokumentum a http://www.aranybanyaborzsony.hu honlapon a letöltések APPORT LELTÁR csatolásban.
Börzsöny-Aranybánya 2021. 10. 30. 22:46
#26

Uraim!
     A hazai igen képzett, komoly  és mértékadó bányászati és geológiai professzoroknak még nyomokban sem volt és nincsen tudományosan megalapozott információjuk a BÖRZSÖNY hegység alatt lévő termés arany és termés ezüst készletről!
A professzorok felelőtlenül nyilatkoztak, mert nem rendelkeztek ismerettel, fogalmuk nem volt a valós auditált kutatási eredményekről!!!
1995-2003 között a Szolnoki Bányakapitányságon és a Bányászati Hivatalban az összes a Börzsöny hegység arany készletével kapcsolatos - igen komoly kutatások - " eltűntek"!!!
A LONE STAR KFT 1995-ben 105 méter mélyfúrásokat végzett a Börzsöny hegységben:
- Rózsabánya,
-Nagyírtáspuszta területeken.
A fúrási magmintákat - a szigorú kutatási engedély alapján - elismert auditált  nemzetközi arany vizsgáló laboratóriumokban Kanadásban és Szlovákiában vizsgálták be, mely 3 labor EGYÉRTELMŰEN igazolta az IGEN MAGAS nemesfém dúsulást!
Rózsabányán átlagban 65 gramm/tonna,
Nagyírtáspusztán  átlagban250-300 gramm/tonna 65-95 méter között,
Nagyírtáspusztán 95-105 méter között 500-520 gramm /tonna arany és ezüst dúsulást bizonyítottak!
Meg is kapta Farkas István  a LONE STAR KFT tulajdonos igazgatója írásban a Szolnoki Bányakapitányságtól  és a Magyar Geológiai Szolgálattól a kutatás elfogadását igazoló  dokumentációkat - NÁLAM VANNAK AZ EREDETI dokumentumok- de " váratlan"halála, majd a fia , az örököse " váratlan halála" véget vetett a további kutatásnak és a bánya nyitásnak!
Az özvegy 20 évig egy banki széfben tárolta az eredeti kutatási dokumentumokat, mert rettegett, félt,  nem merte elővenni azokat mert a családja tragikus elvesztése miatt!
Érdemes letölteni a LONE STAR KFT cégtörténetét, ahol megdöbbentő tulajdonosi szerkezet került elő a Család férfi tagjainak tragikus halála után:
- Berecz János volt MSZMP PB titkár, még él,
- dr. Lakatos Ernő volt MSZMP PB titkár 2 éve elhunyt.
Mindkét politikus a KÁDÁR JÁNOS helyettesei voltak!
Egyértelmű a politika szerepe az anyagok eltüntetésében, a teljes információ visszatartásában!
Börzsöny-Aranybánya 2021. 10. 01. 10:46
#23
              PÁRIZSBAN  1847-BEN ALAPÍTOTTÁK MEG A BÖRZSÖNYI                 „COMPAGNIE FRANCAISE DES MINES DE BÖRZSÖNY”                              BÁNYÁSZATI RÉSZVÉNYTÁRSASÁGOT!     Az 1848-49-es szabadságharcot megelőző évben Esztergom város főjegyzője és Ábel József bányaigazgató kezdeményezésére Párizsban bányatársulat alakult „Compagnie française des mines de Börzsöny" néven. A 128 részvényből 78-at Párizsban adtak el, de a vállalkozás csak néhány táró kitakarításáig jutott el. Ennek okai elsősorban a szabadságharc, illetve a Kossuth-bankó elértéktelenedése voltak.  Az 1850-es években pár táró újra üzemelt, és a feljegyzésekből kiderül, hogy a kéntartalmú köveket Pestre szállították, hogy kénsavat gyártsanak belőle.
Forrás: Turista Magazin
Börzsöny-Aranybánya 2021. 09. 24. 09:45
#18

kérem olvassák el alaposan a http://www.aranybanyaborzsony.hu honlapot!
Vezér
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2021. 09. 23. 18:52

Tisztelt Részvényesek!                                                                       KÖZLEMÉNY           ALULÍROTT VARGA ISTVÁN A HUN ÁSVÁNYFELDOLGOZÓ KFT ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA – VOLT HUN MINING NYRT. VEZÉRIGAZGATÓ  - AZ ALÁBBI KÖZLEMÉNYT TESZEM KÖZZÉ, MINT A HRSZ 099/1 BÁNYA INGATLAN TULAJDONOSA:

-         HUN MINING NYRT. FA. HITELEZŐI RÉSZÉRE, -         A  BARITMIX SUGÁRVÉDŐ ALAPANYAG TULAJDONOSOK RÉSZÉRE, -         BARITMIX-I SUGÁRVÉDŐ NEHÉZ BETON ALAPANYAG VEVŐK  RÉSZÉRE.
           1, A HUN MINING NYRT FA. FELSZÁMOLÓJA TÖRVÉNYTELENÜL, ROSSZHISZEMŰEN ÉS JOGCÍM NÉLKÜL TÁROLJA BARITMIX-I SUGÁRVÉDŐ NEHÉZ BETON ALAPANYAGÁT RUDABÁNYÁN A HRSZ 099 INGATLANOKON. A FELSZÁMOLÓ ÁLTAL OKOZOTT KÁR – ELMARADT TERÜLET HASZNÁLATI DÍJ A PTK. SZERINT  - ÖSSZEGE BRUTTÓ CCA 250 000 000.- FT.  TÁRSASÁGUNK AZ ELMARADT TERÜLETI HASZNÁLATI DÍJ BEHAJTÁSÁÉRT   / 2015-2021/ KERESETLEVELET ADOTT BE A BÍRÓSÁGON.  
            2, A HUN MINING NYRT. FA 100%-OS TULAJDONÁBAN LÉVŐ  RUDAFERROX KFT CSALÁSSAL JEGYEZTETTE BE A FIÓKTELEPHELYÉT A RUDABÁNYA HRSZ 099/1 INGATLANRA, MIVEL NEM KAPOTT AZ INGATLAN TULAJDONOSÁTÓL ARRA ENGEDÉLYT – SŐT ÍRÁSBAN ELŐZETES MEGTILTOTTAM A FIÓKTELEPHELY BEJEGYZÉST - , A HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZATOT!
A BTK SZERINT VÉLELMEZETT OKIRAT HAMISÍTÁS TÖRTÉNT, A CÉGBÍRÓSÁGHOZ BEADOTT DR. RÉNYI ÁLTAL KIÁLLÍTOTT ÉS VÉLELMEZVE DR. KISS GÁBOR ÜGYVÉD ELLENJEGYZÉSÉVEL BEADOTT FIÓKTELEPHELY CÉGKIVONATRA TÖRTÉNŐ BEJEGYZÉSRE!
A CÉGBÍRÓSÁGON TÖRVÉNYESSÉGI  FELÜGYELETI ELJÁRÁST KEZDEMÉNYEZTEM A RUDAFERROX KFT ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA DR. RÉNYI GÁBOR , A DR. HETÉNYI ÉS TÁRSA FELSZÁMOLÓ KFT TULAJDONOSA,  A KIJELÖLT FELSZÁMOLÓ ÉS AZ E-AKTÁT FELADÓ ÜGYVÉD ELLEN. 
                  A DR. RÉNYI GÁBOR ÜGYVEZETŐ A FIÓKTELEPHELYI CSALÁSSAL AZT A LÁTSZATOT KELTETTE A VEVŐK FELÉ, HOGY A BARITMIX-I KÉSZLETE PER, TEHER ÉS IGÉNYMENTES!     NEM AZ!!!!  
                     --------------      EZ ÚTON IS BEJELENTEM KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNYEMET ------------------------       
A NAV NYOMOZÓ HATÓSÁGNÁL ÉS A BRFK GYORSKOCSI UTCAI NYOMOZÓKNÁL BÜNTETŐ FELJELENTÉST TETTEM A VÉLELMEZETT CSALÁS, HŰTLEN ÉS HANYAG KEZELÉS , FOLYTATÓLAGOSAN, BŰNSZERVEZETBEN ELKÖVETETT VÉLELMEZETT BŰNCSELEKMÉNYEK ELKÖVETÉSE MIATT A  FELSZÁMOLÓ, HITELEZŐI BIZOTTSÁG ELNÖK ÉS A RUDAFERROX KFT ÜGYVEZETŐJE ELLEN!
A RUDAFERROX KFT ÜGYVEZETŐJE DR. RÉNYI GÁBOR  ÖNKÉNYESEN – A KORÁBBI IGAZGATÓK TARTOZÁS ELISMERŐ NYILATKOZATA ELLENÉRE- CCA. 250.000.000.-FT  BRUTTÓ BARIMIX-I ALAPANYAG SZERZŐDÉS SZERINTI TÁROLÁSI DÍJ TARTOZÁS KIFIZETÉSÉT MEGTAGADTA. A 2011-ÓTA – TARTOZÁS ELISMERŐ NYILATKOZAT ELLENÉRE DR. RÉNYI NEM FIZETETT – EZÉRT KERESETLEVELET ADTUNK BE A BÍRÓSÁGRA A TARTOZÁS BEHAJTÁSÁÉRT ÉS ELŐZETES INTÉZKEDÉST KÉRTÜNK A BÍRÓSÁGTÓL A TELJES BARITMIX KÉSZLETRE MOKK ZÁLOGJOG BEJEGYZÉSÉT, HOGY EL TUDJUK KERÜLNI AZ ISMÉTELT ÜGYVEZETŐI CSALÁS LEHETŐSÉGÉT!
------------------FENTIEK ALAPJÁN MINDKÉT TÁRSASÁG BARITMIX-I SUGÁRVÉDŐ ALAPANYAGA FORGALOMKÉPTELEN----------------------------  
  AZ ANYAG FORGALOMKÉPTELENSÉGÉT A FELSZÁMOLÓ ÖSSZEJÁTSZVA A HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY ELNÖKÉVEL SZÁNDÉKOSAN ÉRTE EL – A TÖRVÉNYESSÉG LÁTSZATÁT KELTVE- TÖBB LÉPÉSBEN ÉRTÉKELTE LE 140.-FT/TONNA ÁRRA, AMIKOR AZ ANYAG VALÓS PIACI ÉRTÉKE 57.-€/TONNA, ÁRFOLYAMTÓL FÜGGŐEN 18-20.000.-FT/TONNA. EZZEL
A HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY ELNÖKE ÉRTÉK ARÁNYTALANUL JUTHAT MILLIÁRDOS HASZONHOZ, MEGKÁROSÍTVA A HITELEZŐKET ÉS A RÉSZVÉNYESEKET !
  A BARITMIX ALAPANYAGOT  RUDABÁNYA HRSZ 099 INGATLANOKRÓL KISZÁLLÍTANI NEM LEHET!
A HUN MINING NYRT. FA. ÉS A RUDAFERROX KFT TULAJDONÁBAN LÉVŐ BARITMIX-I SUGÁRVÉDŐ NEHÉZ BETON ALAPANYAGOK  NEM RENDELKEZNEK AZ ÉRTÉKESÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEKKEL: -        KÖRNYEZETVÉDELMI ENGEDÉLLYEL,
-       AZ ANYAG KISZÁLLÍTÁSI ENGEDÉLYÉVEL, -        MÜT, BÁNYÁSZATI ÜZEMI TERVVEL ÉS ENGEDÉLLYEL, -        NINCSEN A TULAJDONUKBAN LÉVŐ BARITMIX-I ALAPANYAG HITES BÁNYAFELMÉRŐVEL KIMÉRVE A CCA. 5.000.000 TONNÁS EGYBEFÜGGŐ DEPÓNIÁBÓL, -        A TULAJDONUKBAN LÉVŐ CCA. 3.300.000 TONNA BARITMIX-I ALAPANYAG PONTOS HELYE NEM HATÁROZHATÓ MEG, AZ NINCSEN ELKERÍTVE, KIJELÖLVE ÉS TULAJDONOSI TÁBLÁVAL ELLÁTVA.- A HUN MINING NYRT FA. FELSZÁMOLÓJA IN SITU AKARJA ÁTADNI A HITELEZŐKNEK ÉS A VEVŐINEK A BARITMIX-I ALAPANYAGOT, DE A CÉGENKÉNTI TULAJDONBAN LÉVŐ ANYAG HELYE ÉS MENNYISÉGE NEM HATÁROZHATÓ MEG AZ 5.000.000 TONNÁS ÖMLESZTETT DEPÓNIÁBÓL!MINTHA A FELSZÁMOLÓ A SZAHARÁBÓL ÁRULNA HOMOKOT!TÖRVÉNYTELEN!
A BARITMIX  TULAJDONOSOK A BIRTOKBA VÉTEL JEGYZŐKÖNYVÉT NEM VETTÉK FEL A RAKTÁROS CÉG KÉPVISELŐJÉVEL, -  AZ ÚJ PTK. SZERINT -  MELYNEK ÉRTELMÉBEN ROSSZHISZEMŰ ÉS JOGCÍM NÉLKÜLI TERÜLET HASZNÁLÓK.TÖBBSZÖRI ÍRÁSBELI FELSZÓLÍTÁS ELLENÉRE DR. HETÉNYI ÉS TSA FELSZÁMOLÓ KFT A HUN MINING NYRT FA FELSZÁMOLÓI / DR. CSABA ÁRPÁD ÉS WIRTH BALÁZS / ÉS DR. RÉNYI GÁBOR  A RUDAFERROX KFT ÜGYVEZETŐJE RÉSZÉRE RENDKÍVÜLI FELMONDÁSSAL FELMONDTAM AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜLI ANYAG TÁROLÁST ÉS KÖTELEZTEM ŐKET AZ ANYAG ELSZÁLLÍTÁSÁRA!MIVEL A MAI NAPIG SEM TERÜLET HASZNÁLATI DÍJ FIZETÉS, SEM ANYAG ELSZÁLLÍTÁS  NEM TÖRTÉNT MEG A RUDABÁNYA HRSZ 099 / 1 BÁNYA INGATLANRÓL A BARITMIX-I ALAPANYAG KÉSZLETET ZÁROLTAM!

-        A BARITMIX-I ALAPANYAGUK NEM RENDELKEZIK:- EU CERTIFIKATTAL,
- SZÁLLÍTÓI MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZATTAL, FENTIEK ALAPJÁN AZ ESETLEGES BARITMIX VEVŐK ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉSEIT A BÍRÓSÁGON MEGTÁMADOM, MERT A VEVŐ/K AZ ELADÓ  CSALÁSA RÉVÉN KERÜLHETTEK TULAJDONBA, TEHÁT A SZERZŐDÉSEK SEMMISEK!
 A BARITMIX-I NEHÉZ BETON ALAPANYAGGAL A PAKS-2  KÖZBESZERZÉSEN ELINDULNI NEM ÉRDEMES, MERT AZT IS MEGTÁMADOM, MIVEL AZ ESETLEGES VEVŐ   CSALÁS ÚTJÁN JUT AZ ANYAG TULAJDONJOGÁHOZ!! 
A HUN MINING NYRT FA ÉS A RUDAFERROX KFT BARITMIX-I ALAPANYAGA NEM PER, NEM TEHER ÉS NEM IGÉNYMENTES, EZÉRT - A PER, TEHER ÉS IGÉNY MENTESSÉGET ÁLLÍTVA - 15 ALKALOMMAL AZ EÉR GOUVERMENT HIRDETÉSI RENDSZERBEN  - 2015-2020 KÖZÖTT - A VÉLELMEZETT CSALÁS BÜNTETŐ JOGI TÉNYÁLLÁSÁT VALÓSÍTJA ÉS VALÓSÍTOTTA MEG DR. CSABA ÁRPÁS ÉS WIRTH BALÁZS FELSZÁMOLÓBIZTOS,  VALAMINT DR. RÉNYI GÁBOR A HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY ELNÖKE ÉS A KÉT HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY TAGJA DR. KISS GÁBOR ÜGYVÉD ÉS DR. MENCZ JÚLIA.
FENTI VÉLELMEZETT BŰNELKÖVETŐK A - BTK SZERINT - A VÉLELMEZETT SOROZATOS BŰNCSELEKMÉNYEKET EGYÜTTESEN KÖVETTÉK EL - A 3 FŐS HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY - ÉS A KÉT FELSZÁMOLÓBIZTOS EZÉRT VÉLELMEZETT  BŰNSZERVEZETBEN ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNNYEL GYANÚSÍTHATÓK!
BUDAPEST 2021.09.23.       
                                                                           VARGA ISTVÁN SK.     
                                        ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ, HUN MINING NYRT. FA HITELEZŐ, BARITMIX-I RAKTÁROS
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2021. 09. 23. 17:31

Tisztelt Részvényesek!
Varga István a Hun Mining Nyrt fa volt vezérigazgatója nem dolgozott soha a megnevezett élelmiszer iparban. 1967-1984 között a Zuglói Vegypapírgyár vezetője volt.
                1984- 2007  WIKING YACHT KLUB hálózat / Duna - Tisza / alapítója,
                http://www.wiking.hu
                Magyar Kikötő Zrt alapítója
                Nyugdíjba vonult 20017!
                2008- 2010  Pólus Cégcsoport műszaki vezérigazgató helyettese,
                2010-2012   Genesis Energy - Hun Mining Nyrt IT kutatás fejlesztésért felellős  alelnök,
                http://www.hunmining.hu
                2012-2015  Hun Mining NYRT IT alenök, vezérigazgató,
                2015-2021  Hun Ásványfeldolgozó KFT ügyvezető,
                http://www.hunasvny.hu  ; http://www.heavyconcrete.eu
                2018- 2021 Hun- Bányászat K+F+I KFT kutatási igazgató
               http://www.aranybanyaborzsony.hu
Tisztelettel Varga István
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2021. 09. 18. 11:07

Tisztelt Részvényesek!
Hogy ne kelljen találgatni, az alábbiakban leírom a családi cégek közötti összefüggéseket:
1, Hun Mining Nyrt fa.  ebben a cégben cca. 10.000.000 db részvény tulajdonosa a Varga's Invest & Consulting Zrt, mely Társaságnak 100%-os  tulajdonosa a leányom Szamos_Varga Zita.
A Hun Miningnek fa. semmi köze nincsen a családi vállalatainkhoz!
2, A Hun Ásványfeldolgozó KFT a Varga's Zrt 100%-os leányvállalata.
3, A Hun-Bányászat K+F+I KFT 90%-ban a Varga's Zrt tulajdona.
Fentiekből sok mindent megértenek, hogy a 10.000.000 db egy kézben lévő  a Varga's Invest Zrt a legnagyobb részvényesként miért küzdök a Hun Mining Nyrt fa. felszámolás visszafordításáért!
4, Vissza akarom adni a "bányász befektetők" becsületét, hogy ne tudjanak minket összemosni a korábbi fehér galléros bűnözőkkel, vagy ahogy az új Btk. mondj "intellektuális bűnözőkkel"
5, Mi a bányász befektetők 20 Mrd Ft értékű apportot vittünk be a Genesis Energybe, majd nevet váltottunk és Hun Mining néven folytattuk kirakva az IT-ből a fedezetlen váltókkal kibélelt házipénztárt, akik 2,5 Mrd Ft-os elsíboltak a Genesistől. Hálózai személyekként érinthetetlenek!
6, Sajnos a projektünk alapja a Paks-2 / 2 blokk / és a török Akkuyu / 4 blokk / építéséhez világszabadalomként fejlesztett Baritmix-I sugárvédő nehéz beton alapanyag értékesítése és exportja mai napig csúszik! Már 7. éve!
Akkuyu  atomerőmű beruházás ugyanúgy áll, mint 7 éve!
7, A legfrissebb infó szerint 2021.10.30.-ig meg kell adni a Nemzetközi Atomenergia Ügynökségnek a
Paks-2 atomerőmű földmunkáira és a földrengésbiztos sugárvédő nehéz beton alapozás alaplemezének az építési engedélyét.
8, Az engedély birtokában cca. 1 évi földmunka és vasbeton szerelési és zsaluzási  munka után
jöhet a beton kiöntése, amihez ma észerű konkurencia nélkül  Baritmix-I alapanaygot fognak felvásárolni!
9, Mivel a mai politikai helyzet mindenre képes és annak ellenkezőjére is, tehát semmire nincsen garancia!
10, Lásd a svéd EU pályázatból épített lineáris gyorsítóhoz, melynek elemeit Dunaújvárosban betonoztak:
- 7 0000 tonna magnetitet hoztak be Németországból 7 db 1000 tonnás bárkával 150 .-€/tonna + 50 .-€/tonna vizi szállítási költséggel,
- 1 000 tonna báriumszulfátot hozta be bárkákkal íTöröországból 100.-€/tonna áron 50.-€/tonna szállítási költséggel.
- a késztermékeket kamionokkal szállítják Svédországa!
Nyilván a politika akadályozta meg azt, hogy Rudabányárol vegyék meg ezt az alapanyagot összesen 100.-€ /tonna áron 20.-€/tonna szállításért.
Tessék számolni!
Mindez a magyar ipar védelme????
Önök szerint ez korrekt??? Polkorrekt???
Varga István Varga's Invest & Consulting Zrt vezérigazgató
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2021. 09. 01. 17:50

Tisztelt Részvényesek!
A Fővárosi Törvényszék II. fokon is elutasította a Hun Mining Nyrt fa. - dr- Csaba Árpád ügyvéd által irányított - Hirth Balázs felszámoló felszámolói zárómérlegét sorozatos hiányosságok miatt!
Még ki sem kézbesítették a II. fokú végzést  amikor - dr. Csaba Árpád a Hetényi és Tsa felszámoló KFT tulajdonosa  - utasítására Hirth Balázs felszámoló ismét - immár másodszor -  beadta a felszámolói zárómérleget a Fővárosi Törvényszéknek!
Immár 140.-Ft/tonna Baritmix-I értéken, mely azt jelenti, hogy dr. Rényi megkapja a hitelezői igénye alapján a Hun MininG nyrt. fa 1.800.000 tonnás és a Rudaferrox KFT 1..500.000 tonnás Barimix készletét! Természetesen megkifogásoltam a tranzakciót, mert itt nagy értékre lekövetett - vélelmezett - csalás sorozatról van szó! A felszámolók  5 év alatt 15 lépésben - az EÉR Gouverment Hírdetési rendszerben per, teher és igénymentesnek állították be a Barimix sugárvédő nehéz beton  anyagot - nem tudták eladni!
Dr. Rényi 100 m € nagyságrendű gazdagodása a hitelezők és a részvényesek kárára történne!
A Fővárosi Törvényszék végzése szerint a bírónő tárgyalást fog tartani a felszámoló és a kifogást benyújtók között.
Itt tartunk!
A BRFK és a NAV nyomozók foglalkoznak a vélelmezett csalás sorozattal!
Fejlemény esetén tájékoztatom Önöket!
VAN MÉG ESÉLY A FELSZÁMOLÁS VISSZAFORDÍTÁSÁRA, mert az aranybánya projekt hamarosan értékesítésre kerülhet!
Figyeljék a http://www.aranybanyaborzsony.hu honlapot.
Tisztelettel: Varga István Hun Mining Nyrt. hitelezője
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2021. 06. 08. 00:02

Tisztelt Hun Mining Nyrt. fa. részvényesek!
A hallgatásom oka a másodfokú bíróság döntésének az- elhúzódó végzésének - a meghozatalának a megvárása  volt! A pandémia miatt majd egy évet kellett várni az ítéletre!
Fordulat következett be a felszámolási eljárásban.
A  dr. Csaba Árpád felszámoló biztos leváltása után / ok a vezérigazgató jogerős felmentése büntető ügyben nagy értékű befektetési csalás vád miatt,  a PSZAF 84 m Ft-os   kártérítési pere elvesztése az IT tagok és a vezérigazgató ellen/
  A 2.  új felszámoló felszámoló kinevezése után  - A Dr.Hetényi Géza  halála után a felszámoló társaság új tulajdonosa a korábbi felszámoló biztos dr. Csaba Árpád lett- 
Hirth Balázs kinevezésével  azonnal beadta a Fővárosi Törvényszékhez felszámolást lezárni kívánó felszámolói záró mérleget.
Az új felszámolóbiztos igen komoly szakmai hibákkal hemzsegő felszámolói zárómérlegét a Fővárosi Törvényszék elutasította azzal, hogy ameddig a folyamatban lévő és nem lezárt kifogások jogerősen nem zárulnak le, a törvény  nem teszik lehetővé a felszámolás lezárását!
Hirth Balázs felszámolóbiztos nem fogadta el az ítéletet és a másodfokra fellebbezett a Fővárosi Törvényszék ellen!
A 2-od fokú ítélettel új helyzet adódott, mivel a másodfok elutasította a felszámoló keresetét!!!!!
A Fővárosi Törvényszékre beadott - több jogos kifogásaim - a következők:
1, Vélelmezett EÉR Gouverment hirdetési csalás sorozattal lett a Baritmix-I sugárvédő nehéz beton alapanyag leárazva 240.-Ft/tonna árra 5 év alatt! A vevő jelöltek pontosan tudták, hogy a Baritmix-I alapanyag nem forgalomképes, mert a felszámoló az anyagot in situ úgy árulta, hogy a cca. 1.800.000 tonnás készlet egy 16 hektáros bánya ingatlan területen  területen egy kiméretlen cca. 5.000.000 tonnás  depóniában fekszik, nem meghatározva annak pontos helyét.
Hasonlatként, úgy árulta a  felszámoló a Szaharából a homokot, hogy nem tudta meghatározni az anyag pontos helyét!
A felszámoló az általa kezelt anyagnak nem biztosította a környezetvédelmi engedélyét, mely az eladhatóság , a  kiszállítás és a beépíthetőség feltétele! Az anyag értékvesztését a felszámoló szándékosan követte el cca. 10  darab figyelmeztetős és felszólító levelem ellenére!
Ez vélelmezve szándékosan elkövetett csalás, hűtlen és hanyag kezelés!
2, A Hun Ásványfeldolgozó KFT 2018-2019-2020 években cca 100 000 tonna Baritmix-I alapanyagot adott el 57.-€/tonna áron / cca 20.000 Ft/tonna / , melynek vételárai banki átutalással befolytak.
3, Ezt a hatalmas érték aránytalanságot a felszámolóbiztos dr. Csaba Árpád úgy érte el, hogy összejátszva a hitelezői választmány elnökével dr. Rényi Gáborral 15 lépésben  / ebből 13 alkalommal hamis adatokkal / tette közzé a hirdetményeket, hogy Rényi Gábornak kedvezzen a leárazással, hogy - senki ne merje az anyagot megvásárolni  - aki cca. 1,8 millió tonna Baritmix-I alapanyagot kapott volna 241 Ft/tonna áron.
Dr. Rényi Gábor milliárdokat kereshetett volna a szabad piacon a vélelmezett csalás sorozattal megszerzett sugárvédő  nehéz beton alapanyaggal.
Ki írta alá, ki ellenjegyezte  a  vagyon elosztási szerződést dr. Rényi Gábor javára ? Az időközben felszámoló biztosból ügyvéddé avanzsált dr. Csaba Árpád!!!
Itt egyértelmű a vélelmezett összejátszás, mellyel a részvényeseket és a hitelezőket akarták megrövidíteni!
Természetesen a bizonyítékok becsatolása mellett - melyet a hamis és félrevezető  EÉR Gouverment hirdetésekkel - a vétkesek dokumentáltak, megtettem a büntető feljelentést a Hatóságoknál a felszámoló biztos és a hitelezői választmány elnöke és a tagjai ellen. Mivel a felszámoló és a 3 hitelezői választmányi tag már vélelmezett bűnszervezetként  / 4 fő / működött!
Érdekes módon a hitelezői választmányi tagok voltak a Genesis Energyt tönkre tevő vezetők, akik azért fogadták be a bányász befektetőket 2010-ben a Társaságba, hogy elkerüljék a részvények kivezetése után a részvényeseknek  járó kártérítést. Mivel nem volt fedezet a tőzsdei kivezetésre és elkerüljék a börtönt megkeresték a bányász befektetőket akiket 1 m € kifizetésével megalapították a Hun Mining Nyrt-ét.
Rényiék végig a vélelmezett  bűncselekmény sorozatuk elévülésére játszottak!
  Dr. Rényinek a tőzsdei kivezetés költsége cca. 2,5 milliárd forintba került volna, mivel ezt a pénzt vélelmezett csalással kihitelezték - fedezetlen váltók felhasználásával Herald Jahnsennek  -  a bányász befektetők cca. 20 milliárd vagyonának a beapportálásával megúszták a börtönt!
Rényi már a Hun Mining nyrt. felszámolási eljárás megkezdése előtt 1 hónappal  - 5 tanú előtt kijelentette- hogy ki lesz - dr. Hetényi Géze és Tsa Felszámoló KFT -  a felszámoló Társaság. Ennyit ér a "számítógépes  sorsolás " a felszámoló kijelöléséhez?!
A felszámolási eljárás - ezzel a fizetőképtelenség - oka a fejlesztések  eredményeként világszabadalomnak tekinthető BARITMIX sugárvédő nehéz beton értékesítése a Paks-2 atomerőmű és a török Akkulyú atomerőmű - immár 7. éve tartó csúszása  volt.
4, Dr Rényi a Hun Mining Nyrt.fa. 100%-os tulajdonában lévő 4 leányvállalatot egy Társaságba vonta össze Rudaferrox KFT-be úgy, hogy:
-  dr. Rényi Gábor "elfelejtette" a Pólus Szikla KFT ingatlanjain lévő cca. 240 millió Forintos  - a Magyar Államot  érintő - jelzálogot a záró és a nyitó mérlegben feltüntetni, mely vélelmezett mérleg csalás!
- Az  tulajdonos írásbeli engedélye nélkül - hamis nyilatkozattal -  fióktelephelyet jegyeztetett be a Cégbíróságon  a Hun Ásványfeldolgozó KFT tulajdonát képező Rudabánya HRSZ 099/1 ingatlanra, úgy, hogy az ügyvezető a bejegyzést megelőzően 4 alkalommal írásban megtiltotta a fióktelephely bejegyzését.
Rényi a fióktelephelyet azért jegyeztette be, mert azt a hamis látszatot akarta kelteni a jövőbeli Vevők felé, hogy törvényesen tárolja az 1.500.000 tonna  Baritmix-I sugárvédő nehéz beton alapanyagát Rudabányán.
Dr. Rényi "csak" cca. 200 ,millió Forint tárolási díjjal és terület használati díjjal tartozik a terület tulajdonosának! A terület tulajdonosa keresetlevelet adott be dr. Rényi Gábor cége ellen a tartozása miatt!
A Hun Ásványfeldolgozó KFT kifogásában kérte a Fővárosi Törvényszéket új felszámolási eljárásra, ne a dr. Rényi  Gábor határozza meg azt, hogy ki legyen az új felszámoló Társaság! Már nem a KÁDÁR rendszerben élünk, ahol Kádár kedvenc kártyapartnere  Rényi Péter irányítson!
A Hun Ásványfeldolgozó KFT tulajdonosa - mint a legnagyobb  egy kézben lévő Hun Mining Nyrt részvényese -  és a Varga's Invest & Consulting Zrt azon dolgozik, hogy a Hun Mining Nyrt-ét a felszámolásból vissza tudja fordítania  hitelezők kifizetésével. A Törvényszék végzésben írásban adta, "ameddig a jogerős felszámolói mérleg nem kerül meghirdetésre" a felszámolás a hitelezők kifizetésével  visszafordítható!
A cégcsoporthoz tartozó Hun-Bányászat K+F+I  KFT üzletrész  eladásával befolyó összeg képezné a fedezetet a felszámolás visszafordítására. Lásd:  http://www.aranybanyaborzsony.hu.
Cégcsoportunk 4 évi kutatás-fejlesztési munkával dolgozta ki - és adta be a Bányahatósághoz - a koncessziós bányászati engedélyhez vezető " érzékenységi és terhelhetőségi vizsgálati anyagot és a Börzsöny hegység termés arany és termés ezüst  bánya nyitás bányászati koncepcióját.
A koncessziós bánya nyitás study cca. 38 milliárd EURÓ- hozamot ad 3 évi tervezés, engedélyezés és beruházás után cca. 14-15év bánya kitermelés alatt!!!!!
Isten adja meg azt, hogy a részvényesek ne szenvedjenek kárt a Hun Mining Nyrt. felszámolási eljárás utáni részvény törléssel!
Tisztelettel Varga István ex vezérigazgató Hun Mining Nyrt.
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2019. 07. 12. 17:31
Kedves Részvényesek!   
                                                                                                                                                               Igen reális vevői lehetőségeket vetett fel egy-két hozzászóló!
Itt - megint - az erősebb kutya közösül!
Korrekt együttműködés hiányában ez sem lesz könnyű! 
Tegnapi nappal ismét - immár 44-szer - sikertelen volt a felszámoló az EÉR Gouverment árverési pályázati kiírása! Már 400.-Ft/tonna áron sem tud értékesíteni, mert szándékosan teremt olyan jogi patthelyzetet, hogy senki s tudja azt megvásárolni!
Nem is tudja azt ma eladni, mert a Baritmix-I alapanyaga  FORGALOMKÉPTELEN:
- a felszámolónak nincsen környezetvédelmi engedélye az értékesítéshez, az anyagot e nélkül mozgatni, elszállítani nem lehet,
- a felszámolónak nincsen bányászati MÜT, azaz bányászati műszaki üzemi terve az anyag fejtéséhez. / cca 39 m magas a kis hegy/ , ezért a bányászati törvény szerint ennek a fejtéséhez engedély kell, 
- a felszámolónak nincsen kiszállítási engedélye, mert nem hajlandó a felszámoló szerződést kötni a MÁV rakodó beruházójával és üzemeltetőjével,
- a felszámoló nem veszi figyelembe a piaci viszonyokat, mindent erőből és ésszerűtlenül cselekszik, felmerül a kérdés kinek az érdeke a káosz teremtése? 
Cui prodest, scelus, is fecit, azaz Akinek jól jött ez a vétek....
- a felszámoló a cca. 1,5 kilométer hosszú és cca. 500 méter széles cca 39 méter magas depóniában lévő anyagnak a pontos helyét sem tudja, mert 5 év nem volt neki elég - mint a Baritmix alapanyag tulajdonosának, hogy hites bányafelmérővel az anyagok pontos helyét kiméresse, bekerítse és cégenként eladható állapotba tegye. Lásd http://www.hunasvany.hu honlap térképét!
A felszámoló alkalmatlan egy ilyen speciális stratégiai sugárvédő nehéz beton alapanyag kezelésére, mert ma a 14 cégtulajdonos sem tudja megmondani - kitűzés és kimérés hiányában - , hogy pontosan GPS koordináták szerint az 5 000 000 tonnás depóniában hol található az anyaga!
A felszámoló pedig árulja azt, az anyagot,  amit pontosan nem is tudja, hogy hol van??!!
 Ez a hamis árverési tájékoztatás kimeríti a vélelmezett csalás Btk. tényállását! Az összes árverési kiírásban a felszámoló úgy hirdeti, a tulajdonában lévő Baritmix-I alapanyagot,  hogy az anyag TEHERMENTES!
Ki lesz az az agyament, aki ezért pénz fog kiadni, amikor sem tovább eladni nem tudja , legfőképpen minőségi tanúsítvánnyal sem tudja azt ellátni, nem beszélve arról, hogy olyan anyaggal  pl. Paks-2 közbeszerzési eljárásban részt venni, mely NEM per, teher és igénymentes,  NEM LEHET!! ?
A felszámoló a tulajdonában lévő 3 db leányvállalat milliárdos értékű vagyonát is leértékelte a 2018-as mérlegében, ebben a csomagban is van cca. 1.500.000 tonna Baritmix-I sugárvédő nehéz beton alapanyag! Tudják, hogy ki a 3 leányvállalat ügyvezetője? Meg fognak lepődni!
dr. Rényi Gábor részvényes, egyben - szerintem - törvénytelenül a HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY ELNÖKE? Milyen érdekes ,jogilag teljesen  aggályos, összeférhetetlen a kettős és ellentétes érdekeltségű kinevezés!!?? 
Dr. Rényi felszámoltatta a csahosaival a Társaságot, most  padig ő szabja egyedül a törvényeket! Mint hitelezői választmányi elnök nem veszi figyelembe a tagok írásos észrevételeit, kifogásait , a jegyzőkönyv záradékaiban rögzített sorozatos törvénytelenségeket mert a többséget a választmányban úgy "alakította ki", hogy a korábbi Genesis Energy Nyrt könyvvizsgálója a " TÁRSA" a szavazásnál!
A felszámoló 2015 02 0.-óta folyamatosan hűtlen és hanyag kezelést folytat a hitelezők és a részvényesek kárára!
Kezdeményeztem a Törvényszéknél a felszámoló ellen egy vizsgálatot, mert azzal, hogy mindenkivel pert és haragot tart, belátható időn belül - peren kívül - nem lesz megoldás!
A felszámoló nem ismeri azt a fogalmat:
- gondos gazda módján köteles a milliárdos értéket kezelni,
- jóhiszemű  és jogszerű üzletvitellel kellene az értékeket megmenteni, nem pedig elherdálni!
- teljesen alkalmatlan a vagyon kezelésére és az  értékesítésére.
- teljesen alkalmatlan a felszámoló arra, hogy a hitelezőket valaha ki tudja fizetni, pedig, ha betartaná a felszámolói törvényeket, akkor a cca. 2 Mrd Ft értékű tartozást, a  hitelezőket ki tudná fizetni!
- a felszámoló a befektető részére a Törvényszék által VÉGZÉSBEN meghatározott a hitelezők 100%-on történő kifizetési határidején belül kétszer árverezte a teljes vagyont, ezzel szándékosan megakadályozta a felszámolásból történő visszafordítás törvényes lehetőségét!
- a felszámoló többször megakadályozta a hitelezők és a részvényesek kárára a Társaság ismételt tőzsdei bevezetésének a lehetőségét a Fővárosi Törvényszák végzése ellenére!
Lehet, hogy a felszámoló azért teremtett káoszt, hogy a végé VALAKI  fillérekért elvihesse a vagyont?
Ez kérem Btk. - szagú jogeset!
A felszámoló már leszállította az anyag árát 400.-Ft/tonna értékre a valós piaci 57.-€/ tonna azaz: cca 18 000 Ft/tonna értékről, melyet a Paks-2 közbeszerzési kiírásnál el lehet érni.
A finn atomerőműben a 3 000 kg/m3 nehéz beton alapanyagot cca 100.-€/onna áron, a 3800 kg/m3 szuper nehéz beton alapanyagot cca. 150.- Ft/tonna áron építette be a generálkivitelező!
Mindenhez a "törvényességet" dr. Rényi Gábor biztosítja!
Vezér
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2019. 07. 04. 17:57
Kedves Részvényesek!
Aki idő intervallumot akar tudni, az olvassa el:
- A finnországi atomerőmű építés csúszását,
- Az Akkuyu atomerőmű építésének a csúszását,
- A Paks-2 atomerőmű építésének a csúszását,
- A bulgáriai atomerőmű építésének a csúszását, 
- A csehországi atomerőmű építés csúszását,
-A szlovákiai atomerőmű építés csúszását,
- stb.
A Szentpétervári 3 + típusú atomerőmű blokkok tervei egyszerűen nem felelnek meg az EU előírásainak a Fukusymai atomerőmű katasztrófa utáni előírásoknak.
Az EU normáknak megfelelő áttervezés 2-3-4 éves csúszást okoz!
Ezzel a valós és ésszerű szigorítással  valóban a sugárvédő öntömörödő szuper nehéz beton alapanyagok fejlesztői nem számoltak! 
A fő részvényesek milliárdokat buktak, de legalább a szakmai megbecsülésük az a helyén van! Ennek ellenére van esély a felszámolás visszafordítására, ha kormány akarja és engedi!?
A felszámoló NEM a hitelezők érdekeit képviseli!
E miatt kezdeményeztem a Fővárosi Törvényszéknél a leváltását alapos indokkal!
Az felszámoló intézkedései vélelmezve a Btk. kategóriába tartoznak!
Tavaly 15 000 + 7 500 + 1 000 tonna Baritmix-I sugárvédő nehéz beton került értékesítésre 57.-€/tonna áron, a felszámoló VALAKIKNEK készíti elő  a terepet 200.-Ft/tonna áron!
Lesz itt még büntetőügy! Tehát 18 000.-Ft/tonna helyett 200.-Ft/tonna???
A Hun Mining Nyrt fa. tulajdonában van cca. 1.300.000 tonna, a Hun Mining nyrt. leányvállalatai tulajdonában van 1.450.000 tonna anyag! Tessék számolni!
A Paks-2 közbeszerzési kiírás 2019 év végére várható!
Öldöklő harc megy a Baritmix alapanyag tulajdonlásáért!
Mai állapot szerint 2020-ra várható a reaktor tér nehéz betonozása.
Vezér
HUNMINING -- a magyar bányászatért 2019. 06. 23. 19:25
Tisztelt Részvényesek!
Önöket 1998-1999-ben a dr. Rényi Gábor és Herald Jahnssen vezette Genesis Energy húzta le a részvény vásárlásaikkal! Nagy nyereségreményében az 500.-Ft/db névértékű részvényekért adtak 2000-2500 Forintot!
Az akkori veszteségeket ne verjék már le a bányászokon és nehéz beton alapanyag fejlesztőkön?
Mi 2010-től vettük át apporttal a többségi részvény csomagunkkal az irányítást:
1, Rényiék azért engedtek be a többségi irányításba, mert a Herald Jahnsennel együtt eltüntették a 2,5 Mrd Forintos tőke emelést - amikor becsapták Önöket és fedezetlen váltókat hagytak a kasszában!
2, Szükség volt a Rényiéknek fedezetre, mert a közgyűlésük a tőzsdei kivezetés mellett döntöttek, de a részvényesek pénzét a Herald az IT segítségével "kikölcsönözte" !
Ha nem lépünk be a Genesisbe apporttal, akkor megy az egész IT a börtönbe fedezet elvonás miatt!
Nekünk szükségünk volt egy tőzsdei cégre ahol a  beruházások és a bányák újra nyitására forrást tudtunk volna bevonni!
Rendelkeztünk orosz megrendeléssel, de az EU embargó betett az exportunknak!
3, 2011-ben aki élt és mozgott a PSZAF az apportunkat vizsgálta és a korábban valóban " elégett " vezetés helyett az új IT-nek esett neki!
A vizsgálat alatt megroppant a cég, még csoda volt, hogy 5 évig húzta! Nincsen az a tőzsdei cég akit ekkora jogi és gazdasági vádak mellett még prosperált volna!
4, A Hun Mining Nyrt új vezetése apportálta azt a magas nemzetközi színvonalú sugárvédő nehéz beton, és sugárvédő nehéz vakolat receptúrát, 
5, A Társaságot végül a felszámoló tette teljesen tönkre, mert mindent el akar fillérekért adni szinte a költségeken kívül semmi nem marad a hitelezőknek , de teljesítse "valaki" elvárást!
6, Ennek ellenére van még remény!
Hamarosan beindulnak az atomerőmű építések- melyek eddig 4-5 évez csúsztak- akkor, szükség lesz az alapanyagokra Rudabányáról!!!
Vezér

friss hírek További hírek