Srácok most komolyan kérdezem, mi a jó istent vártok 6 mrd értékű akvinál??? Mezei parasztgyerekeknek nekünk ez nagy szám,de ez a 6 mrd egy epület korszerűsítésére éppen csak elég. üzleti életben , főleg cégértéknél ez egyenlő a nullával, főleg ha részvénytársaságba dobják be.( gyors oszd el a részvény számmal, megkapod mennyit hoz a konyhára, sarkosan) 1-2- mrd - ért “sufnyi” cégek vannak , tényleg nem tudtok gondolkozni odaát , tisztelet a kivétel. Én nem akarom ezt elhinni hogy valaki ennyire naív legyen vagy . 6 Mrd- t helyi kisebb nem neres vállalkozások is érnek. Ez sehova nem fogja vinni az árfolyamot , max egy speka körre!!!!
semmi probléma oda át , Telekom vételem 460 -as átlaggal , én is kiültem vagy 6 évet most meg 1700 fölött van , szektások is várhatnak még 6-7 évet amig 80 fölé ki lö a árfojam. Picit sétálnak meg rötyögnek közben , nincs itt semmi baj. ( ha addig még a BÉT-en lesz)
Melyik jövő hét? Odaát nyugtatni jött a manyopi aki bebolonditotta a szekta tagokat hogy vegyek tartsak már 7-8 eve a mialatt mint én is adni venni kellett és máshol forgatni! Ez egy igazi 0
szzerintem a 90% nak elege van.és mivel mhatalom és pénz és parancs náluk van ez a töpörödött kissebség basztatja az egész népet.és a 90% hagyja.én meg páran mit csináljunk? talán nyirjuk ki mindet? de tényleg máshogy nem lehet.de ugy mint gandi igen-mindenki ki az utcára mindent lezárni és addig amig el nem távoznak.nem ugy mint txisblokád-mert láthatjuk utána mi változott semmi.
Nézd meg az ország 70% elege van ezekből Neked nem? Ottone Set Csepel stb Katlrtonpack Vajon te ti benne ragadtatok e? 99% nem Én nem kívánom hogy itt is az legyen vagy 2 Ft de roppant gyanús hogy minden megy ez nem ill BUX 100k és itt semmi
Igen De én ráérek mert ma sem írtál semmi biztatott és az eredmény is igen gyenge Ameddig ti a szektaba bekapjatok a legyet addig én pénzemet USA coin és pl 4ig forgatom Ha jövőre narancs megbukik ez lesz újra 2 Ft jót fogunk röhögni 🤣🤣🤣
Következő 1-3 évre hátra lehet dőlni , de 27- ig biztos a leírtak alapján. De majd ezt is megmagyarázzák a papok ,hogy félrevezetés , tutti van mögötte nagy okosság, nagy repterek , nagy barnák, nagy nevek , nagy alapok és bankok, ahogy tettek ezt 2021 körül amikor a cég a következő 5 éves( 26-ig)kilátásokat jelezte előre . Most ugyanez ez lesz a köv 3 évvel.
A tervek és a kilátásokFelvásárlásoktársaság olyan, az alkalmazásfejlesztés, ipari automatizáció és IT biztonság területén tevékenykedő társaságokat keres akvizíciós céllal, amelyek értéke nagyságrendileg 1-2 milliárd forint körül van. 6 év ment a budira,köv 1-3 év szintén valószínű,(középtáv=2-3 év), és közlik ,hogy van 6 mrd (😂)akvira, kerdes rem egyszeru: Még mindig álmodóba vagytok kedves szektasok?
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.