Topiknyitó: marslako2 2010. 10. 15. 09:47

DELTA LUFI  

Kérem ebe a topicba csak azok írjanak akik vesznek eladnak kereskednek a humettal a károgók ne írjanak.

Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Devilio
Devilio vasárnap, 14:37
Hogy ti még hétvégén is itt basszátok a rezet🤣Érdekes…
Flendike vasárnap, 12:24
Srácok most komolyan kérdezem, mi a jó istent vártok 6 mrd értékű akvinál???  Mezei parasztgyerekeknek nekünk ez nagy szám,de ez a 6 mrd egy epület korszerűsítésére éppen csak elég.
 üzleti életben , főleg cégértéknél ez egyenlő a nullával, főleg ha részvénytársaságba dobják be.( gyors oszd el a részvény számmal, megkapod mennyit hoz a konyhára, sarkosan)
1-2- mrd - ért “sufnyi” cégek vannak , tényleg nem tudtok gondolkozni odaát , tisztelet a kivétel.
Én nem akarom ezt elhinni hogy valaki ennyire naív legyen vagy . 6 Mrd- t helyi kisebb nem neres vállalkozások is érnek. Ez sehova nem fogja vinni az árfolyamot , max egy speka körre!!!! 
kszsah1 vasárnap, 11:24
Előzmény: #5897  paprikasjano
semmi probléma oda át ,  Telekom vételem 460 -as átlaggal ,  én is kiültem vagy 6 évet most meg 1700 fölött van ,  szektások is várhatnak még 6-7 évet amig 80 fölé ki lö a árfojam.   Picit sétálnak meg rötyögnek közben ,   nincs itt semmi baj.   ( ha addig még a BÉT-en lesz)   
paprikasjano vasárnap, 09:51
Előzmény: #5890  Shaun
Melyik jövő hét?
Odaát nyugtatni jött a manyopi aki bebolonditotta a szekta tagokat hogy vegyek tartsak már 7-8 eve a mialatt mint én is adni venni kellett és máshol forgatni!
Ez egy igazi 0 
pakk01
pakk01 szombat, 17:31
Ez tipikusan az a papír, mint sok másik, hogy csak akkor érdemes belevenni, amikor rommá van ütve aztán várni egy 1 évet a 2-3x-ra 😂
ronaldinyo
ronaldinyo szombat, 14:08
Előzmény: #5893  paprikasjano
szzerintem a 90% nak elege van.és mivel mhatalom és pénz és parancs náluk van ez a töpörödött kissebség basztatja az egész népet.és a 90% hagyja.én meg páran mit csináljunk? talán nyirjuk ki mindet? de tényleg máshogy nem lehet.de ugy mint gandi igen-mindenki ki az utcára mindent lezárni és addig amig el nem távoznak.nem ugy mint txisblokád-mert láthatjuk utána mi változott semmi.
Devilio
Devilio szombat, 13:55
Előzmény: #5893  paprikasjano
Szerinted aki ezekben a papírokban mozog az mind Fideszes?Fordítva ülsz a lovon!Nem kell szépíteni a kreténséged!
paprikasjano szombat, 12:45
Előzmény: #5887  Devilio
Nézd meg az ország 70% elege van ezekből 
Neked nem?
Ottone Set Csepel stb Katlrtonpack
Vajon te ti benne ragadtatok e?
99% nem
Én nem kívánom hogy itt is az legyen vagy 2 Ft de roppant gyanús hogy minden megy ez nem ill BUX 100k és itt semmi 
ronaldinyo
ronaldinyo szombat, 12:13
Megdöbbentő számok: Több mint ezer halott a mianmari földrengésben
kszsah1 szombat, 11:42
Előzmény: #5890  Shaun
akkor a jövö héten lehet a bukta , 55 alatt .  de rávilágitottam már elégszer
Shaun szombat, 11:36
Előzmény: #5889  kszsah1
Szombat van, vége a hétnek.
Jövőhéten sütni fog a nap
kszsah1 szombat, 11:25
a héten 55 alatt lehet ,  tompa a kés sajnos ,  többször irtam lejjebb hogy beesik az árfolyam ,  a  kérdés meddig esik
barkas1000
barkas1000 péntek, 18:58
Előzmény: #5885  paprikasjano
kb.  Annyi benned a jó szándék  mint egy taposóaknában , de inkább kevesebb ,az legalább csendben van ,ha épp nincs dolga .
Devilio
Devilio péntek, 17:38
Te mekkora egy kàrörvendő 🐒 vagy!Aztán nehogy visszanyaljon a fagyi te🤡🤡!
Shaun péntek, 17:16
Teslan megy a kör nyugi
Delta meg majd megy…
paprikasjano péntek, 17:14
Előzmény: #5880  Shaun
Igen
De én ráérek mert ma sem írtál semmi biztatott és az eredmény is igen gyenge 
Ameddig ti a szektaba bekapjatok a legyet addig én pénzemet USA coin és pl 4ig forgatom 
Ha jövőre narancs megbukik ez lesz újra 2 Ft jót fogunk röhögni 🤣🤣🤣
Donqatto
Donqatto péntek, 16:22
55 körül pattanásra figyelni azért, aztán nyár eleje 50-51 chart alapján
Donqatto
Donqatto péntek, 15:53
Az idei terv elég gyenge volt, valszeg megint megnézi a 3X szekciót pár hónapon belül a nyári pangásban
Flendike péntek, 15:38
Következő 1-3 évre hátra lehet dőlni , de 27- ig biztos a leírtak alapján.
De majd ezt is megmagyarázzák a papok  ,hogy félrevezetés , tutti van mögötte nagy okosság, nagy repterek , nagy barnák, nagy nevek , nagy alapok és bankok, ahogy tettek ezt 2021 körül amikor a cég a következő 5 éves( 26-ig)kilátásokat jelezte előre . Most ugyanez ez lesz a köv 3 évvel. 
Flendike péntek, 15:33
A tervek és a kilátásokFelvásárlásoktársaság olyan, az alkalmazásfejlesztés, ipari automatizáció és IT biztonság területén tevékenykedő társaságokat keres akvizíciós céllal, amelyek értéke nagyságrendileg 1-2 milliárd forint körül van.
6 év ment a budira,köv 1-3 év szintén valószínű,(középtáv=2-3 év), és közlik ,hogy van 6 mrd (😂)akvira, kerdes rem egyszeru:  Még mindig álmodóba vagytok kedves szektasok?  

Topik gazda

marslako2
marslako2
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek