Na pont ezzel van a gond , testvérem. Más papirokat mikor vettek az alapok? Milyen fázisba volt az aktuális árfolyam amikor az alapok elkezdték nyaldosni? Teljesen mindegy melyik részvényr beszélünk. Egy alapot mondj amit egy olyan részvényhez tudsz kapcsolni ami mondjuk triplázott miután már az alap bőven benne volt.
A nagyok nem adják testvérem,az alapok meg veszik.Ez akkor most ellentmond a scenáriódnak😉.Miért töltöd itt az egész napot a fórumon ha ennyire szarnak látod ezt a részvényt?Ki érti ezt😂
Nyilván ha adjàk , valaki(k) veszik 😂😂 Hagyjuk a könyvet, multkor leírtam,6 év alatt ,nagy nevek pozicioba / reszvenykonybe ,kozbe eltelt 6 ev es 60 ft a papir. Nagy dumák azok vannak csak ugy ahogy nagy barnák , meg nagy alapok . Tudod mikor szoktak az alapok bankok mar venni egy papírból? Akkor amikor mar olyan70-80 % elerte a varhato arfolyamot. Ugy latszik te nem vagy tisztaba egyik alapszaballyal, amikor az alapok bankok veszik akkor kell elkoszonni . Es ezt sokan tudnam a templomba is , megis szembe mentek a sajat jozan elveikkel az evek alatt.
Menj be könyvet nézni!Ezt folyamatosan csak veszik.Doch szépen összefoglalta szerdán vagy csütörtökön.Nem hiszem,hogy ennyire szeretik égetni a pénzüket.
Arról beszélj mit vársz 6 mrd értékű akvitol!!!! Szerinted mi fog változni egy ,vagy több ,de 6 mrd összértékű akvi után a cég és az árfolyam tekintetében!! ?? Beszéljünk a lényegről! Vagy a hulyeket keresitek még mindig a szektába aki abszoludt nem tud gondolkozni, vagy tenyleg ennyire mamorba vagytok es elfelejtetek gondolkozni , elmentek a realitatol teljesen. Mondom megegyszer , 6 azaz HAT MILLIARD
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.