azért valahol elégtételt érzek, mert plútóka azért dobott ki a szektából, mert én le mertem írni, hogy túlértékelik Barna ottlétét, neki ez csak 1 befektetés a sok más mellett. Ő a gigibankban lesz főszereplő nem egy kis noname tőzsdei cégben. hát az élet most engem igazolt, minimum járna egy bocsánatkérés plútókától meg egy rehabilitáció (az utóbbira természetesen nem tartok igényt).
Mond már el, hogy a magamfajta hülyék is megértsék: - Hogyan tömnek a 101millió részvénnyel, mikor a többi papír nincs is bevezetve még erre a büdös-nagy-mocskos tőzsdére? Tudod mit tudok elképzelni a te konstellációdban? Mikor a libát a saját sz-rjával akarják megtömi, mert nincs több kukoricadara! A deltában van több mint 3500 db részvényes.... tehát ki az aki itt töm?
Úgy néz ki. Egy részét tegnap - amit 85-ön és 86-on vettem - a nap elején kiszórtam, de egy részét megtartottam, mert bíztam benne, hogy felhúzzák legalább 98-ig azok a spekák, akik 90-körül vásároltak. De talán ezen a héten kiszórhatom a többit is. :)
Valóban "ősi" volt, de még ma is érvényes. Bocs, de én meg a filozófiához, azon belül egy speciális területhez, a jogfilozófiához értek egy "kicsit", a tőzsdéhez nem annyira, de azért nekem is - mint mindenkinek, aki valamihez "nem annyira ért" - van véleményem mindenről. :)
Nem állítólagost mondtam, hanem ősit. Tekintve, hogy Epheszoszi Hérakleitosz kb. Kr. e. 535 – Kr. e. 475 közt élt, így a jelző helytálló. De kösz a kiegészítést.
Barack_Virágnak a szektában: Nem állítólagos mondás, hanem Hérakleitosz mondta, hogy "Panta rhei", azaz minden folyik/mozog - és csak egy állandó van, a változás A tűzből levegő, víz és föld keletkezik, és
viszont. A folyamat körforgás jellegű, s az egész világ részt vesz
benne: "minden folyik" (panta rhei); "ugyanazokba a folyamokba
lépünk, és mégsem ugyanazokba lépünk, vagyunk is, meg nem is vagyunk"; a
kozmosz "örökké élő tűz, amely fellobban mértékre, és kialszik
mértékre". A "végzet" (heimarméné) beteljesülését a bölcs ember nyugodtan szemléli, hiszen keletkezésből és pusztulásból áll elő a harmónia, a logosz. de ezt nem arra értette, hogy nem lehet ugyanazt a hibát kétszer elkövetni. :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.