Bocs, hétvégén nem voltam itthon, ezért most írok. Egyelőre még tartom, bár egy részét mégis csak kiszórtam 90 felett, de több, mint fele megvan. Most, ha marad a 80-85 körüli árfolyam, beleveszek még, hadd izguljak egy kicsit.
Ez mááááá nagyon vergődik, nem is az árfolyam a probléma, hanem a forgalom. De még túl sok van kint, amit szerintem magasabb árfolyamon akarnak eladni.
Egy kis visszateszt, utána felmegy szerintem egy körre, mert kevés volt a tegnapi vásárló, és nem hiszem, hogy megelégednek 5 %-ot profittal, és több-százmillió van kint a következő körre 90-körülről. A cég üres, de a spekázás jól megy! :)
Pro secundo: Ahogyan írtam, délután dolgozom, amit úgy is mondhatnék, hogy segítek más ügyeit megoldani, de felteszem felét 97-re, azonban úgy gondolom, hogy a mai nap nem biztos, hogy ezt már eléri, de 10 % az 10 %. :)
na hogy állunk Schemet? volt egy nevetséges mennyiségű vételem tegnap, azt én beadtam 90körül.... mit teszel ha nem megy 95 fölé? megtartod, vagy beadod nullában?
Megtisztelő a rám-figyelésed, de most még van egy kis időm kivárni, azonban délután már megyek más ügyeivel foglalkozni, azonban úgy gondolom, hogy kisebb visszatesztek után legalább 98-ig felhúzzák, ha nem is a mai nap. De azért délutánra felteszem felét 97-re eladásra. :)
Arra várok, hogy a szektások felbeszélik legalább egy 97-re, onnan mehet. Tudod, a kisbolygó - most nem "akadtam rá", csak idézem - 10 %-os profitot emlegetett nálam, és számomra az ő véleménye bizonyos szempontból akár autentikusnak is vélhető, az csak 97-körül lesz meg. :-D
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.