Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 08. 15. 17:34

Budaházy György állapota, üzenete és családjának közleménye  

A fogva tartott hazafi családja megosztott velünk pár információt Gyuri hogylétéről, illetve közzétesszük Gyuri üzenetét és családja közleményét.

Budaházy György felháborítónak tartja ezt az egész eljárást, ami szerinte (is) egy koncepciós, politikai ügy, melyben egyetlen egy valódi bizonyítékot sem látott senki sem arra nézve, hogy valóban ő lenne a vezetője a "Magyarok Nyilainak". Mégis ezt hirdeti az összes ballib TV, amiket egyébként Gyuri nézhetett Szombathelyen.

Megpróbálják minél jobban ellehetetleníteni. Olyan messzire vitték a családjától, ügyvédjeitől, sőt, még az ügyben eljáró hatóságoktól is, amennyire csak lehetett, és csak közel két hónap után - Gyuri folyamatos követelésére - hozták "nagy kegyesen" közelebb a fővároshoz, de még így sem Budapestre, ahogy az elejétől fogva kérte. Nem találkozhat, beszélhet hozzátartozóival, az újságírók interjúkérelmeit az ügyészség rendre elutasítja.

Szombathelyen az óriási távolság miatt hét hét alatt kétszer tudott találkozni az ügyvédjével - míg mások Pesten heti rendszerességgel meg tudják ezt tenni -, és még akkor is olyan plexifallal elválasztott beszélő-helyiségben, ahol üvöltözniük kellett, hogy hallják egymást rendesen. És abszurd módon még ilyenkor is meg volt bilincselve, mint ahogy a kizárólag az ügyvéddel engedélyezett telefonálást is összebilincselt kézzel küszködve kellett megoldania. Tulajdonképpen, ha kilépett a zárkából mindig meg volt bilincselve. Most, hogy átkerült Vácra, itt valamivel normálisabb a hozzáállás, talán az állandó bilincselés is megszűnik. A szállítások alkalmával nyakig beöltözött, izzadságszagú terrorelhárítók egész hada kíséri, derekára helyezett övhöz hozzábilincselt kézzel, pórázon, mint valami szerb háborús bűnöst. Az utaztatás közben megy a rádión az amerikai akciófilmekből átvett "Bravo így, Charlie úgy" nevetségesen fontoskodó szöveg, a megállásoknál a "gépfegyveres helyszíni biztosítás", jól illeszkedve az egész Draskovics elvtárs szánalmas "terrorista színházához". Ráadásul ennek a feladatára alkalmatlan ember meg a szolgalelkű balliberális média alaptalan és felelőtlen terroristázásának köszönhetően a börtönben többségben lévő cigányok közül most akadnak, akik fenyegetik, gárdistázzák, és rá utaznak. Ez a helyzete Gyurinak.

Követeljük Gyuri nevében a tisztességes eljáráshoz való jogot! Követeljük, hogy Budapesten helyezzék el, és biztosítsák a kapcsolattartást és a megfelelő beszélőt a családjával, ügyvédeivel és a nyilvánossággal. Követeljük, hogy mutassanak valami bizonyítékot, ami alapján fogva tartják, vagy, ha nem tudnak, akkor engedjék ki! A Draskovics által bemutatott hamis bizonyítéknak bizonyult videofelvétel után jogosan merül fel az emberben a kérdés, hogy vajon a többi bizonyítékuk is ilyen koholmány? Különben is az a bűnszervezetben folytatólagosan aljas indokból elkövetett országrombolással, nemzeti vagyon elherdálásával, választási csalással, emberek öngyilkosságba kergetésével és még ki tudja mi mindennel megalapozottan vádolható Szocialista Párt, és a bűnszövetségben lévő, mindezeket tétlenül néző bűnpártoló rendőrség és ügyészség meri őt terrorizmussal vádolni, akik állampolgári jogaikkal élő, fegyvertelen emberekre maszkban támadnak, viperával ütik-verik őket és kilövöldözik a szemüket, majd ezek után még ellenük indítanak eljárást? Hát hol élünk? Jó reggelt, Magyarország!

Gyuri pár soros üzenete:

"Bármi áron nem kellhet a magyar nemzetnek a békesség, viszont bármi áron kellhet az igazság és a szabadság, és csak ez után jön, mert csak ez után jöhet a béke, amikor végre már egyszer mi diktáljuk a feltételeket.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 08. 16. 16:13
Előzmény: #16  martin36
#20
Martin, ezt miért nekem címezted?
cyb6
cyb6 2009. 08. 16. 16:04
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
#19
ezért nagyon remélem kimoderálnak innen....
Törölt felhasználó 2009. 08. 16. 14:28
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
#18
Igazad van és a piócáktól nem lehet megszabadulni. Túl sokan vannak már.
Törölt felhasználó 2009. 08. 16. 13:44
Előzmény: #7  exley
#17
Hogy mersz ilyet leírni ?
Téged se magyar anya szült az is biztos....
Az országot tönkretették, többségében zsidók, őket kiszolgáló zsidóbérencek ( én ezeket nem nevezném magyaroknak )...rablóhordákban vergődő cigányok.
martin36
martin36 2009. 08. 16. 13:42
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
#16
Javaslom,aki szégyelli a magyarságát az vegye fel az üzbég állampolgárságot,máris meg lesz oldva a problémája.
Törölt felhasználó 2009. 08. 16. 12:25
Előzmény: #13  higins79
#15
Higins, a helyesírásra több ok miatt vagyok háklis. Egyrészt tényleg nagyon zavar. Másrészt különösen zavar olyan emberektől, akik viszont nagy hanggal hirdetik magyarságukat. Mert szerintem a magyarnak lenni történet nem az öröklött tény kijeletésével ("magyar vagyok") kezdődik, hanem a nyelvvel, kultúrával, annak ismeretével, tiszteletével, stb.

A kisebb elírások rendben vannak, a durvább hibákról beszélek.
Törölt felhasználó 2009. 08. 16. 12:18
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
#14
Most látom Budaházy eredeti szövegét:
"viszont bármi áron kellhet az igazság és a szabadság, és csak ez után jön, mert csak ez után jöhet a béke, amikor végre már egyszer mi diktáljuk a feltételeket."
A vége csúcs. Úgy akar végre szabadságot és demokráciát, hogy "mi DIKTÁLJUK a feltételeket". Freud nagy koponya volt...
higins79 2009. 08. 16. 12:16
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
#13
Szia..
azért te is túl dramatizálod a dolgokat/más topikban is/ nem attól lesz valaki igazán magyar és hű a hazájához h tud helyesen írni..vannak akiket megáldott az élet ezzel az adottsággal vannak akit nem...attól még lehet a tetteiben fel lelni a magyarság érzést.
Mondjuk nem is olyan ideológiával mint némelyik ember itt ,és az élet más területén rendelkezik ,
de ezek lesznek voltak ,és jelen vannak az életünkben...egyszerű, nem kell figyelni rájuk ..csak mosolyogni h az emberi butaság határtalan:)
Törölt felhasználó 2009. 08. 16. 12:05
Előzmény: #10  ujonc
#12
Visszakérdezek: szerinted nincs? Miért?
Bónusz kérdés: miben vagy most korlátozva, milyen olyan dolgot nem tehetsz meg, amit szerinted pedig jogod lenne megtenni?
Törölt felhasználó 2009. 08. 16. 12:04
Előzmény: #7  exley
#11
Exley, én a helyedben inkább azt szégyellném, hogy nem tudok magyarul helyesen írni.
ujonc 2009. 08. 16. 11:51
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
#10
Ha nincsenek feltételek az nem demokrácia az anarchia.
Szerinted most demokrácia van?
higins79 2009. 08. 16. 11:42
Előzmény: #7  exley
#9
én meg szégyelem h ilyet ír le egy állitólag magyar nemzetiségű ember....nem a politikától a vallástól lesz egy nép jó vagy rossz..hanem az ilyen megnyilvánulásoktól...
Törölt felhasználó 2009. 08. 16. 08:00
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#8
"Bármi áron nem kellhet a magyar nemzetnek a békesség, viszont bármi áron kellhet az igazság és a szabadság, és csak ez után jön, mert csak ez után jöhet a béke, amikor végre már egyszer mi diktáljuk a feltételeket."

Egy demokráciában vajon miért kell feltételeket diktálni? Illetve, ha már valamilyen politikai hatalom ilyesmit diktál, létezik még a demokrácia?
exley 2009. 08. 16. 07:24
Előzmény: #5  higins79
#7
Szégyellem 1989-töl, hogy magyar vagyok. Ez egy semmire valo, dologtalan semmire valo nép. Adosság 100 milliárd dollár. Irány a népek sülyesztöje, a besenyök után. Vége a magyarságnak.
Törölt felhasználó 2009. 08. 16. 00:34
Előzmény: #4  ujonc
#6
A "Magyarok" a magyar helyesírás szabályai szerint kis "m".

Persze, tudom én, Budaházy is használt beszédében olyan kifejezést, hogy "nem-e". Úgy tűnik a melldöngetős magyarságtudathoz még az anyanyelv tisztelete és ismerete sem szükséges.
higins79 2009. 08. 15. 23:17
Előzmény: #4  ujonc
#5
nem is értem minek van ilyen topik..én szégyelném inkább ezt az egészet..
így érzitek magatokat magyarnak?????..
szégyen
ujonc 2009. 08. 15. 22:59
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
#4
Az ingyenélő, naplopó, élősködőkkel szemben? Például a Magyarok!
Törölt felhasználó 2009. 08. 15. 20:08
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#3
Ki nem szarja le?
exley 2009. 08. 15. 18:03
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#2
Ezt a mocskot a szoc-lib fitymasszal kollaborálo elvetemőlt kommenyisták uralma konzerválja. Lopjatok csaljatok mindenpénzt vigyetek haza népnyuzzo ön"vég"kielégitök. Masztrubál a kormány, az adofizetök pénzéböl élösködö fitymaszp, a parlament.

Topik gazda

Zoltan03
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek