Fernando1984

Regisztráció: 2014-07-10 22:35

Hozzászólások száma: 3

Utolsó hozzászólás: 2016-05-11 13:58


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Quaestor részvényesek, nem a kötvényesek !!! 2016. 05. 11. 13:58
Kèrjètek a felvetel a Magyar Saxo kàrosultak csoportba ès ötleteljünk hogy mit lehetne a felszàmolòval kezdeni mert most màr kurva ideges vagyok emiatt. Lehetne pl a lakàshoz menni ès szàmon kèrni rajta hogy mièrt vàrunk mèg 1 èv ès 1 hònap utàn is az eszközeinkre.
Quaestor részvényesek, nem a kötvényesek !!! 2016. 04. 10. 12:52
Sziasztok én beadtam az igényem a Bva felé Március 7én visszajött a tértivevény is. Nem fogom hagyni hogy elússzon a lóvém csak azért mert a felszámoló nem intézkedik. Május 21 jogvesztő határidő, a Bevát mikor felhívtam megmondták hogy adjam be mert ha a felszámoló mégse tudna megegyezni... 1 éve egyeztet csak hozzáteszem, akkor úszik minden. Nem tart semmiből 1 oldalas papírt kitölteni csatolni hozzá a számla szerződést, vagy esetleg keretszerződést, plusz csatoltam a felszámoló által küldött egyenlegközlőt. Mindenki tegyen belátása szerint. Egyébként ugyanazt a sablon választ küldi a felszámoló hogy egyeztetés van közte és a Saxo között... A nagy lófaszt van itt egyeztetés, basszák meg 1 éve és 1 hónapja várok a lóvémra és a részvényekre. A Bevától a visszatérő tértivevény igazolja hogy befogadták a kérelmet. onnantól kezdve már nem lehet jogvesztő a dolog. Remélem a Beva határidő Május 21 előtt végre megszólal a felszámoló, amúgy is Január végére ígérte a tájékoztatást, legalábbis a vizsgálat lezárultát. Az ígéret szép szó ha betartják úgy jó!!!!
Quaestor részvényesek, nem a kötvényesek !!! 2016. 02. 29. 17:03
Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok vele de már rohadtul unom hogy hülyének néznek bennünket!!!! A felszámoló azt ígérte hogy január végére lezárulhat a vizsgálat a Saxo banknál kihelyezett állomány tekintetében!!! Semmi nem történt a február 24.-i BC_saxo perről sem tudunk semmi érdemlegeset. Akik nem kereskedtek devizapárral legalábbis nem érintettek a tavaly januári CHF/Euro botrányban, azoknak miért nem lehet kiadni az eszközeiket. 1 éve várunk már!!!!!

friss hírek További hírek