Mikor megláttam a topik címet rögtön megörültem, hogy itt talán valóban megtalálták a bölcsek kövét, de ki kellett ábránduljak, ez is csak egy politikai topik....
A járványban egyre több pozitív a minta és egyre több a halott. A nyugdíjrendszerre egyértelműen pozitív hatása van annak, hogy hullanak a többnyire idős és krónikus betegek. Közgazdaságilag sokkal kegyetlenebb lenne a koronavírus, ha a fiatal járulékfizetők lennének a kedvencei.
És még a parazitaságot is képesek egyesek bevállalni az ügy és a gazdaállat érdekében. :) Van ám itt színvonal! (Nem akarlak ijesztgetni, de a parazita léte erősen a gazdaállathoz kötődik).
"Írnák én sok mindent ha látok próbálkozást arra hogy normálisan átnézzük a dolgokat. Első lépés az volna hogy magában az ember rájön hogy van egy másik realitás is. Várok érdemi hozzászólásokra... " Irtam en neked nem egyet is. Te csak hurraoptimista cikkeket masoltal 4-5 topikba ugyanazt. Sima flood de mindegy. Erdemi hozzaszolast boven kaptal. Persze volt nem efdemi is mastol. Ettol fuggetlenul te ide propagamdat jossz tolni.
kár,hogy csak egy kiváltságos parazita réteg élvezi az előnyöket. a többiek rabszolgaként dolgoznak nekik. jó lenne, minél többen elhagynák a rabszolgák ezt a helyet, amit még hazájuknak neveznek, akkor a fejükre ömlene a zsar ,akik létrehozták ezt a feudalista zombi társadalmat. A hatalom célja,h az embereket egymás ellen fordítsa. Az oktatást lezülleszti,h ne gondolkodjanak. az egészségügyet kivérezteti és a pénzt a saját zsebébe tömi a presztizs projektjeire ami itt van az nem demokrácia, hanem rablógazdálkodás.
A Pozitív Magyar! :)