A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
A kezdés nem rossz, remélem mutatja az irányt a 2025-ös évben ez a jó kezdet. BUÉK mindenkinek , remélem , hogy ebben az évben 30-40 %-os árfolyamnövekedés minimum lesz ebben az évben.
Felejtsd el a banki tanácsadókat,meg mindent,azt vegyél részvényeket,jobban jársz!Például gyere ide,és nem kell napi szinten tőzsdézned,meglesz a pénzed!Itt nem vagy rossz helyen!Még azt is merem talán mondani,hogy ne osztogasd meg a pénzed,amit be akarsz fektetni,hozd ide kezdetnek,azt ne csinálj semmit!Te döntsd el mindig mit csinálsz a pénzeddel ember,mert az a tiéd,te kerested meg,ne hagyd hogy minden szarra rábeszéljenek!!Senki nem a te malmodra akarja hajtani a vizet a bankoknál!Azért mert kedves valaki veled,meg mosolyog,nem mindig biztos,hogy veled van!Én a saját káromon tanultam meg ezt is,azért mondom!
Meg saját banki befektetési terméket akart ajánlani... amik jó ha hoznak átlag 1-3-4%ot, egy-két kiugró évtől eltekintve 10 év alatt... Érdekes a pannónia mnyp befektetésem Rubin portfolióban ugrott decemberben plusz 2.3misit, azok legalább látszólag nem b.szn.k át, mint pl. egy Groupama maffia.. (magam menedzseltem benne a pénzem, legalábbis abban a tudatban voltam a felületük szerint, és a termék száguldott, de a megtakarításom nem nőtt. Aztán mikor komolyabbra fordult az ügy, mert utána menten a dolgoknak, akkor hoppá hirtelen elővarázsolták a lóvét, majd fel is bontottam a szarjukat.)
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link