A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Miró József, az Erste vezető elemzője, stratégája a 2025-ös év tőkepiaci kilátásairól beszélt a Trend FM Prémium Kategória műsorában. A blue-chip részvények mellett az Alteo és a Waberer's jövőképéről is megosztotta véleményét a szakértő. https://youtu.be/z_Kn9635Y6Q
Szánalmas egy beteg lélek lehet, ezekkel a 2 dbos rádobálásokkal. Tuti Karácsonykor is egyedül van.. nem kíváncsi rá senki, így legalább mi figyelünk szerencsétlenre 🤭😂
CECE, szerintem ő is erre készül. Nem lepődnék meg nagyon az eladói darabszámokat nézve, hogy 4000 közelében zárnánk a mai napot. Az más kérdés, hogy utána, hol állapodik meg az árfolyam.
Oszti is lesz egy 150ft lehet,árfolyam lent van,cég jó,stabil,fejlődik!Nagy kockázatot nem látok belépni,úgyhogy a fiamnak veszegetem én is!Nekem is van ahonnan ha kiszállok,és itt még tudok venni ilyesmi áron,akkor azzal is jövök,vagy egy részével!+ a múltkor szarrá kerestem itt magam,sok nyerőm volt,és rövid idő alatt!Úgyhogy nagyon kellemes szájízzel távoztam!Nálam fókuszban van a Wabi is most újra,mint biztos pont 2025re!
Hát a kilátások miatt én is csak az északi irányt tudom elképzelni. Szerintem a 2024 évi jelentés után, komoly célár emelés is várható a részvényre, ami jóval 5.000 Ft fölötti célt fog jelenteni, de a 6.000 Ft közelit sem tartom elrugaszkodottnak. Ki kell bírni ezt a pár hetet és életjelet fog mutatni a részvény.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link