A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
mindenesetre én 1 hete már a vonaton ülök, 2220-nál. több opció is van felfelé, egyrészt borzalmasan sokat esett 5000-ről, ráadásul ennyire nem lehet rossz a helyzet, innen volt már felkör is korábban. ez a kártérítési lehetőség, bónusz. legalább 2500-ig várom.
Igen, eleg hardcorenak kell lenni most ehhez :) ... De jartam mar igy. Most itt szerintem az alapok szamolgatnak, hogy ha van egy 800 Ft-os opcio, plusz egy konyv szerinti ar akkor itt 1-2 tetelt erdemes lehet megprobalni. Aztan jonnek majd a spekak is. Szoval akar delutan lehet rantas. Hat varjuk.
egyelőre nem reagálja le a piac :D Nyitón árválkodik, mentségére legyne mondva, csak a nyagon keményvonalasok vetnek most erre egy pillantást, miközben, több helyen nyerőeső van :DD
ERSTE: Itthon pedig változást jelentett be a Waberer’s a vezérigazgatói pozícióban: Az eddigi CEO távozik, a cégvezetést mától Robert Ziegler, a DHL Freight volt operatív igazgatója, és a DHL brit és benelux egységeinek volt vezérigazgatója veszi át. Ziegler sikeresen átstrukturálta és nyereségessé tette a brit leányt. Így megvan a remény, hogy hasonló eredményt tud itt is elérni. A távozó vezér hat hónapig még tanácsadóként segíti az új vezetőt.
Hát szóval nem tudom mi történik,én féltem a papírtól és 2000 körül tartottam a Fair értékét. Ismét a minimumán a papír! 11:31 | Ütik a Waberer's részvényeit
Gyönyörűen hozta a tervet ez a papír is!Csinálta a chart, amit kellett.Lássuk a folytatást! Nálam terv teljesült röviden, de továbbra is fel várom majd. Most Appeninnben ülök és várok hasonló felfutást majd. Nem azt mondom azonnal, de terv szerint mennie kell fel annak is minimum ennyit éves távon és az nekem megfelelő hozam. Itt kb.25%ot ment waberers alig több mint egy hét alatt http://keptarhely.eu/images/2018/12/01/v00/20181201v00pq2pqm.png Minden jót!
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link