A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
BILK 2.0 ott is énekeltek kórusban, hogy hú de jó szipi-szupi aztán a kutyának sem kellett a Waberers fiaskó után. Gyanítom a továbbiakban nem is fognak vele próbálkozni. IPO a legritkább esetben jó vétel.
5 100 és 6 300 forint között adnának el részvényeket.... a legtöbb hir már csak előfizetőknek elérhető. ezt lőtték be aztán a jegyzést függvényében lett ár. sztem nem őrültek meg a jegyzésért ezért lett az alacsony ár. vicces h anno még a dolgozókat is megfedték h nem voltak elég aktivak a jegyzésnél :D Szép történet ez na.
olvastam egy könyvben h jegyzésnél nem szabad részvényt venni, mivel a kibocsátó is a magas árban érdekelt és mindenki hajt a jutalékra. én is gondoltkodtam rajta, hál Istennek letettem róla mert nem tetszettek a az ódák többek között a portfolió részéről sem, pedig jó kis összefoglaló cikket csináltak.
Es tenyleg az a brokerhaz Budacasch lasd kedves Norbi (de gyulolom az egsz fajtajat, egy hazug ember. Meg ö kesergett egy tv musorban hogy mennyi penzt bukott el ha ha ö nyert a legtobbet) meg pl aki forgalomba hozza az uj rwszvenyeket annak sosem szabad hinni. Szerencsere ezeknek csak kulso szemleloje voltam. Nem akarom fenyezni az otp de az korrekt szakembergarda dolgozik ott
Es Concord volt a WABE IPO menedzsere. Pontosan tudtak mint er a WABE. Es nem akadalyozta oket, hogy eladjak 5100Ft-ert a reszvenyeket. Es maig egyetlen sorban sem kertek bocsanatot. Zsebre vagtak az IPO dijakat, es rohognek a bepalizott reszvenyeseken. Mint WABE menedzsmentje is. Ennel szemetebb IPO-t igen nehez talalni , meg a BUX-on is parjat ritkitja.
Azért esik, mert rohadtul nem ért annyit a cég, mint amennyiért IPO-ra beárazták. Csökken a nyereség, növekszik az operatív költsége a fuvarozásnak. Brutális mértékben nő az adósság a cégben évről évre. Egy esetleges európai gazdasági visszaesés ezt a céget is megviseli. Meddig eshet? Szerintem 1000 Ft/részvény lehet a reális értéke a cégnek.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link