A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Horváth Rudi túl nagy falat lenne? Ha igen akkor ott van a Hoyer...úgyis veszélyes árut akarnak furikázni, az meg a BorsodChemből szállít végtelen mennyiségű kemikáliát...még nem is túl nagyok...tökéletes lenne
Izgalommentes, stabil papír. Napizni is lehet vele 2280 és 2300 között.
Törölt felhasználó2022. 02. 03. 17:53
Az éves jelentés után ugrani fog, 4-5 hónapja csak oldalaz, ilyenkor kitörés szokott következni valamilyen irányba, az meg elég egyértelmű, hogy az nem lefelé lesz.
Legyen így. Ami nekem a riportból szimpatikus volt még, hogy "a várható jó 2021-es cégcsoport-teljesítmény"-t említett. Remélem ez nem csak marketing fogás.
Akkor én még előrébb vagyok, mert szerintem a 3000 is jóval alatta van a fair értéknek, csak nézzétek meg az üzletrészeket külön és adjátok össze:) Azért áll itt az árfolyam és a forgalom, mert jelenleg nagy a piaci bizonytalanság (sofőr-hiány, chip, Adblue), de pont ez ad alkalmat az akvikra, plusz szerintem túl van ez reagálva és egy konszolidáltabb időszakban brutális növekedés lesz, már az akvikat is beintegrálva.
Ezeknek az összessége alapján úgy gondolom, hogy ennek a vállalatnak a piaci értéke magasabban van, mint a jelenlegi tőzsdei árfolyam, és abban bízunk, hogy ez a munka előbb-utóbb az árfolyamban is meg fog mutatkozni.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link