Minden létező gondolatra van már fórum, erre a kb. 80 éves stratégiára pedig még nincs... a value investor a részvényt annak tekinti, ami valójában: üzletrésznek. Eszerint értékeli azt, és diszkontáron vásárol belőle.
300 felett szerintem tuti eladnám, azzal több mint 50% nyereséget realizálva. Vételről sajnos lemaradtam, amikor 100 körül volt, akkor bővitenem kellett volna, na mindegy, ez egy ilyen játék. :)
Nem, a felosztásra, hogy elméletileg harmadrészt sikerült csak konvertálni. Mikor a teljes mennyiséget kellett volna, hiszen, ha a harmada sikerült, akkor mi volt a probléma a maradékkal?
Mire gondolsz pontosan? A bekerülési értékhez képest, tehát ahhoz amennyiért vettem, jelenleg 65%-on van nyilvántartva, tehát HA ezen az áron most tudnám értékesíteni, akkor kb. 35% bukóm lenne rajta. Erre gondoltál vagy másra?
Igen, én randomos voltam, és kértem a konvertálást is tavaly. Szerencsére máshol nincs Gazpromom, volt a KBC-nél is, de a háború kitörésekor azt a kisebb csomagot egyből eladtam.
Aki volt Randomos, és kérte a konvertálást annál van így, de nálam az OTP nem lépett semmit, levelekre is csak blablablabla.Sem leirás, sem tájékoztató.A kereskedést sztem mindenki csak reméli.
Másnak is megjelentek Rubelben a Gazprom részvényei az Erstés számláján? Fura, hogy még mindig mutatja a régi ADR-t is kb. fele akkora mennyiséggel, a másik felét meg már Rubelben. Ha valaki érti, hogy mi történik, az segíthetne. :) Lehet ezekkel majd nemsokára kereskedni is vagy csak dísznek vannak?
Ha az sp öccá nagyjából itt zárna év végén, az azt jelentené, hogy az elmúlt 90 évben négyszer volt csak rosszab eredmény: 1937-ben -32%, 1974-ben -27%, 2002-ben -22%, 2008-ban -37%.
Value Investing