Osztom a véleményed. Már egy jó ideje az illetékesek csendben vannak, az-az kussolnak. Mivel az Apeninn döntően ingatlanba utazik, előfordulhat, hogy a kormány valami állami birtokkal beszáll a bizniszbe, az-az résvényessé válik. A mostani kavarodásban nehéz máshogy átjátszani a Mészáros köröknek. Na akkor szabadul el a szekér, felmehet 1000 fölé.
Nem írok semmit. Mondtam hiszek a papírban. Ez az egy ML papír amiben hiszek és veszek néha. Azt hiszem ma van a határideje a Club Aliga megvételének. Meglátjuk jön-e hír
Beragadtam 230-ról. Legrosszabb vételem 600 körül van, de az átlagom jóval 300 alatt. Tehát volt amikor nagyon gazdagnak éreztem magam, most picit szegényebbnek, de akkor is és most is befektetésként tekintettem/tekintek a papírra.
Már középtávon nagyobb emelkedést várok. Meggyőződésem, hogy azon kívül, hogy a holding ingatlanjai jönnek még be, és külföldi akvizíciók is lesznek, a Tiborcz apportokra is várunk. Ha végre mindenki elfoglalja a helyét és rendeződnek a tuljadonosi viszonyok, akkor fog emelkedni,. Onnantól kezdve nem érdekük többé az alacsony részvényár. Személy szerint én is hosszú távra vagyok berendezkedve, próbálok befektetésként tekinteni a papírra.
Lehet, hogy behaluzom, már én sem tudom, de erős összefüggést érzek
abban, hogy bejött a cégbe és hogy erőből tolták le az árfolyamot. Nem akarom magam ismételni meg mások is leírták már, úgy is csak később derül ki az igazság. Lehet, hogy csak úgy fél év múlva, de meg fogjuk látni, hogy mi, miért történt. Pl. ha nem sokára televágja BDPST Zrt-s apporttal a céget és a 20%-on fölül is részesedést szerez, akkor teljesen egyértelmű lesz, hogy mit keres most itt az árfolyam. Egy szó mint száz, nem gondolom, hogy magától visszaesett volna ide úgy, hogy konkrétan csak jó hírek és pozitív pénzügyi eredmények jöttek.
(UP)PENINN