A legjobban ezt szopatták meg, amit körültekintésből vettünk h talán ez a legvédettebb az emelek közül összességében...basszus 100 opi fölött tartották még a nyáron is, aztán....
Lehet hogy sötét vagyok de miért nem kezdtek tavaly gőzerővel fejleszteni építeni társasházakat irodákat bármit? Ilyen ingatlanárak mellett, saját gárdával kivitelezni aranybánya lehetne? Nem?
Azért ne legyünk hülék , még mindig ez a részvény van a legkötelebb az ML beszállási ponthoz, szerintem 250 körül. 450-től -1170ig voltam benne, 790-nél adtam el, jól megszivattak, azóta se értem hogy volt a kivitelezés. Választás után ugrottam vissza 730-nál. Az örök biztonság téveszme
tudom, hogy értetted csak szórakozok :D ennyire melléfogni, na ez az én formám ...... mióta Tiborcz úr kapott a papírokból (nem, nem vett, kapott!) azóta egyre inkább merülünk a mocsárba...mindegy mennyiért adják, neki nem került semmibe, kell a pénz lóvéra
úgy értem h még most sem....:) miközben lassan opi lesz plusz 100-ban, nyugodtabb lennék most már ha ezt is beletennék opiba, mi lesz ha ezt meg itt hagyják az út szélén, velünk együtt....ezt a szopást, mondogattuk h fordul, most fordul, ennél nincs lejjebb és idáig csorgott a 2/3-dra, eszem-faszom megáll, 600-nál még komoly vételek voltak...
piszkosul belenyúltunk....és meg se moccan, opit 100-al előztük, most...? ez is pl óriási szívás h elszakadt mindentől...erre aztán végképp nem számítottam....
(UP)PENINN