Jajj Balu! Nekem 860 az átlagáram.... higitani sem tudok, mert beragadtam mindenbe....lassan engem is felőröl, de muszáj kitartanunk!! egyedül az vigasztal, hogy egy része tbsz-en van...
kitartó vagy ha most adtad el a molt, én már 19000 óta nem kereskedem vele, appot illetőleg legyen igazad, már a legalsó 480-as pakkom is mínuszban, teljes apátiába vagyok nullánál valószínűsíthetően eldobok mindent, már a nyerő(jük) sem kell
Nem akarok untatni senkit az "egy normális országban" dumával, de mégis..:) Tehát, egy normális országban egy nyrt azért van a piacon, hogy a részvényei által forráshoz jusson. Így a magas rv ár jó, az alacsony rv nem jó.Ez ilyen egyszerű. Namost a ner által uralt tőzsdén ez az alapvető logika megbukik. Ezekre a társaságokra nem vonatkoznak a piac törvényei..akkor és annyi forráshoz jutnak amikor és amennyihez csak akarnak. Láthatjuk, hogy teljesen mindegy nekik, hogy hogy áll a papír, ezért egy ilyen környezetben a hagyományos megfontolások szerint kereskedni, felér egy pénzügyi öngyilkossággal.
Ez így van.. nem szabadna itt állnia. Azért konzumba vastag bukóba ülök!! Amikor a MOL 11000 környéken szédelget akkor bele száltam, és most szaltam ki belőle. Igaz hogy duplaztam de az előtt nagyon sokat buktam a Telekomon és az realizált bukó volt Így nem teljes az öröm.. konzumban én is a 0- alt várom de itt 700-750 ig simán mehet
legyen így, az átlagom 746, ugyanazok a számok mint neked, cserélünk...? :) nem hiszem h lesz erőm tartani tovább mint kis plusz, fölőröltek bevallom, bukóba nem adom, de nem hiszek már a jelentős nyerőbe, így h egyet előre, kettőt hátra, mint a héten is, lehetetlenség, a cég vezetés szarik bele...nem is szabadna itt tartani, 500 alatt, még ha túlhúzták az 1173-mal akkor sem...
Jó lesz ez!! Jónak kell lennie!! A MOL topicba is szar volt a hangulat 11xxx körül és most duplán van! Igaz eltelt két év Kitartást nekünk. Én konzumba vagyok beragadva itt 476-rol van kicsi csomagom
(UP)PENINN