Na igen. :) De azért ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor tudjuk, hogy a Concore elemzés miért csúszott hónapokat. Kíváncsi lennék az első verzióra és azokra a számokra amik abban szerepeltek. :)
Az első mondatod kivételével maximálisan igazat adok Neked :) De a Concorde elemzés nem relativitáson alapszik, hanem kőkemény számításokon és akkori cégértéken. Az "akkorit" azért hangsúlyoznám ki, mert pont utána jöttek a sparos ingatlanok, melyek már az idei második félévben is szép bevételt termelnek a cégnek :)
A valóság relatív. ;) A kezdetek kezdetén volt itt rengeteg arc, aki azt mondta, hogy "veszek most sokat olcsón, beülök longba, oszt jó lesz". Csak közben egy irgalmatlan speka ralli után sokakat megcsapott a gyors lóvé szaga és azt hitték, hogy a bab is hús. Ezek közül az srácok közül szinte már senki nem jár ide. (Igazuk volt, kivették a profitot, vagy dobták bukóban, a jelen árfolyamot nézve mindegyik jobban járt, mint azok akik tartották.) Őszintén valahol 8-900/papír körülre gondoltam én is mostanra, de nem azért, mert Lőrinc és megéri, hanem azért mert a fiúk okosba' tesznek bele annyi ingatlant és szereznek rá annyi baráti bérlőt extra profittal, hogy meglegyen a legál porSZITvó a nyugdíjalaphoz. A dolgok persze egyelőre nem így alakultak, meglepően "piaci" alapon megy az üzem és ez hűen tükröződik az árfolyamban is. Ugyanakkor a kereskedés régóta kutyaszar forgalommal megy és az aktuális árfolyam egy lelkes marinéni cihába varrt kripta előtakarékosságával és mozgatható fel akár 50 pontot napon belül. És mivel eddig még nem lőttek igazán nagyot a fiúk, simán benne van, hogy az "organikus" növekedés mellett egyszer csak finganak valami retteneteset a legények, ami igencsak megváltoztatja a papír megítélését. Viszont ez a móka jelenleg egy papírral jobbra zajlik és amíg a 4ig buli tart a spekák nem nagyon jönnek ide át jövőbeni tervekre spekulálni. Ugyanakkor az, hogy a papír 500 alatt egyensúlyozik és 300-nál, ahogy Signal írja, az sanszosan arra utal, hogy még minbdig elegen bíznak abban, szépen galoppozik felfele a cég ebitdája a közeli jövőben. Balu, btw. neked nem óriási bukód van, hanem egy hosszútávú ingatlanbefektetésed. ;) 800-nál pedig iszunk!
Azért ha 550-600 lenne,az nem földtől elrugaszkodott ár volna (Szerintem),mert még folyamatban vannak üzletek és fejlesztések. Miért Otp mennyit ér papíron és mennyi az árfolyama? Ezért sikerült neki lekilencedelnie magát 2008-ban,mert mér a csődöt árazták az addigi 1000 Ft-os nyereség után.
Leírtam, hogy most 400 körül lehet a fair value. Akkor mit csodálkoztok, hogy nem akar 500 fölött megragadni? Ahogy megy az idő, és növelik a NAV/share-t, úgy épül majd be az árba. Persze nem kizárt az elszakadás sem, a tartós elszakadás viszont nem lenne normális.
Valójában az a bajom h a választások utáni hétfőn mélyen azt hittem h megvan, megcsináltam, és hatalmas, szavakon túli csalódás h nincs így, sőt....nem az van h nincs meg, hanem durván nincs meg...sőt még az sincs h nullán kiszállok és elkullogok...olyan mintha teljes erővel hozzácsaptak volna valamihez, valami nagyon keményhez, a hitet, a lelkesedést ölték ki belőlem, a kedvet a tőzsdéhez...
pont azt kifogásolom h most nem az van, pont ez a bajom, hanem össze-vissza manipulálják az árat, írtam lentebb konkrétan...könnyen vagy, mert nincs neked v innen van...elképzelhetetlennek tűnt h ide jut mondjuk április 10.-én, és ez a csalódás, azóta csak jó hírek jöttek....akkor hol is a piaci árazás...?
(UP)PENINN