te csináltad jól, milyen részvény az aminek a mozgása nem követi le a részvényről kijövő markáns híreket...? Olyan amiket maguk a tulajok barmolnak szét, azzal a céllal h a saját tulajdonostársaik, a kisebb részvényesek kivéreztetése árán gazdagodjanak, ahelyett h a cég értékének növelésén fáradoznának, ami az árfolyamban is meg bírna jelenni, amennyiben befejeznék a lebarmolást és a cég növekedésével foglalkoznának, nem pedig a részvényeseik megvezetésével, megtévesztésével...Röhej a köbön Aliga, Csányi, Spár nélkül volt 1173, ezekkel 477, hát akkor csak a cég lehet mögötte, meg a strómanjaik...ki más...?
Én megértelek.. Férgek ezek. Nekem tavaly volt 80k appom 330as átlaggal.. végig néztem a rallyt 1173ig majd a választási pánikot 443-al és végül amikor jött Csányi papa bevásárolt kiszortam az összeset 700 felett kicsivel.. Akkor azt gondoltam hülye voltam, most meg azt mondom de örülök hogy nem vártam ki a választás végét, mert valószínű 750en se adtam volna el és ülnék a méretes bukóba. Most kivagyok tömve kemény 2k-val 488an. De igazából mi szavaztuk meg a hatalmon maradásukat, úgyhogy magunkak köszönhetjük..
meg tudjátok mi a vér geci dolog h mindig bent állnak nagyobb pakkok h elszedjék 700 pont esés után....olyan 700 pont esés után amire kábé minimum 250 pontra végképp semmi, de semmi indok nincs, sőt...
ezt kaptuk a bizalomért a pofánkba, még 480-nál is....696 pontot esett egy év alatt, a semmire...aligára, meg az összes hírre....hát a kurva anyukat...
igen, bár hányszor eladtuk volna lejjebb vissza tudtuk volna venni, kurvára bánt, bárhányszor még most is, tegnap a gombon volt a kezem h 487 eladom, legalább a 480-ast pluszban, ma már 10 ponttal lejjebb vissza tudtam volna venni, opusban ugyanez, nekem ez most teljesen betette a kaput már, ennél bazmeg bármi jobb, mint ezt viselni...majd ha eladjuk nullán megindul...óriási hülyeséget csináltam h egy ilyen cégbe megbíztam, akik maguk barmolják le az árfolyamot, szó nélkül, röhögve, kívánom h éljék át ugyanezt, amit mi, és h egy nyugodt pillanatuk ne legyen amivel az ilyen ocsmány módon szerzett pénzüket élvezni tudják, legyenek átkozottak, elnézik tétlenül h több, mint felére esett az árfolyam, persze, mert ők vannak mögötte....
és belegondoltál már, hány hullámot tudtunk volna meglovagolni, amikor felment pl. 670-ig.... áhhh... csak hát mindig az a hülye hit......mert az egyszer szent: ha eladjuk, úgy nekiiramodik, hogy csak pislogunk...
tudom, tudom, igyekszem, köszi a megerősítést mindenkinek, annyira nem erre számítottam, de egy 750-ig hányszor fogják visszaönteni ha egy 480-520-t is visszaöntöttek egyből a gecik...? Mi kéne ahhoz h ne tegyék...? El se tudom képzelni....A Cég vezetés is egy kalap szar...
(UP)PENINN