Lehet, hogy nem jól magyaráztam. Megvettem, és a tőkémről levonták. Láttam, hogy a papír megvan, 16.30-körül, majd zárás előtt kötöttek még 92 és 94-en. OK gondoltam rendben. A legvégén mégis 17.05 idővel záráskor jelent meg az utószóként a 30db-s kötésem, ami egyébként nem volt az utólsó.
"Valamelyik tahó 30 db-bal lekötötte 490-re a zárót." Nos, én voltam az a bizonyos Tahó. Hétfő reggel nyitásra beadtam 1000db- vételre 490-en, majd a nap végére sikerült, de nem úgy ahogyan a vége alakult. A nap végére kb fél ötkor 230 öt részletben megkötődött, de az utolsó 30 db-t nem láttam a hivatalos kötéslistában. Számomra érthetetlen volt, noha a késleltetett (15perc) nyereség-veszteség oldalban láttam, hogy volt utána egy 93 és egy 94-es kötés, az-az szépen zárt. Majd, 17.15-kor megjelent a 30db 490-en. Nos a dolognak furcsa szaga van. Ha nincs is manipulálva, de vajon mit szól hozzá az a rengeteg befektető, aki a valós idejű kötésért fizet, noha én 20 perccel előtte láttam? Mindenesetre a történet szerintem kitörés előtti állapotra utal, különben értelmetlen lenne.
Ne feledjük 2020kb ez is Szit lesz !!!szvsz szépen óvatosan már most vehetik az alapok :) mert ugyebár ők nem fél 1 évben gondolkodnak ha nem 3- 5-7évben !!!ezzen a szinten jo vétel szvsz :)
Törölt felhasználó2018. 11. 28. 11:02
szánalmas az egész, és semmire nem mozdul....ezt a kibaszást...100 ponttal volt stabilan opi fölött, most stabilan 50 ponttal alatta, legalább ezt is vették volna be opiba 1/1-en...akkor egy fokkal nyugodtabb lennék...
(UP)PENINN