Mondd el nekem akkor dmode hogy amikor már rezgés rég nincs ilyen papírod, és már azt is leirtad 3x hogy lefelé várod, akkor mi a fáradt monguzfos sodort téged ide ma megmondani újra hogy fiukak ez bizony szopo?! A jóindulat? Hát nem éppen! Egoista onfenyezes legfeljebb hogy ezt mennyire de mennyire megmondtad. Valóban Rébéknek van igaza: nem sok dicséretet kaphattal gyermekkorodban mert most úgy tűnik te vágysz itt erre. Vagy mégis mi másért írtad be ha nem a feniiek miatt? Mondok neked egy ellenpéldat. Magamat ha megengeded. Én is felismertem kicsit későn hogy ez még talán nem fordul és bukoban eladtam. Sok sikert kívántam a srácoknak. Azóta megsem jövök ide minden nap hogy jajj hát de nyeszlett görcs itt mindenki hogy nem látja hogy tovább esik! Oké kimpaanak beszolok néha amikor tultolja más rvek szapulasat de azt gondolom ő is tudja hogy az nem véresen komoly és csak vissza cinkelek néha. Ő is jól szórakozott rajtam amikor kiszalltam és egyből korrigált fel. Nem vettem fel mert a helyén tudom kezelni és értem is a viccet. Ellenben te itt eljatszod hogy te ártatlan vagy és mindenki a saját nyomorat vetíti rád ezért pedig nem te vagy a felelős. Szerintem okos ember vagy, pontosan tudod azt is hogy nem ez a helyzet és azt is hogy van karorvendo es onimado inditekod. Csak látod lehet másként is. Innen szerintem emiatt bárki szívesebben ülne le velem egy sörre mint veled. De tudom hogy ez a tőzsde és ez nem mérőszam is. Mármint hogy ez a te válaszod. Az én válaszom erre hogy egy fórum egy közösség is, mint egy falu. Attól még hogy nem rugunk a másikba nem leszünk sikertelenebbek és fordítva! Csak mondjuk akiben van emberség és érzelmi intelligencia azt képzeld a pénz mellett érdekli az is hogy ha már egy közösségben eltolt x órát naponta akkor ne az utalattal találják meg. Tökre megfer egymás mellett ha jó fej vagy és sikeres is, nem egymás rovására kell balanceolni. A te döntésed hogy ezt leszarod de én inkább mindkettőben sikeres leszek mint csak egyben. Ez van, ilyennek neveltek és amikor hozzád hasonlokkal találkozom akkor halasabb vagyok érte mint egy milla nyerőért. Ugyanis ezt a való élet is pozitívan honoralja.
Téged szerintem vertek az iskolában...Igazi kárörvendő barom vagy. Nekem nincs appom, de rémlik, hogy vártad te a SET-ben is a 100at nemrég de ott se jött el. Azóta jó kontra indikátor vagy :D Balfasz
(UP)PENINN