En nagyon utalom a kitiltasokat, mert csak erositi az ilyenek egojat, hogy azert lett kibaszva, mert oszinte mert lenni a varakozasait tekintve. Bebizonyitottad, hogy eselytelen vagy arra, hogy felfogd mi lenyeg. Most meg ra is kontrazol, hogy meg jossz vissza, netto gecisegbol. Sok erzelmi intelligenciat kivanok neked a tovabbiakban! Pa!
Hat en tenyleg megprobaltam. You must be fun at parties. Nem a szemelyeddel foglalkozzunk, hanem a motivacioddal. Fel nem tudom fogni, hogy ezen mit nem lehet megerteni. Azt meg vegkepp nem tudom felfogni, hogy ha ilyen magas lorol szolsz le minket, elmondasod szerint le is szarod, hogy mi van velunk, idiota egymast simogato szerencsetleneknek tartasz bennunket, akkor miert irsz ide/nekunk. Lassuk be, ez nem valami racionalis.
Már hogyne ismernénk el.Én a sajátomat elismerem ha hibáztam. Utólag hiba volt idáig tartani,de akkor jónak láttam . A gond a stilus és amit az írásod mögött érezni lehet. Még egyszer sem olvastam tőled hogy "sziasztok, most kimaradtam, de örülök a nyerőtöknek gratula.......stb". Na ez ér valamit.Tisztelettel.
Sracok,nézzétek a pozitív oldalát ,legalabb tudtok haragudni rám és nem kell sajat magatokban keresni a hibát,mert az úgy se menne :))))) na további szép estét mindenkinek ,ígérem meg lsszek ha időm adja ;)))))
Nem akarok en kedvelt lenni nem értitek :) ez nem arról szól amiről ti beszéltek itt. Én semmi mast nem akarok csak azt,ha van egy pozim vagy egy esetlegesen birtokolt papirom arról még időben felismerjem,hogy merre van az iranya és esetlegesen ,mint pl itt idejeben kiszalljak minimális bukóban ,hogy ne úgy jarjak,mint itt a nagyrésze ,hogy lassan felezik már a penzüket. Magasról teszek a mínuszokra,meg arra,hogy veregetitek egymas vallat,hogy hú,de jól megmondtad neki te is milyen egy undok,ez nem erről szól,sajnos sokaknak itt téves az elkepzelése,mert inkabb valami baratkozós chatre kellett volna regisztralnia,ugy a pénze is megmaradt volna. !!!!!
Utolsó kötésár
534
Utolsó kötés
5.000
Kötés ideje
17:05:21 Azért nem örülünk a chartnak, mert fel irányban sosem látjuk. ennyire egyszerű. ha gyakrabban benéznél, lehet személyed is kedveltebb lenne, így marad a károgó varnyú.
Egy rövid valasz,mert nem igazan van időm mar. Chartot ami lefele mutat sem szoktak itt ertékelni. Semmi massal nem foglalkoztok ha valaki negatív velemenyt mondd ,mint annak a személyével. Mindeközben ez a forum semmi masról nem szól,mint,hogy egymast simogatjatok,es sajat hibaitokat nem ismeritek el.
(UP)PENINN