a másik ha valaki itt eladja és fordul, akkor mit csinál, itt milliókról van szó...? mert h pont az ő hozzászólása volt az utolsó csepp h megnyomja a gombot...
Jól mondod hogy egymásba tartják a lelket. Ez azt jelenti, hogy az mellett hogy nyerni szeretnénk,azért törődünk is egymással. És ez jó dolog. Főleg ha baj van. Ha nem tudtsz segíteni akkor legalább ne árts. Tisztelettel.
És arra a tömegre akik,a fától nem latjak az erdőt ,mit mond a pszchiholólgia ? :) és mind eközben egymasban tartják a lelket a tartás mellett és egymást nyugtatgatjak,hogy mi mindent jól csináltunk nem is értjük mi folyik itt. Ml- ek pedig röhögnek a markukban !
Jó kis topikunkat így tönkre vágni... gyűlölöm, hogy egyesek folyton előbújnak észt osztani, amikor megy a lejtmenet. Az alján megint belevesznek, és aztán vihogva távoznak. Egy jó kis arculcsapás a többieknek. Miért nem lehet ugyanezt csendesen megtenni? Mire vagy büszke? Hogy hamarabb kezdted?
az a durva h mindig van lejjebb, a legrosszabb forgatókönyvre se tudtam volna elképzelni ezeket az árakat nem h 2/3-dra...és ugye azért nem adtuk, mert itt már nem adjuk...ennél a nyilvános ajánlat is jobb lenne és akkor nem kéne közkezet növelni...csak jobb, mint agyonvágni az árfolyamot...
A pszichológia szerint a "miért jó nekünk, ha beigazolódik a negatív elvárásunk?" kérdésre a válasz a gyermekkorban el nem hangzott dicséretekre vezethető vissza. Igy próbálunk önigazolást nyerni. Persze lehet-és a mellékelt ábra azt mutatja, hogy ez igy igaz- , hogy igy sem jár a dicséret... :))))
szerintem nem átbaxás, de lehet az 1000 feletti App felejtős jó ideig. De a Concorde célár 743-l szerintem könnyen elérhető akár év végéig is. Valamiért adhatja a Konzum ezt is, ezek szerint bekerül valami új dolog. Én mondjuk inkább arra tippelnék, hogy a másik 2 ML-be átszállók a ludasak. De ezek a napi -3-5%-k azért már kicsit erősek, nemrég (600-nál) még Accept szerint is felfelé állt a TA szerint. Azóta szarrá adták. S akik az elmúlt hétben adták, azok szerintem szépen ragadnak a másikakba is.
ezt azért nem mondanám, bőven nyerőbe vagyok még idén is, viszont brutálisan meg kell küzdenem ezért a pénzért.... itt két dolog inkább egy maradt a kérdés, ha ez átbaszás, akkor elbuktunk, ha nem, akkor pedig nem buktunk el, ennyi maradt a kérdés mára kb amit mérlegelni kell, ami óriási hiba volt h nem állítottam magamnak egy szabályt h így utólag h csak opival kereskedem és 500 felett történjen bármi nem veszem, utólag ezt kellett volna tennem...ebben vakított el a választás eredménye, meg az ígéretek...
Szerintem amikor nem adtad el a papírt hoztál egy döntést,és abban a pillanatban az volt a jó. Ne hibáztasd magad. Lehetett volna épp az ellenkezője, és akkor most happy lenne. Ő azt döntötte, és mi meg nem.
(UP)PENINN