Ez egy kiváló gondolat lenne. Csak az a picurka baj vele, hogy Andy megjelenésére egy laza 40%-ot ment a teljesen üres papír árfolyama, a panaszkodó paraszt hírére meg tízet estünk vagy húszat… Olyan ez, mint az éveim száma: már nem számolom... :)))
Ha jó hír jön és OPUS-t felkötik, akkor ezt is és CIG-t is húzni fogják. Speka aggyal ez a forgatókönyv :) Ha gagyi a hír, akkor a tegnapi opus emelkedés megy vissza és ez is esni fog pár %-t.
Én most gondolkozom vételen../ Egyrészt ha ti tartjátok magasabról nekem is jó lesz... ( MOL-al is ez volt) A béka segge alatt vettem pár éve.. A másik Tiborc jelenléte ( inkább ő mint vajna) elvégre ő. Családtag!
Áááá nekem agyvérzésem van. Volt egy pakkom. Ha még egyszer azt mondja nekem valaki, hogy tömés, azt leütöm. Max respekt mindenkinek, aki ilyen tapasztalati szinten van, mint te, én is szeretném megérni! :-)
Valami "kereskedő" mozgatja az appot, de attól még, hogy mostanában sikerült lenyomnia a béka fara környékére, pillanatok alatt visszamászik 700-ig. Az 1100-as csúcsról meg annyit, hogy ami egyszer látszott, azt nem lehetetlen újra elérni.
Ez így van, egyrészt nem lehet minden ralliban benne lenni, aki megfog 2-3-t az már nagyon jó, másrészt, ki gondolta volna év elején hogy a 4ig 10 ezerig megy? Senki, Az Estmediát sem. Akik benne vannak azok csak biztak egy hasonló ralliban mint Nordtelekomban. Egy különbség, hogy tényleg jött befektető, míg a másikba ahova szintén tutifix volt, oda nem. Na ezt sok ember bánhatja 50 felett.
ááá,ebből még vesznek ki pár forintot,hogy füge után azokba át tudják tenni,esetleg 4ig vagy estet vesznek vagy valamelyik kicsit amit a héten már rángattak. csak mert optimista vagyok:)
(UP)PENINN