Az a baj, hogy egy alacsony célártól sokan megijednének. Egyébként én is azt mondom, hogy akinek nem kenyérre kell, annak a pénze az Appeninnben jó helyen van. Középtávon ebben a papírban én nagy emelkedést várok :))
Tudomásom szerint egyik BÉT programban elemzett vállalatban sem történt olyan jelentős változás az elemzést közvetlenül megelőző időszakban, mint az Appeninnben, már csak e miatt is indokolt a hosszabb távú célár meghatározása az elemző részéről.
Én azt sem látom racionálisnak, hogy 500as célárat adjanak ki. Ugyanúgy kiadhatták volna már tavasszal, amikor 500 alatt is voltunk. Szerintem felejtsük el a logikát, a kopaszék már rég megtették.
Ha 400 forint, akkor a Concorde már korábban kifejtette, hogy az európai szektortársak (ingatlantársaságok) árazása 1,1 és 1,5 között van átlagban. Ez azt jelenti, hogy 600 forintra árazná. DE! A Concorde-nak nem jelenlegi árazást kell leírnia, hanem egy célárat, ami viszont a "5 éves terv" alapján innen 5x. Tehát egy évre vetítve bizony a célárnak 800-1.000 forint között kell lennie véleményem szerint. Forrás: https://g7.24.hu/penz/20180105/elhiszed-hogy-a-meszaros-reszvenyek-elott-nincs-hatar/
Javították a prezentációt:https://bet.hu/newkibdata/126775445/Appeninn_strat_giai_prezent_ci__kiegesz_t_s.pdf Átfutottam és ahogy nézem, ráengedték a helyesírás ellenőrzőt, mert a 4. slide-on kívül én nem látok változtatást. Félkövérrel jelöltem a változtatást, amit találtam: "Kihasználva a várható kiskereskedelmi forgalombővülést jelentős növekedési tervek: o Magyarországon és a CEE régióban több mint 80-100 közötti kiskereskedelmi egység (90 ezer m2) fejlesztése 8,5-9,0%-os yielden az elkövetkezőt évben, o ezek közül 24-30 egység (30 ezer m2) értékesítése 6,5-7,0%-os hozamon 2019-2022 között."
Figyeld meg itt az lesz kijonnek egy a mostaninal joval alacsonyabb celarfolyammal.Kozben pedig szet shortoljak majd a papirt a stopokat meg kiutik.Aztan begyujtenek szep mennyisegeket.
Igen reszben igaz de ott mar van egy celarfolyam ami persze joval alularazott.De az alatt tartjak mint tudjuk folyamatos lefele moderalassal. Viszont ott volt egy kivalo gyj es az akviziciok jelentosen befolyasolni fogjak az arfolyamot. Itt App-nal pedig ujjabb ingatlanok vagy irodahazak vasarlasa lendithetne az arfoyamon. Viszont meg nem tudjuk a Concorde mivel fog elojonni celarfolyam stb.....en jot toluk nem varok.
Lehet épp a H1 miatt kérik visszatartani a jelentést. Ha július elején jön ki egy a jelenleginél alacsonyabb célár, lesz még 6 hónap hogy az év végéig helyreálljon az árfolyam, és ezt ezen időszak alatt fundával, új hírekkel is tudják támogatni.
Igen de ki az aki most venne?A kisbufik mar ki vannak tomve rogyasig a Ner csapat tele van.Kulfoldi penz nem jon a BET-re inkabb vonjak kifele. A forint meg wc-papir lesz lassan szoval a helyzet olyan amilyen.
(UP)PENINN