De mehet egybe az Opi meg a Konzum, csak azt nem hiszem, hogy mind az öt részvény mondjuk 698 forintot érjen egy adott időben. Az, hogy az egyik 500 a másik 800, az nem okozhat semmilyen problémát.
Múlt héten volt egy olyan várakozásom, hogy a félév zárásra bedobnak valami hírt és vissza rallyztatják az appot 700ra, ami az év végi záró volt. Így a Konzumnak nem lenne átértékelésből származó vesztesége a H1 jelentésben. Még van 3 napjuk.... ami nektek jó, nekem is jó, egy a csónak, egy az érdek. :)
Nem gondolnád egy holding alá az egész hóbeleblancot, ugye? Elég merész. De ML-nél sosem lehet tudni. majd meglátjuk. Megmagyarázná, miért dekkol mindenki egy szinten. Mert az opus/konzum apport miatt miért is van ledugózva az app? vagy a cig???És ahogy elnézem, a 4iG is. (Jó, az más eset, mert még a kötelező ajánlattétel megy. Akkor az app is le volt dugózva, de pl. a cig nem...)
Értelmetlen és kivitelezhetetlen is lenne. De azt könnyen el tudom képzelni, hogy azt mondják mozogjon mindegyik részvényünk egy 300 és 1000 közötti sávban.
A lakást fel, az agyamat le :) A kedvencem a matekzseni sitthordó fiú volt, aki felháborodva közölte velem, hogy mások ezt a munkát 1500 Ft-os órabérért csinálják. Én is szivesen adok annyit - válaszoltam -, de eddig 2000-et fizettem... :)))) Még mindig 611.
ja, a lényeget lehagytam, hogy miért is gondolkodtam el ezen. A GVH milyen hirtelen megadta az engedélyt a 4iG-re. És másnap be is jelentették a splittelést. Mi meg több mint fél évet vártunk. Hányszor átszámoltuk, meg kategoriát váltottunk, hogy a jog szerint még időben legyen. Itt a fórumon.
Utolsó kötésár
611
Utolsó kötés
20
Kötés ideje
10:38:43 Ti hogy látjátok ezt a sok splittelést? Nem írtam eddig, mert nagyon elvetemült ötletnek tűnik. Meg értelme se sok van, hisz különböző árfolyamú papírokat ugyanúgy össze lehetne vonni. Egyre több fórumban ezen dilemmáznak. De most a 4iG is splittelni fog. Lehet,hogy az összes papírt 600-700 körülire hoznak? (Ez mondjuk a CIG-nek jó lehetne. :D )
Én pártatlanul állítom, hogy párlat nélkül páratlanul, pártában maradnának a lányok. Páros ujjú patás legyek, ha ma nem 620 fölött zárunk! :) Mindjárt találkozom a villanyszerelővel. Kiváncsi vagyok, hogy a "kinek van több foga?" versenyben hogy fog szerepelni? Bármely egyjegyű páratlan számmal átvenné a vezetést... :) R: 611
A ruppótlan baromja most 30 darabot lopott ki a nagyanyja éjjeliszekrényéből és borított vele. Akkor már csináld rendesen és önts egy nagyot! Jaaa, hogy ahhoz két egyforma forintod nincs :D :D
(UP)PENINN