JP!!!Hát ez az equitas!!!!
Kaptam manit nyakig econetben ülve is!!!Multhéten végig ilyen 20-30ezer huf volt kpban és 1,5-2millákat pörgettem TDT-en.... Ez aPETI kéremszépen!Álom határok nélkül!!!
Király ez a rendszer!!!Ha egy évvel hamarabb tettem volna meg ezt a lépést... anyukám... hol járnék...
Lau!Volt valami karácsonyi ajándék eqiseknek???Én semmit nem kaptam az ebrokertől... illetve de... csak nem hinném hogy ilyen rossz lettem volna... :)
:))))
két féle ember tipus van azok közt is akik átmennek a piros jelzés ellenére a zebrán:
1- kisutcában, körbenézve, a forgalmat nem akadályozva körültekintően, a biztonságára figyelve teszi ezt
2-a másik képes átszaladni az m3as kivezető szakaszán is... ez inkább orosz rulet... :)))
Hát kb igy fogalmaznék...
Mult héten sima 1guriga a rendszer miatt és nem is dt volt... el tudod képzelni 5szörös tőkeátételel???
Neverforgetit!
Nem az lehet a gond, mert akkor az valoban gond, mert tele vagy csupa B ketegorias papirral? Ilyenkor nem szokott adni gyorshitelt az ebroki.
Valóban csak napon belül Technikai Day Trade- del lehet shortolni és nem minden papírral, csak a nagyobb forgalmúakkal. Az "info" fülre kattintva a PETI-ben az aktuális papír egyéb infoja mellet ez is megtalálható.
Azt irja :"Nincs elegendő értékpapírja az eladáshoz" felhasználható egyenleg 0 db..
Esetleg az lehet a baj, hogy tőkeszámla kéne, nekem meg csak értékpapírszámlám van?
TIPPSAROK