nem tőletek hallom előszőr...Ellenben én csak olyat csinálok amit jól tudok csinálni... ezt viszont nem tudnám jól csinálni... nem annyira jól mint az eqi...
Mondom nekik kéne valahogy beolvadni egy komolyabb bankba... Sőt a raiffiba!!!Bazi jó a ő netbankos platformjuk is... Összekéne hozni ezt a két céget... :)))
Raiffeisenn Equitas Broker
Még a neve is jól cseng!Az ember fia végre kapna egy megbizhato rendszert egy megbizható háttérrel!!!
Törölt felhasználó2006. 01. 20. 13:19
Gyerekek!!! A PETI-ben nem lehet shortolni???? Vagyis ha van x összegem, nem kezdhetem úgy hogy eladok??
Persze , hogy olvastam.Orultem is neki. De tudod mi a rossz benne meg +. az hogy amig volt a lassubb verzio, addig legalabb ha az arfolyam elhuzott a kin keservbe, legalabb vissztudtad vonni a megbizast. Most ?! Kiirjak teljesult, oszt varjad amig meg is kapod :-))
Bp-kem 5 ev mulva brokerceget kell csinalnink.
Köszi Zsosz!
Jó bornak nem kell cégér!,- tartja a mondás, de bizony kell az! (Mellesleg én abból csak további lelkierőt merítek, ha minél többen visszajeleznek).
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy amennyiben a megbízásainak státuszánál "lezárás alatt" (megbízás esetén) vagy "feldolgozás alatt" (módosítás, visszavonás) megjegyzés jelenik meg, akkor a Budapesti Értéktőzsde visszaigazolta, hogy az adott megbízás teljesült, módosult vagy visszavonásra került, de még feldolgozás alatt van (számlavezető rendszerünkben vagy a tőzsde rendszerében). Ilyen esetben az eBroker kereskedési rendszere már nem engedi módosítani visszavonni az érintett megbízást.
A Budapesti Értéktőzsde egyfelől státuszváltozásokat, másfelől pedig kötéseket, módosult megbízásokat, visszavonásokat igazol vissza, amelyek - adott esetben - időben eltérhetnek. A megbízások fentiekben részletezett kezelését azért vezettük be, hogy Ügyfeleink már a státuszváltozásokról is értesüljenek, és így hamarabb tájékozódhassanak a megbízások kimeneteléről.
Leforditom!Ennek az a lényege hogy eddig ugye órákat kellett várni mire a megbizásodról megtudhattad hogy teljesult e:pl egy otp vételt kiadtál 9:10kor 7500ra és mivel délben még nem jott a visszajelzés hogy a megbizás teljesult, mérgesen nézted a 7600at, majd mikor egy orával később 7350re leöntött OTP árfolyaát észrevetted boldogan megnyugodva nyugtáztad hogy nem teljesult a vételed ugy sem ezért semmi gond... aztán reggel a portfoliodban ott volt az otp... :))) Na hát ezentul sem adhatod el ha elkezd zuhanni, csak legalább nem ugy fexel le hogy nem teljesult a vétel... :)
Szia Tancs!
A reklám kedvéért beírom: a táblázatodra hagyatkozva ma vettem az Egis-ből.
Csúnyán támasztani igyekszik vki 25K-nál, de szvsz szorgosan gyűjtöget alatta.Amíg adják veszi, aztán léphet feljebb újra 1-2 szintet a táblázatodon.Remélem nemsokára már támasz lesz a 25170!
...s Ők nem a mi kölkeink?? :-))))
Bp! Egy a lényeg, hogy teljes mértékben értsétek a lényegét. Magyarán: az én teóriám szerint a mintaszakaszok alábontása után kapott értékek "merevek", ellentétben a "tologatós" fiboval, viszont hosszútávon is jól működnek.
Barni!
Megmertem volna en mondani ezt neked a szemedbe is :-)))
Van egy-ket megbizasom nekem is , de lassan vissza fujot fuvok, a brokim meg dolgozzon ha meg akar elni.
Az tuti, hogy hanyatt esnél. :o)
Ekkora üzletszámnál, tutira beléptél forgalom szempontjából a milliárdos tartományba. :o) Akár kezet is csókolhatnának neked. :o) :o) :o)
Aztán meg nem győznél utána kezet mosni. :o) :o) :o)
Nekem is kb 500 körüli megbízásom lehetett, 4000 az komoly...
Forgalomban olyan 260 millió (:) jól néz ki, miközben alig volt 1 millánál több a legtöbb pénz a számlámon...), és az EQ-t gazdagítottam kb. 800 ezerrel... :( És még el sem mentem a karácsonyi ajándékomért... :) Na, ezekutén kettők kérek!! :)
TIPPSAROK