visszatérve a kérdésedre az ebroker rendszerén még ez ebriokeresek sem igazodnak el, akkor én honnan tudjam hogy mennyit vontak le összesen a számlámról!!!Efektive mennyi volt a költség az elmult egy évben... nem olyan mint az equitas... Bár mult pénteken azt mondták szeretnének egy ilyen opciot ők is a lekérdezésekbe, de szvsz ugy se merik megcsinálni... van egy olyan érzésem hogy ha meglátnám azt a számot konkrétan- már hogy mennyit szedtek le tolem megbizási dijakbol és egyebek az elmult évben szvsz minimum hanyat esnék...
Előre is köszi!
Most kimondottan fontos a dolog, bár reményeim szerint a portfoliom nagyobb hányadát képező Foti addig elmehet(ne).Dehát ott a többi kis "snájdig" pappeer, mint eco,humi,phyl,syn,raba és jön a gyors-szezon.
Persze a brokim tavaly mar az egeret ragta duheben , hogy nem muszlim, mert legszivesebben legalabb 5 not tartott volna maganak, az en penzemen.
Bp, szerintem shortold meg te is a brokeredet.
Eqinél én ebrokinál a broki, ellen ebrokival ha nem lettek volna problémáim akkor torony magasan én igaz ezzel toltam volna a brokert is...
akkor 4000kötés az még sem kevés???
Végülis csak azért kérdeztem mert hátha kevés és ezért nem vesznek komolyan az ebrokernél...
Uhh msot modnták a tv-ben hogy a ruszkiknál most van a legmelegebb minusz 31 fok!!1927óta nem volt ilyen hideg
hétvégére ide is minusz 10-eekt jósolnak
TIPPSAROK