Az illetékes román cégbíróság 2005. december 22-én bejegyezte az OTP Garancia Biztosító Rt. tulajdonszerzését és 3,7 millió euró összegű tőkeemelését az ASIGURAREA CECCAR-ROMAS SA biztosító társaságban, mely jegyzett tőkéje így 16.698.100 RON, a Garancia Biztosító Rt. részesedése pedig 99,20% lett.
Biztos figyelte a japcsi eseményeket meg ámerikát is... jól jönne nekem is egy ilyen eagle-eye. Melyik cégnél vagy és ki a brokid? (jöhet privibe is: marvin28@freemail.hu)
arra azért figyelj oda, hogy erre kb. 1/2 esélye volt, de még inkább több. nem minden tippje fog így bejönni - nem biztos, hogy mindet meg kell lépni. mindenképp gondolj utána szvsz annak, amit mond.
Sopronman: Sztem a mol tovább is mehet, küszöbön egy újabb olaj(os)tépés. Ha le is ül holnap pihenni, később még téphetik. Holnapi oldalazást sem könyvelném még el: 19 mrd mol vétel nem kispályásokra vall, akik 22k felett semmi szín alatt nem vennének. Van még bő 1 órájuk, hogy vegyenek, és már most 22k. Kell nekik a tétel, és kész. A gazpromot jobban tépték, de ott a méret és a monopolhelyzet volt a lényeg. (Nem irigylem a shortosokat.) Akiknek elég volt ennyi nyerő (longosok), most szépen elhajigálják. Decemberben-januárban jót fogtam 2x is az OTP longokon, mert egy-két pihizős nap nem érdekelt, és végül 7,6k felett zártam – tanulság: ha vmi felfelé tör, és a forgalom se rossz, ülj rajta nyugisan. 20-25 mrd feletti forgalom meglesz zárásra a molban, ilyen már rég volt önkötés nélkül. Ráadásul alig korrigáltuk túl a tegnapi parát – olyan, mintha ma +100ban lennénk kb. , csak közben gazdát cserélt pár részvény :) Akik bef..tak a nemzetközi hangulattól tegnap, talán ma már vissza is vették a Nikkei/Topix +3% közeli emelkedését + EU-tőzsdék optimizmusát megneszelve. Ha meg nem, úgy a jó, mert még visszavehetik :)
Januáreffektus van, meg egy pesszimista évvégét tudhatunk magunk mögött => optimizmus. Sztem ennek csakis örülni lehet, mert annál nagyobb lesz a maci, ha eljő. (majd ha kis forgalommal új csúcsra megyünk meg ilyenek)
Addig is hadd nyerjenek azok is, akik nem tudnak shortolni (egyedi papírt elég kevés brokinál lehet, még kevesebbnél normális kondik mellett).
1előre 36 mrd forgalom mellett se vagyunk hűdenagy pluszban a para előttihez képest. Sztem a parában kellett longolni, de talán még most se késő. /mondjuk nem nagyon tenném, de én nyúl vagyok :) /
Sztem inkább a Fotiban lesz egy korrekció (bár ezt lehet inkább csak remélem :)
Hivatkozási szám: BK-017k/2006 Rendkívüli tájékoztatás Az ASIGURAREA CECCAR-ROMAS SA részvény-adásvételi
tranzakciója lezárult
Az OTP Bank tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy az illetékes román cégbíróság 2005. december 22-én bejegyezte az OTP Garancia Biztosító Rt. tulajdonszerzését és 3,7 millió euró összegű tőkeemelését az ASIGURAREA CECCAR-ROMAS SA biztosító társaságban, mely jegyzett tőkéje így 16.698.100 RON, a Garancia Biztosító Rt. részesedése pedig 99,20% lett. Budapest, 2006. január 19. OTP Bank Rt.
TIPPSAROK