Az alapok se rosszak csak ügyes kell csinálni.
Kötvényt felejtsd el, hazai, nemzetközi részvényt és alapok alapját időben és portfólióban is mixeld, a rossz időket meg dekkold a pénzpiaciban. Az is hoz annyit mint egy bankbetét. De ha semmit nem csinálsz, és mákod van, akkor hozott egy hazai részvényalap tavaly 35-40 %-ot. Nekem eddig 4,5 hónap alatt tiszta 17 %. Nem egy Humet, de az ágycihánál meg a bankbetétnél jóval több, és ráadásul állandóan likvid lehetsz. Ui.: ha halvérű vagy akkor nyomathatod az ingatlan alapot is, de ahhoz 1 évig nem nyúlhatsz. Egy-egy bankban több 100 milliárdért tartanék ilyenben pénzt a "birkák". Igaz az otp-nek is odaadják 5 %-ért:-)
na jo inkabb cancel....;) komoly valaszok...ne felj van meg 6800 környekeröl...;) 12:31 equitas: enyhe koreekcio...ahogy vesszük, maramelyik papirban ;))
Pl. En most hagyom abba masodszor:-)) Kaptam Humetet + Ecot:-(
Szerencsere csak kis let toltam bele. Az mar ecotol megszabadultam.
Nem is kifejezetten ezert hagyom abba. Ez várható volt. (Az viszont erdekes, hogy ilyenkor meg kiszallni nem tud az ember az also limit miatt.)
Hanem inkabb azert, mert a bluek-kal is csak vesziteni tudtam, aranytalanul nagy idoráforditassal, überbull idejen ...
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy profi tanácsot kérnék valakitől, akinek természetesen ezt meg is hálálnám, és persze ezt pénz formába gondoltam. Kezdem unni a bukásokat, meg azt, hogy mindig a végét fogom csak meg mindennek. Ha valakit érdekel a szemesi@citromail.hu ra várnám az ajánlatokat, illetve az igényeket.
MIndenesetre mind a 4 rally papír halad a -os limit felé, amit el is fognak érni ma szerintem :)))
De holnapra leszek kíváncsi, hogy a Humeten kívül ki megy még holnap is -20%-ot :)))
TIPPSAROK