Volt aki 2005 december végére várta ennyire. Iszonyú kicsi a közkézhányad, az a kérdés hogy a két nagynak mi vele a szándéka (Orosz-MOL), mert 100 milkával már ki lehetne akasztani.
Törölt felhasználó2006. 01. 09. 13:01
Titkos favoritom bezsákoltam amit lehet.
Mert szvsz a legjobb osztalékfizetõ papír lesz,õszre 8-9kra várom.
Szerintem annyit elég nagy valószínűséggel el fog érni. Egy hónapon belül mindenképp el kéne érnie, mert aztán nagy idegességek jönnek a választásig.
Állj be 5900-re, annyit nyugodtan reppenhet hirtelenjében; mostanában azt is felrántják, ami sose volt életképes, úgyhogy előbb-utóbb a TVK műsorra kerül, mondván abban még nem volt meg a bull.
De mivel ilyen lemaradósat játszik, ezért azon az eljövő ominózus húzáson túl akkor se tartanám, ha most sziklaszilárd és hosszú bullra kéne számítani, merthogy lemaradó.
De mielőtt nagyon komolyan veszel, közlöm, hogy egyszer már brillíroztam a TVK-jóslással (4800-nál azt írtam valakinek, hogy adja el és egy héten belül valami 5500 lett az árfolyam). Úgyhogy tévedés joga fenntartva.
:o)
ARP, Barnus!
Mindkettőtöknek (Sőt! A piacnak is! :-))) igaza van, de én ma rosszul teljesítettem, mert két long pozi felvétele múlott - úgymond - a szerencsétlenségen, így már csak drukkolok Nektek.
A gyöngyszem nem ez volt! Még jó fél évvel ezelőtt beszélgetünk. ... Tudod a trendről, bullról meg a korrekcióról.Na meg munkádról a a másikon a chartcenterren!. Az már valami.:)) Egyébként , hogy magam is fényezem.: Akkor kardoskodtam, hogy egy tiszteséges korrekció kell a bullhoz!. Bár őszintén szólva ekkorára azért nem gondoltam.
TIPPSAROK