Engem leallitani nem is ajanlatos, (foleg most hogy egy sor van mar bennem ugy hirtelen :-))) ...) egyszer meg ott lesz a Deak F.8-al szmebe az a szobor!!
sőr?Bor?valoszinu... jo kis 70fokos házi pálinka vagy whiski... erre nem lehet gyengét inni... ez nagyon kemény... álitom econet 86ra zár vissza vaze... köszi ebroki! 350000huf... miaz vaze a titkárnők többet keresnek mi?jo nekik... én kétkézzel kerestem meg minden forintot amit rátok biztam vaze... francba
Tancs akkro minden elismerésem, azt eddig is tudtam, hogy nagy tapasztalattal rendelkezel, de arról lövésem se volt, hogy rajzolgattál is meg minden!Ha még megvannak egyszer elhozhatnád őket konferenciára szerintem mindenkit érdekelne, hoyg hoygan is rajzoltad meg meg minden ugy cakkummpakk!!
Tancs mennyit irunk?64?65???Azért akkor rangetegen tudtak magukat xarrá keresni... a tőzsde kb olyan volt mint karácsony ota a humet... a mai nap meg a 98... Ezel nem a tudásodbol akartam lefaragni, mert az tisztelem, inkább vigaszdijként irtam a lett mit elbukni ra... te legalább nem ugrottál le az erzsébethidról! szerencsénkre!
Cst!
Kvház, presszó, mindegy, de még ehhez jön, hogy az első kis táblázatomat - PC híján - kézzel számolgattam, mi több: az első chartjaim is kézzel, naponta vezetgetve készültek. (Hmmmm Mégis akkor kerestem legjobban, de legalább lett mit elbukni :-(((( ).
TIPPSAROK