Cirmoscicu!
1 lehetséges forgatókönyv: a hír bejelentése után leverik az indexet, majd a végén pluszban zárunk, mert van hová fejlődnünk, és végre is hajtjuk az ajánlásokat (végtére is: tudunk jobbat?).
Holnapra kilátásba van helyezve Magyarorszagnak egy kis rovó az EU-tól. Ez milyen hatással lehet szerintetek holnap papírilag? A mai szüttyögés a nagyokban esetleg ennek is betudható. Bár én úgy tudom, hogy csak egy nyolc hónapos határidőt adnak az új terv felvázolásához.
Amúgy nem volt egy semmi nap ez!
Hú ez nem semmi amit ebroki művelt ma velem!
Kb 30 perc alatt tudtam módosítani az ajánlatokat,amik addigra nem értrek semmit mivel már teljesen máshol jártak az árfolyamok!Ilyenkot módosítás de az is kb 30 perc mert közben még 3 szor "művelet megszakadt!"
Grrrr!
hát tancsbá ha jol emléxem tudsz latinul... inomkéne pátrisz engem anyám talicskán visz... vagy hogy is van... hajoj le egy marik fodért az dobd a koporsomra... :(
Na eddig a bluek közül csak a ricsben látok most éppen a vége előtt fél órávail pozitív elmozdulást. Persze lehet, hogy az utolsó percben megint felcsalják őket, de a megállapításaim szvsz nagyjából ülnek.
A nagy favoritok közül a HUMET és a NABI megsemmisítő erejű K.O.-val lett padlóra küldve, a kisebb reménységek (PHYL, ECO) viszont a nagy pofonok után is még talpon vannak, bár erződik rajtuk, hogy bennük van még az ütés. Hősiesen küzdenek, ezer sebből vérezve.
Ejnye bejnye, azért a Huemt kidurranásából a bluekra bármiylen megjegyzést tenni nem egy átgondolt és valós dolog. Milyen maci? A kicsik beesése nem fogja az index irányát megváltoztatni, mert az beb@szna rendesen
BP!
Most olyan jól esne még magamnak is, ha tudnék Neked vmi okosat, bölcset, megnyugtatót mondani, amit Te nem tudsz, de csak szokványos, ismert gondolatok jutnak az eszembe. Azt is tudod, hogy mindannyian átéltünk ilyet már, s aki még nem, az se bízzon benne vakon, tuti, hogy ők is belefutnak egyszer (2x,3x?) efféle helyzetbe.
Sajnálom!
Törölt felhasználó2006. 01. 10. 16:04
Holnap javít a medve.
Amerika már most -0,4 %-on, Humet lufik kidurrantak, forint gyengül, tehát OTP is szvsz fog (nemcsak ezért), brüsszeli intés holnap, nyugat-eu tőzsdék ma is -0,5-0,7 már, gyógyszer papírok talán már kicsit túlértékeltek, bár ezt bizton nem merem állítani.
Nekem ennek így együtt maciszaga van, ha nem is vérmedve.
TIPPSAROK