No, akkor Fecónak és Körtének egy jó kis felfelé történő, és behaló kitörést kívánok a Jótündértől! (meg persze a longokat is le kéne zárni, utána meg jóóót shortolni :)
Bár OTP-t kivágtam, mégis bosszantott, hogy -40-en zárt. Köccsööögg. Lemanipula megvolt? Nem is figyeltem.
A MOL-t én magam jónak láttam, a Bobolcsai szalonban is kapott egy ötös alát. Tartom 20.800-as stoppal. Ennél többet nem tudok most mondani róla - nincs több időm.
Még annyit a BUX-ról, hogy összeségében szükséges lenne egy 22.000 körüli korrekció. Ha ez most kimarad az nagy gáz lenne középtávra - mert abból egy olyan begyorsuló felfelé behaló kitörés jönne, aminek nagyobb méretű esés lehetne a vége.
A mostani nagyobb - cirka 1000 pont körüli esést nem tartom valószínűnek az előbb említett megeufória kialakulása nélkül
OTP mostmár leállhat, még a MOL menjen jó sokat felfelé meg a Ricsi. OMV ATH-n, kérek ilyet MOL-ban is :) ha már a Ricsis kívánságomat nem teljesítetted :) No és a MTcom meg a Gazprom is rakétázzon felfelé, a Fotex nagyvevő meg nyalja ki, mert már megint lemaradtam :(
Köszi.
Törölt felhasználó2006. 01. 12. 08:11
Farkas Róbert (a Takarékbank részvény kereskedési igazgatója) úgy látja, hogy a hét hátralévő részében tovább esik a BUX, mivel elindul a profit realizálás. A szakértő 500-1.000 pontos esést sem tart kizártnak.
Szia ARP!
Ha találkozol Bobolcsai Úrral légyszíves mond meg neki, hogy a
véleményére volnék kiváncsi:
laikus szemmel azt gondolom hogy:
-az OTP eltököl még pár napig 7550 és 7700 között, akit nem érdekelnek, (vagy/és nincs meg hozzá a tudás/idő) a 200.-Ft-os DT longok,shortok az most ne foglalkozzon vele.
-viszont a MOL-on cca. 1 hét alatt részvényenként talán lehet egy 1000.-Ft fogni, ami 4,5%
Talán igazad is van. Sokan nagy tanulópénzt fizettek, és ahogy látom a beírásokat, sokan a következő alkalommal is meg fogják fizetni ezt, ugyanezért a leckéért.
Én is kis speki vagyok ,és van egy kis "sajnálat" érzésem.
Na mindegy. Kemény világ ez.
Basszus mennyi minden történik, én meg nem tudom elolvasni múlt péntek óta a beírásokat, mert melózni kell! Az év legizgalmasabb napjairól maradtam le...!
Nem tudom!
Én mindenképp úgy terveztem ma ,hogy reggel fölhajtják 43k ig,ott eladok (el is adtam)! :)
majd mínuszban zár ,(ez még nem biztos,meglátjuk ,csak azt írom le ahogy láttam.)Legalább résig visszanéz,persze nem ma :)
Ott visszaveszem és hajtom tovább a csillagos égig,vagy ameddig megy :)
Törölt felhasználó2006. 01. 11. 14:41
Szerintetek van meg ma a ricsiben 1% ????
szvsz maaa mar nem megy feljebb:(((
TIPPSAROK