köszönjük :O)
amúgy ha eljönnél egy Konferenciára, láthatnád, hogy mi a korösszetétel... - azért nincs külön gyereksarok, és még senkitől sem kérdezték meg, hogy fogyaszthat-e már alkoholt :))
Humet - átbújás van humi bőrbe, nem tudjuk mennyit fog érni az új tőzsdei képződmény. Tény 140 Ft-nél 2 milliárdra van kapitalizálva. Még így infó nélkül is eltulzottnak tűnik.
Econet - van benne belső érték, ez még mehet mielőtt lufiváválik.
NABI - nem nagyon ismerem, de ha tényleg Lucent típusú grafikonná válik - akkor valahol 300 Ft alatt meg kell állnia, majd liftezni a speki hullámzástól hajtva. De tényleg nem ismerem
wedge grat... ki tudtál ugrani 148 -n ? Igaz nekem csak 104 -ről volt de sikerült az öntés elejébe beleadni... huhh ez jobb volt mint egy menet a ciklonon :)))
Köszönöm a véleményeteket. Kiszáltam délelőtt a Mol-ból is nem is kis haszonnal, de még tavaly vettem novemberben. Kiváncsi vagyok mi lesz a piac. Bár most nem mernék venni Mol-t.
Na a ma délelőtti orosz nyitás se kutya.
Japán és Kelet-közép-Európa is tud szép, bikás (meg persze medvés) kilengéseket mutatni.
A mai délelőtt után lehet, hogy az orosz medve után az orosz bika is híres lesz. Sajna az általam keddre várt bux szárnyalás 1 nappal korábban jött, de az orosz bika talán kárpótol. Lehetne 3-4 ilyen napjuk:-)
hát volt néhány.
itt is megismétlem: nagyon vigyázzatok a beszállással, mert a mínuszos limiten ugyanúgy ki tud akadni, és napokig nem tudjátok majd eladni!
TIPPSAROK