Na, Gardenijjja limittel felfüggesztve. Hát, beájulok, esküszöm.
Van egy olyan érzésem, hogy ez az egész kisparírrallis hurráoptimizmus a humet szárnyalásában gyökerezik. Valahogy ennek láttán sokan elkezdtek reménykedni bennük. :))
Milyen ellenőr???? :)))
Hétköznapokon meg éljen a Széchenyi! Legjobb levezetése a stressze napoknak, és este 10-kor az ulmann Mónikás kikisérő szám fergeteges :) amúgy plussz jó ha tud az ember ellenőri bérlettel flangálni :DDD
Én a Zalakarosi Men Dan-t szeretem. 4 csillagos szálloda fürdője, halál kultúrált és 2500/kopf (és este 9-ig van) Ráadásul a pincérsráccal leegyeztettük, hogy negyed áron kajáljunk este :)))
NABI? :)))
Humet kategóriás, csak most még erősebbnek tűnik. én távol maradtam tőle. Ha valaki nem ül benne az elejétől, annak nagyon szerencsésnek kell lennie, hogy egy ilyen hegymenetre felpattanva jól járjon.
Sziasztok!
Guten Morgen Wedge! :))))
Köszönet az elemzésért.
Ezeknek a kispapíroknak semmi sem elég. Már azt az ótvar csipkét is elkezdték venni. Csak tudnám miért! Igaz nem bánom, mert van egy beragadt minipakkom nyárról. A nagyok meg csak kókadoznak. Nem annyira jó. :(
Nagysanya!
.
A Német piac szerintem nagyon jó, és lesz is.
Nekem onnan a biztosítók a kedvenceim, de a bankok is jók. A Salzgitter az tényleg egy nagyon ügyes kis papír, év elején lehet benne majd még egy-két jó hét.
TIPPSAROK