Wedge!
Örülök, hogy néha benézel, ilyenkor végre újra a régi fényében kezd ragyogni a topic..
Én december eleje óta a német piacban csücsülök, s lassan realizálom az eddigi nyereséget. Tudom, hogy most nemigazán vagy teljesen képben, de a német piacot sem kíséred figyelemmel? Egyszer még beszéltünk közös kedvencünkről a Salzgitterről, ami csodát produkált decemberben. Most ugyan némi realizáció folyik benne, de én bízok benne továbbra is. Te hogy látod? A Deutsche Boerse viszont nem azt nyújtja, amit vártunk tőle. Van még Deutscge Bankom, Commerzbankom, s Allianzom. Kíváncsi lennék a véleményedre. Most, hogy lent van az Euro ára érdemes lenne még valamit vennem, a forint - szerintem várható- gyengülésére is játszva...
hova szoktál járni ázni????Voltam kiscsaláddal az esztergomi aquaszigeten... de gagyi vaze.... qva drága és nagyon xar... 6500/koponya, a 36 fokos termál viz jo ha 25 volt... a belső... mert hogy vannak kulso medencék is arra is 36fok van ráirva de 4-5foknál nem lehet több.... négyen ott hagytunk egy valag pénzt de naggyon nem érte meg... esztergomi fürdő kerulendő!!!!
Szia Wedge.Mi ez anagy visszafogottsag nalad? Tan most is 70 fokos vizben puhulsz !?
Humeteknel bontakozik a hintalintapalintalintipantalintazas. kell nehany fogas belole.Tehat irany a humet vadaszat.
Számomra az fhb teljesen másképp viselkedik mint vártam.Én legalább 1400-1410 ig vártam leszüttyögni(ott bent is álltam vételen)de kikapták ! :(( Van ilyen!
Csodálatos viszont a matyi! :)) Ahogy 1000 fölé került !
Szuper fiatalok és házi papucsus öregek .
Kérdésem. Van Antennám (bőven) , nem ajánlottam fel.Mostantól nem lehet kiszórítani ?, lásd 2006.január1-től élő rendelkezést. Ügyvédem is átolvasta , azt mondta per pillanat nem érti, ebben az ügyben mi a hatályosélő törvény , de szerinte a PM sem.
TIPPSAROK