Topiknyitó: lehoka 2007. 03. 07. 16:00

TIPPSAROK  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 01. 06. 08:20
Előzmény: #52413  Törölt felhasználó
MA KÖNNYEBB LEGYEN AZ INFÓKAT MEGTALÁLNI:

1. KATT előzmény - visz WEDGE elemzéshez

2. Katt link - az visz Bobolcsai B topik elemzéshez link

Törölt felhasználó 2006. 01. 06. 08:16
Kedves Wedge

Konkrétan melyik az a két kegyetlenül túlvett papír?
Köszönettel
Törölt felhasználó 2006. 01. 06. 07:47
Előzmény: #52417  prfecó
HALI FECÓ, HALI WEDGE!

Dehogy vettem 19-en, azt gondoltam Wedge vett, de csak jót nevettünk, mert ő se ott vett.

Mindjárt írkálok még valamit.
prfecó 2006. 01. 06. 07:44
Köszönöm magamnak , ARP-nak és mindenkinek , hogy visszacsalogattuk a 1 évre elmentet. Sőt két év volt 2005 vége és 2006 eleje.

Jó kis elemzés, remélem most már folyamatos leszel W1guru. Ricsit én is szeretni fogom, OTp-t meg egyedelileg is shortolom, év végére eldől , kinek van igaza.

Humet. Hát ott van " CJ mester" az biztos. Arp Te is vettél 19-n , mert akkor gratula.
Törölt felhasználó 2006. 01. 06. 07:39
Bravo Wedge!

Köszi, ez az elemzés nagyon jól esett.
A topic ezzel az írással végre ismét emelkedő színvonalat mutat a sok gügyögés, "remegő kezű spekizés" és "kisbüfögtető" után.
Az a stílus talán a chat.hu sulinetes tinik által uralt világába lenne való.
Wedge csak így tovább!!! Ez a pénteki elemzés most váratlanul, de jól jött. Csak hétfőre vártalak, hisz legtöbbször akkor adsz heti prognózist, de Isten áládsa valamennyi írásod. KÖSZÖNÖM!!!
Törölt felhasználó 2006. 01. 06. 07:05
Előzmény: #52411  Törölt felhasználó
Jó reggelt, Sziasztok!
Koistvan! Szvsz első cél inkább a 22800 (a gap down alja). A 21450 tulajdonképp nem is különbség a tegnapi napot nézve (vagy Te mára értetted? Én időben (napra) nem mondanék semmit most)
W1! Köszi az áttekintést,- látom már, hogy nem csak én hajtogatom, hogy bizony long ez még , akárhogy is csűrik, csavarják.
(Ma nem leszek itthon)
Törölt felhasználó 2006. 01. 06. 05:36
Na most megyek aludni, nem tudom, hogy nyitásra visszaérek-e, de mindent megteszek :)))
(ja és nem két papír túlvett, hanem egy-két papír :)))
Törölt felhasználó 2006. 01. 06. 05:30
Jó hajnalokat kívánok!
.
Na vetek egy rövid pillantást a piacra, de ezért most nem vállalok felelősséget, mert már régen nem jártam erre fele! (de azért áttekintem egy kicsit)
.
Szóval:
.
Úgy tűnik, hogy az újév kisebb optimizmust hozott a kicsike kis piacunkra, aminek azért örülök :) Ami külföldről mindenféleképpen pozitívum, az az, hogy a CEE (Central European Equities) kifejezetten megindult felfelé viszonylag komolyabb forgalommal ami feledhetteti az év végi gyengélkedését a régiónak ezáltal a magyar piacnak is. Na ez egy pozitív jel.
A következő, hogy az olajszektor megint elkezdett jól teljesíteni kint, az OIH majdnem all time high, és a régió előszeretettel követi a kinti olajszektort! Ezt amúgy szerintem most hosszú távon is mindenképpen érdemes lesz követni, mert viszonylag könnyen lehet belőle előre következtetéseket levonni, vagy elképzeléseket alátámasztani vele.
.
Na mindegy piacról most ennyit, nézzünk meg egy két papírt:

Bchem: szép a mozgók felett, de 2450-nél igen kemény ellenállása van, viszont a felett csak 2650 lesz ellenállás.
.
Egis: Viszonylag szépen viselkedik, hogyha ebből a zászló végén létrejött szűkülésből határozottan giga forgalommal ki tud törni felfele, akkor elvileg a 30k alatt kicsivel kéne majd megpihennie, ami azért keményen hangzik, de nem lehetetlen! (bár nem hinném:)
.
FHB: NAGYON SZÉP volt az elmúlt 2 napos vágta amit levágott, mozgókon átgázolt, ellenállást 1550 jelenthet, de azért meglepődnék ha első slungra el menne addig. Elárulom, hogy titokban kinéztem tegnap magamnak egy próba DT-re, de szvsz szépet fogok vele bukni:)
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy ami vételi order ami ide eltolta, az a szokásos 3 napos vételi-e, mert ha igen akkor ma ugyanúgy téphetnék tovább! (Na én ma erre spekizek) SPEKI NAGY BETŰVEL, mert egy perc alatt viszzahullhat a 200 naposra, ami 1410 környékén van!!! (TDT-vel azért az tud fájni)
.
Fotex: Ilyen papírokkal nem szoktam foglalkozni, de ez most elég feltünően elakadt. Ma simán benne van, hogy 350-ig visszaverik.
.
MOL: OIH megpróbálta az új csúcsokat, de tegnap azért kapott egyet. Ez talán a MOL-ra sem lesz a legpozitívabb hatással. Szerintem van most jobb papír is a piacunkon.

Mtel: Az amit összeökörködtek vele a végén az egy vicc volt. Aki eladott annak gratula, szerintem ez mintha mise történt volna fogja folytatni a kereskedést 1000 alatt. Persze, ha van benne hír az más tészta, de ez a tegnapi nem adhat komoly bázist a döntéseinkhez… Nap közban visszajöhet 1000 fölé, de nem azért mert tegnap 30-on zárt.
.
OTP: Na szép….. Ugyanolyan szar mint eddig, csak most a fejesek úgy döntöttek, hogy a kivonuló külföldiektől megveszik a papírjaikat. Na most ezt ember nem tudja, hogy meddig tarthat, szerintem most ezt is érdemes lehet inkább elkerülni, mert én személy szerint nem szeretem, ha az OTP sajátrészvény vásárlása dönt a befektetésem sikerességéről…
.
Richter: Na ez is egy szép szitu. Átviszi a 40k-t rendesen akkor hova megy 50K? Azon én már csak nevetni fogok, nem pedig örülni :))) ez a papír csak akkor fogja felkelteni az érdeklődésemet, ha majd tizedelik, akkor viszont NAGYON!!!
.
Na akkor még Humet: ezt a papírt eddig leszartam, mert tudtam, hogy ki adja. Éppen ezért is lepett meg ez az egész fordulat. Esküszöm nem tudom hova tenni ezt az egészet. Nap közben utána kérdezek, de elképzelésem sincsen, hogy mi ez a hirtelen hurrá optimizmus… Na lényeg, hogyha a mai napon átviszi a 100-at és nem esik vissza alá zárásra, akkor érdekes lehet a kicsike csoda :)
.
Összességében érdekes piacot hozott nekünk az újév, de ha ez van ezt kell meglovagolni. Óvatosan a piacon, mert két papírt kegyetlenül túlvettek és ezek ugyanúgy zuhanhatnak lefele, mint amennyire ralliztak felfele! Ráadásul az, hogy a kis papírok kerültek előtérbe mindenféleképpen egy negatív jel!!!
.
.
Lényeg, hogy mindenkinek sikeres kereskedést kívánok és ne vegyétek a beírásomat feltétlenül alapul a kereskedéshez, mert most nem vagyok annyi információ birtokában, mint a régebbi beírásaimnál!!! Most csak ránéztem a piacra és először ezekre a dolgokra figyeltem fel!
(de azért remélem tudta segíteni, vagy legalább elgondolkodtatok egy-két dolgon :)))))
HAJRÁ!!!
.
.
Wedge
Törölt felhasználó 2006. 01. 05. 23:17
Előzmény: #52411  Törölt felhasználó
.. es engem is erdekelne masok velemenye:
ki mit var a dollartol? es miert azt?
tavaly dec.-ig longoltam, de azota csak nezem. valahogy nincs elkepzelesem a jovorol.
Törölt felhasználó 2006. 01. 05. 23:14
Előzmény: #52371  Törölt felhasználó
udv tancs,
reszemrol elkepzelhetonek tartom, de valoszinubb lesz, ha a bux majd ugy 21450.

nezem, hogy mit is csinal a bumix. esetleg elkepzelheto, hogy a blue-k utan masok lesznek a favoritok?

Törölt felhasználó 2006. 01. 05. 20:13
Remélem jót pihentél, de kérlek elemezz újra!
Én már nagyon várom.
Ez a Telekom zárás egy szép ki csalás volt. A tdc-n látható ajánlatok szerint létre sem jöhetett volna. Karácsony előtt is ilyet játszottak, de úgy látszik a bét-nek így is jó.
treff
treff 2006. 01. 05. 19:25
Előzmény: #52400  Törölt felhasználó
Szeva Wedge!

Jó vissza vonultál 1 évre.... :)
Igaz az 2005 volt, most meg 2006 van. :)

Jó, hogy megvan neked meg ARPnak a bűvésztrükk, virágnyelven jól meg is beszélitek, de azért adhatnál a pórnépnek is valami tippecskét... :o

Üdv neked újra itt.
Törölt felhasználó 2006. 01. 05. 19:18
Előzmény: #52407  hello
Hm!
Besz.rás mi volt itt az utcsó pár percben !
Matyim hol zárt te attya ég!Jól kikapták! :)))
Pont a végéről hiányoztam!
Ez gyogyós richi meg már nem is tudom hanyadszor próbálkozik a 40k val de csak nem akar összejönni neki!Accuja csúnyult cseppet! :(

Holnap matyi nyitásra nagyon kiváncsi leszek!
hello 2006. 01. 05. 18:19
Előzmény: #52406  hello
Wedge! te legalább azok köze a brokerekhez tartozol akiröl tudom ,hogx segitett ,ha ugy alakult. Tiszteletem öszinte,Te tudsz Épiteni...hello
hello 2006. 01. 05. 18:09
Hello tisztelt Wedge! búék...
tko_ 2006. 01. 05. 18:02
Előzmény: #52404  tko_
origo.hu -n a vezető hír...

" A forint és a tőzsde is meginoghat 2006-ban"

Nosza mindenki shortoljon orrba-szájba :P
tko_ 2006. 01. 05. 17:45
Előzmény: #52403  Törölt felhasználó
FHB is brutál.
2 nap alatt majd 10%...

Na ezzel is most már majdnem nullában vagyok :)
Törölt felhasználó 2006. 01. 05. 16:46
Előzmény: #52399  Törölt felhasználó
ARP, félreértettél szerintem, de majd holnap beszélünk :)
Törölt felhasználó 2006. 01. 05. 16:41
Előzmény: #52396  Törölt felhasználó
En marha , nem adtam el a fotoimat. en marha megint, meg venni akartam 385-on.
Tudjatok a tegnap monopoliztam masodszor eletemben, degeszre vertem a kisunokaoccsot, es arra jottem ra, hogy ha van tartalek penz, az aldas tud lenni. Szoval csak lassan a vasarlasokkal, meg akkor is ha long pozibol beszelek.
Törölt felhasználó 2006. 01. 05. 16:40
Nekem is megvan !! :o)))

Topik gazda

lehoka
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek