Tiszteletem Uraim!:)
VOlt ma egy kis mizéria, Bp-vel tisztáztuk rögtön hogy amit látok hoyg 22600 a Mol az nem is annyi:))wapos dolog volt:)
BZJ na msot kaphattál FHB-t ha sikerált
sikerált?
sorry,nem tok válaszolni a freemailon,ezért ide irom...
Részemről maxi egyetértés és szvsz a választások után fog indulni... addig egy kicsit még fel aztán le, de az általam várt 18800-19000es BUXot aszem már felejthetem... 19500-20000 esetleg???? Vélemények???
Életemben először rámentem a Humet honlapjára. (ilyet még én is tudok szerkeszteni, de nem ez a lényeg):
A társaság alaptőkéje 89,181.090,- Ft (Nyolvankilencmilliószáznyolcvanegyezer-kilencven forint)
A Társaság alaptőkéje 14,863.515 db (tizennégymillió-nyolcszázhatvanháromezer-ötszáztizenöt darab) egyenként 6 (hat) forint névértékű, azonos jogokat biztosító, dematerializált részvényből áll.
Csak hogy mindenki lássa, mielőtt dönt; ezt a céget jelenleg 1,5 Mrd forintra értékeli a piac.
A Nova Papír Zrt.-ért új kibocsátású (de a régiekkel teljesen azonos értékű) részvényekkel fizet, a hitelezőinek részvényekkel fizet... - Akkor kinek nem érdeke az emelkedés? Ki fizet a végén? (költői)
Kezdoke.
A BudePesti ertektozsden vannak "A" kategorias reszvenyek mint pld, mol, otp, richter, fotex, tvk, graphi fhb, bchem, stb, es vannak "B"kategorias reszvenyek mint pld, humet, nabi, elmu,econet, emasz stb.Az A kategoriasoknal meg van szabva , hogy egy napon belul az elozo zaroarhoz kepest mennyit emelkedhet vagy ehet. ez 15%. B kategoriasoknal ez a merce 20%.Vagyis itt meg nincsennek folfuggesztve a papirok , egyik esetben sem, de ha mar eleri ezt a limit szintet ugy lefele mint folfele, tovabb mar nem mehet.
Törölt felhasználó2006. 01. 06. 11:48
Bux shortosok keskergője lehet, hogy hiába megy a prompt lefelé, nő a kamattartalom, ezért a frány BUX hati nem akar esni.
:))))
Csak ugy tunik hogy ki be ugrálok....:)))
Osszesen 6számlám van ebrokinál meg equitasnal.... volt ahol eladtam az 52eseket, volt ahol vettem 60on és eladtam 65ön, mert nem vagyok benne biztos hogy hajrá van... van olyan számlám ahol most voltam zéro kozelbe... huje lettem volna nem lezárni.... pár 100000 huf joott igy vissza... most várok... várom a hétfőt a humetre meg az econetben várom hogy mi lesz... szvsz ha 60alá megy akkor már nem beszélgethetunk semmilyen konszolidáciorol... szvsz... de tood milyen a papir... ha megindul ez se nagyon gondolkodik-még ha nem is megy limittel csak 10%ig... rgo ár +5%ra vételi megbizás illetve ár-5%ra eladási... stoppokkal... Igy fel merek állni a gép elől.... én nem vagyok olyan ülös tipus ennek ellenére majd egy évig ültem az econetben... van mit bepotolni a pörgésből...:)))
ARP, persze, hogy kapise.De ott van a humet peldaul; elfujta a szel a felhoket , egy kis napsutes hatalmas felmelegedest hozott magaval. Ott van a Nabi, a hitelezok szorongattak,egy idore ujra megbocsattatassal vannak iranta, plussz uj tulaj , meghozza egy alapos, a papir szarnyal.
Mi van meg ? econet.nem tudom mi van vele, belecsiptem, lassam vissza csip, vagy ugrik egyet tole.
Gardenia? , nem tudom, de volt o mar ezeken a szinteken.
Fotex, az nem kis miska.
Globusz ?, bizonyara tuladottnak gondoltak es most kb meg mindig marquez legolcsobb reszvenye.
stb, nem tudom.
TIPPSAROK